תגובה: רכב שטח-כביש קטן ראשון
דאסטר ידנית תעשה את העבודה.
ראה שרשורים פה על היכולות והעלויות.
אח"כ xv
אם אתה רוצה רכב שטח קשוח יותר, קרי עם low, אז גרנד ויטרה הכי צעירה ושמורה שאפשר. לקחת בחשבון שהרכב קצת שתיין.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
סעיף 5, ג'- ציינת רכב קצר, וגם אתה רוצה תא מטען סביר, לא מכיר חיה כזאת, או שתשנה כיוון לרכב ארוך.
מצטרף להמלצה על דאסטר דיזל ידני כמובן.
ברוך הבא לפורום ושאפו על מילוי השאלון והמידע שסיפקת.
דאסטר דיזל ידני אכן נסתמן כבחירה מעולה לרכב עם יכולות שטח בסיסיות טובות (אבל אינו רכב שטח "קשוח" ויסלח לי גיא ושאר החברים עם דאסטר. אתה מוזמן לקרוא את השרשור-מפלצת של גיא על הדאסטר).
עבור אדם בודד / זוג - הגימני יתן לך הכי הרבה "רכב שטח קשוח", עם הילוך כל, שיכול להתמודד עם כל מסלולי השטח יותר טוב מהרבה רכבי שטח אחרים, קצת פחות נח לנסיעות בינעירוניות מהירות (במיוחד עם צריכים גם לשבת במושב האחורי).
גרנד ויטרה יכול להיות פשרה טובה אם נדרש יותר מקום בתוך הרכב ואיכות הנסיעה על הכביש חשובה יותר.
נסה לעיין קצת בלוחות לגבי רכבים אלו כדי לגשש מה ניתן לרכוש בתקציב שלך (ציינת שהתקציב כולל יישור קו ראשוני, אז נסה להשאיר בצד 5000 שח לפחות ואם צריך להוסיף מיגון, הגבהה, צמיגים אז יותר לכיוון 10000 שח) ותוכל להוסיף כאן לשרשור התלבטויות ושאלות נוספות בעקבות מה שתמצא.
לגבי
ציטוט:
חומר מסודר שאפשר דרכו ללמוד מ0 ידע טכני על רכבי שטח אשמח להכוונות.
כבר מצאת, אתה כאן :) ... בפורום יש לנו הרבה מידע והרבה רצון לשתף ולסייע. כמובן שסרטוני יו-טיוב יתנו לך דרך נוחה מאד להתחיל ללמוד ולצלול לנושאים ספציפיים, אבל כדאי כנראה להתקדם צעד אחד כל פעם - לבודד נושא מסויים ולהתייעץ / לחפש מידע וחוזר חלילה.
לפי דעתי גם גימיני עונה על הדרישות שלו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
סעיף 5, ג'- ציינת רכב קצר, וגם אתה רוצה תא מטען סביר, לא מכיר חיה כזאת, או שתשנה כיוון לרכב ארוך.
מצטרף להמלצה על דאסטר דיזל ידני כמובן.
לא לפסול. בתנאי שמוכן לקפל או להסיר את המושבים האחוריים. (וזה אומר להתחייב לנהג+1 שפות"ש רשם)
25k ק"מ בשנה לא הייתי בוחר בבנזין...
הבן אדם ביקש ידני - דיזל - לא שטח קשה ... ומקום לציוד ו 25 אלף ק"מ שנתיים ...
עם כל חיבתי לג'ימני .. זה לא בדיוק.
כפי הנראה שהוא מחפש דאסטר דיזל. 4X4 ויש רק ידני.
השאלה אם ימצא ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Eran339
מה אומרים על גרנד ויטרה?
ידני ?
בכל מקרה האוטו צמא .. 25 אלף בשנה יהיה יקר ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
הבן אדם ביקש ידני - דיזל - לא שטח קשה ... ומקום לציוד ו 25 אלף ק"מ שנתיים ...
עם כל חיבתי לג'ימני .. זה לא בדיוק.
כפי הנראה שהוא מחפש דאסטר דיזל. 4X4 ויש רק ידני.
השאלה אם ימצא ...
ידני ?
בכל מקרה האוטו צמא .. 25 אלף בשנה יהיה יקר ..
+1
וגם אמר "קטן"... משמע לא suv גדול.
היי
ג'ימני הוא אכן הכי הרבה שטח לשקל בתקציב כזה. אך ציינת שאינך מעוניין בשטח קשה ובשעה כל יום על כביש בין עירוני אני לא ממליץ עליו
מה גם שהוא זעיר ובנזין
מצטרף להמלצות על דאסטר ידני ו-xv ידני (לדעתי יש רק בנזין). בסדר הזה. שניהם רכבים מצוינים ואמינים שיראו לך נוחות בכביש ועבירות מספקת. ל-xv ידני יש אפילו הילוך כוח סמלי בחלק מהדגמים ועדיין הדאסטר עדיף עליו בשטח ובכביש בהכל חוץ מאשר בטיחות.
לגבי מטען לא הייתי מתרגש יותר מדי. בשניים תמיד אפשר לקפל מושבים/להתקין גגון ומטען הוא אף פעם לא בעיה
כדי לקבל הילוך כוח תצטרך לרדת בשנתון ולוותר על הדוושה השלישית או הדיזל או גם וגם אז אלא אם כן הילוך כוח הכרחי, לא הייתי מתעקש עליו
גרנד ויטרה מצוינת - אבל היא לא דיזל ולא ידנית (אלא אם כן תלך לדגם הישן עד 2006 ואז אחרי חיפוש ממושך אולי תמצא בנזין ידני עם +200k קמ - מיותר)
בהצלחה
2008 Suzuki Grand Vitara
2003 Suzuki Jimny
2009 Hyundai Tucson