תגובה: רכב ראשון ! עד 25k
סמוראי, גימני, ויטרה....
כל אחד על יתרונותיו וחסרונותיו.
הכי זמינים, הכי קלים לתחזוקה עצמית, מלא בעלי מקצוע, שוק שיפורים נפוץ, מספיק עבירים במצב המקורי.
אפשר גם ללכת על דברים פחות נפוצים סטייל ספורטאז למשל אבל אין באמת סיבה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
כל סוזוקי שנכנס בתקציב
גם טריוס בחירה טובה תוך כדי קריאה קפץ לי לראש ורק בסוף ראיתי שכתבת עליו כבר
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
איזה סלידה ראית מהטריוס? זה ג'יפון בלי הילוך כח אבל יש לו יכולות יחסית לא רעות, זויות טובות, למיטב ידיעתי אמינות לא רעה (בכל זאת חברת בת של טויוטה) ואם המחיר נמוך ודרישות העבירות נמוכות אז למה לא?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
למיטב ידיעתי אמינות לא רעה (בכל זאת חברת בת של טויוטה)?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
שפר את ידיעותיך.
אכן האמינות לא רעה עד ש....
כשזה מתחיל, זה לא נגמר.
אני מצטרף לפירגון לטריוס. אמנם אין הילוך כח אבל זויות מעולות, מידת גלגל סבירה ומשקל קל מאפשרים לו להגיע רחוק מאוד.
קרוב משפחה שלי מחזיק טריוס 2008 כבר זמן לא מבוטל, משתמש בו גם כרכב עבודה שמגיע לכל רחבי הארץ כולל אילת, וגם מסתובב לא מעט בשטח - עד עכשיו נראה לי שהנזק הכי משמעותי היה צירייה שבורה. לא זכורות לי השבתות.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
25 אפשר להביא ג׳ימני 2006-2007
אפילו 2008 אם המוכר לחוץ למכור..
Sent from my iPhone using Tapatalk
בקיצור טריוס באמת רכב מקסים אבל אם יש בך חיבה עמוקה לשטח ובוץ, כדבריך, כל סוזוקי עם הילוך כןח יתן לך מענה טוב יותר בזכות, ובכן, הילוך כוח אבל גם שוק שיפורים זמין שיאפשר לך להתפתח בתחום יחד עם הרכב ולא להצטרך להחליף עוד חצי שנה כי הטריוס לא עומד בקצב. אלה גם רכבים אמינים בסך הכל ונפוצים יותר כך שחלפים יחסית עוד קל להשיג מי יותר מי פחות.
בתקציב שלך נכנס גרנד ויטרה אזור 2004-5 שכבר משופר ברמה זו או אחרת
או ג'ימני 2001-2
או אפילו ויטרה דור 1 שיש כאלה עם גג ברזנט שזה בכלל נהדר לבחור צעיר חובב שטח
מציע לך להתוודע לדגמים השונים לפני שאתה מחליט
מר קיוויתי אתה לא מכיר את השוק...
אלו שחיים בסרט ורוצים 40 על ג׳ימני 2007 יד 7 מוגבה 4 אינטש - שיתייבשו.
אני חוזר ואומר, ג׳ימני ב25 אלף קיים, והוא יהיה הרבה יותר חדש (2006-2007, משופר קלות)
ב25 אפשר למצוא גם גרנד ויטרה קצרה מ2004-2006
הכל תלוי בכמה המוכר רוצה למכור.
הרכבים האלה מתיישנים, 2005 זה כבר אישור בלמים לטסט בכל פעם.
גילוי נאות: העמדתי את ה2006 שלי למכירה, ביקשתי מעט יותר מהתקציב המדובר על רכב תקין עם טסט לשנה, קיבלתי בדיוק 3 שיחות טלפון שהתחילו ״בכמה אתה גמיש״..
לי היתה ויטארה 96 ומאד נהנתי ממנה.
ארוכה כך שניתן לנסוע שני זוגות בנוחות.
תא מטען גדול.
זולה לאחזקה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
מר קיוויתי אתה לא מכיר את השוק...
אלו שחיים בסרט ורוצים 40 על ג׳ימני 2007 יד 7 מוגבה 4 אינטש - שיתייבשו.
אני חוזר ואומר, ג׳ימני ב25 אלף קיים, והוא יהיה הרבה יותר חדש (2006-2007, משופר קלות)
ב25 אפשר למצוא גם גרנד ויטרה קצרה מ2004-2006
הכל תלוי בכמה המוכר רוצה למכור.
הרכבים האלה מתיישנים, 2005 זה כבר אישור בלמים לטסט בכל פעם.
גילוי נאות: העמדתי את ה2006 שלי למכירה, ביקשתי מעט יותר מהתקציב המדובר על רכב תקין עם טסט לשנה, קיבלתי בדיוק 3 שיחות טלפון שהתחילו ״בכמה אתה גמיש״..
אני מכרתי את שלי לפני שנה וחצי ידנית 2003 עם יותר מ-300 ק"מ משופרת עד קצה גבול החוק בסכום דומה לזה שפותח השרשור מקציב. אולי השוק השתנה מאז.
על כל פנים ג'ימני 2006 זה אחלה כלי כבר שרשרת טיימינג מנוע vvt. למרות שבאופן אישי אני מעדיף טרנספר מכני שהיה בטרום vvt אבל זה לא ממש קריטי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
בקיצור טריוס באמת רכב מקסים אבל אם יש בך חיבה עמוקה לשטח ובוץ, כדבריך, כל סוזוקי עם הילוך כןח יתן לך מענה טוב יותר בזכות, ובכן, הילוך כוח אבל גם שוק שיפורים זמין שיאפשר לך להתפתח בתחום יחד עם הרכב ולא להצטרך להחליף עוד חצי שנה כי הטריוס לא עומד בקצב. אלה גם רכבים אמינים בסך הכל ונפוצים יותר כך שחלפים יחסית עוד קל להשיג מי יותר מי פחות.
בתקציב שלך נכנס גרנד ויטרה אזור 2004-5 שכבר משופר ברמה זו או אחרת
או ג'ימני 2001-2
או אפילו ויטרה דור 1 שיש כאלה עם גג ברזנט שזה בכלל נהדר לבחור צעיר חובב שטח
מציע לך להתוודע לדגמים השונים לפני שאתה מחליט
הסוזוקי ממש מושכות אותי אבל בתקציב שלי אני מוצא רק קילומטרז גבוה (200+) זה אמור לעורר בי חשש? כמה קילומטר הגיר סוחב? המנוע? הטריוס אני רואה הרבה מודעות עם קילומר נמוך (140), מה היית מעדיף?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שפר את ידיעותיך.
אכן האמינות לא רעה עד ש....
כשזה מתחיל, זה לא נגמר.
אני מכיר שבשרייד המנוע מאד אמין, ראיתי רכבים שעשו 300 + עם גיר ומנוע מקוריים, מנחש שזה אותו מנוע בטריוס לא? מנוע 1300...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פלג 133
הסוזוקי ממש מושכות אותי אבל בתקציב שלי אני מוצא רק קילומטרז גבוה (200+) זה אמור לעורר בי חשש? כמה קילומטר הגיר סוחב? המנוע? הטריוס אני רואה הרבה מודעות עם קילומר נמוך (140), מה היית מעדיף?
- - - Updated - - -
אני מכיר שבשרייד המנוע מאד אמין, ראיתי רכבים שעשו 300 + עם גיר ומנוע מקוריים, מנחש שזה אותו מנוע בטריוס לא? מנוע 1300...
על איזה שנתון אתה מדבר? היו שינויים לדעתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Raccoon
על איזה שנתון אתה מדבר? היו שינויים לדעתי
עד 2006
רק אתה יכול לענות על השאלה הזו
לשטח נטו קח ג'ימני או סמוראי
שלדת סולם, הילוך כוח, 2 סרנים חיים ושוק שיפורים עצום. הקנס הוא בכביש שם תשלם בנוחות נסיעה, בטיחות וכו'
לכביש, לשבילים וקצת מעבר קח טריוס דור 2 (נדמה לי שהוצג ב-2007) ותהנה מנוחות נסיעה ורכב מתקדם יותר בדור שלם על כל המשתמע מכך בתחום הבטיחות נוחות נסיעה וכו'
טריוס דור 1 כבר לא מציע בכביש הרבה יותר מג'ימני (למעט תנאי מחיה ליושבי השורה האחורית) לעומת זאת בשטח הוא מציע הרבה הרבה פחות אז הייתי מוריד אותו מהרשימה
ויש את הגרנד ויטרה 1998-2005/6
סוג של הטוב בכל העולמות.
גם יכולת שטח מצוינת ושוק שיפורים זמין וגם קבינה מודרנית ונעימה בכביש במיוחד אחרי מתיחת הפנים
אני עשיתי עכשיו חיפוש זריז ומצאתי אחת מודל 2001 עם 140 אלף קמ. כמובן שיש עוד הרבה דברים לבדוק חוץ מיד/קמ/שנה אבל הנקודה היא שעם סבלנות תוכל להגיע לרכב ראוי.
זה כנראה מה שאני הייתי עושה
אבל אל תבוא מקובע. חפש רכבים כאלה שמוצעים למכירה לידך ותעשה נסיעת מבחן ותראה למה אתה מתחבר הכי.