יש מבצע באישטח. 609 ש"ח, השני ב 50 אחוז. נשמע לי דיל טוב. אם יש מישהו שמעוניין כמוני, נא שלח הודעה פרטית ונרכוש שניים.
עידן, אם נראה לך שזה לא הוגן, כמובן שלא ארכוש.
לביא
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
יש מבצע באישטח. 609 ש"ח, השני ב 50 אחוז. נשמע לי דיל טוב. אם יש מישהו שמעוניין כמוני, נא שלח הודעה פרטית ונרכוש שניים.
עידן, אם נראה לך שזה לא הוגן, כמובן שלא ארכוש.
לביא
תבדוק מחירים בפירסט קאר נראה לי יש מחיר שמייתר את הצורך לקנות שניים
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
נמצא שותף. תודה רבה.
לחנות יש כתובת פיזית.
לא הייתי קונה חיקוי עלום של הייליפט בשביל לחסוך 200 שקל זה כלי מסוכן
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
היית בפייס שהוא דיבר עליו? אתה לא יכול לבחור משהו שאתה רוצה (אלא אם אתה גולל במשך כמה שעות) אלא את הפריטים שהמוכר מפרסם לפי סדר הפרסומים.
מי שחוסך כסף על ניהול אתר אני אחסוך כסף על לקנות אצלו (מעיד כמה טובת הלקוח חשובה לו).
אני עדיין קונה דברים כי אני צריך (גם רוצה נחשב צריך) ולא כי מישהו הקפיץ לי פרסומת ודחף לי מוצר.
יודע מה, תמצא לי הייליפט באתר שלהם...(מרשה לעצמי לחטוף שרשור כי לביא כבר הסתדר).
ולגבי חנות פיזית- מכבד את זה. (למרות שלא כולם גרים ליד ברטעה).
בפרטי.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
באחד המבצעים הקודמים של אישטח הייתי בהתלבטות דומה (לגבי מקרר) ושאלתי את עידן ישירות בערוץ פרטי האם זה לגיטימי מבחינתו לקנות 2 מקררים עבורי ועבור חבר/מישהו מהפורום שאחבור אליו. התשובה היתה שאין לו שום בעייה עם זה, רק לקחת בחשבון שהתשלום והמשלוח יבוצעו במשותף, כלומר אי אפשר לשלם בנפרד ולשלוח בנפרד אלא הכל ביחד. לגיטימי לחלוטין.
בהחלט תשובה לגטימית ומכובדת.
פעם נוספת ++ לעידן
עוד מישהו מחפש שותף לרכישה?
זה א' ב' של מכירות בעגלות בקניונים :p.... עדיף להגדיל את סכום העסקה על פני כמות המוצרים - רוצה לומר שעדיף למכור 2 פריטים במחיר גבוה יותר (אך נמוך פר פריט) מאשר הייתי מוכר פריט בודד במחיר מלא (עד רף מינימום של מחיר מכירה של פריט ליצירת רווח).
למה שתקנה 1 ב 100 אם אני מציע לך 2 ב 150....?
ובלי קשר - 1+ לעידן
תבדוק ב ל.כ
וגם כי בל.כ. לא מוכרים הייליפט, אלא היי ג'ק. כושר הרמה 1.5 טון, (כושר נשיאה 3 טון- טין לי מושג מה ההבדל). בהייליפט כושר הרמה 3 וקצת טונות.
הכוונה כנראה שאם רכב שוקל עד 1.5 טון ניתן להרים אותו ואם עולה על הרכב המוגבה פיל צעיר ומשקלם ביחד עד 3 טון, זה יסחוב ולא יקרוס.
קניתי אצל עידן כמה מוצרים בעבר והיה אחלהמכל הבחינות, אבל מה הקטע לשבח אותו סתם בלי סיבה ממשית, לדעתי זהו סוג של חיבוק דוב.
הוא בטח לא מצפה שמישהו ירכוש לעצמו שני הייליפטים או שני מקררים, תיכף מישהו יבוא ויגיע שעידן סוג של מלאך והמבצעים הללו נועדו לשפר את החברותה בגיפולוג:D