דיגום תא מטען וגגון לנדרובר דיסקברי 4
**** נגזר מתוך http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/115511 ****
בתזמון מושלם החלפתי את הכרכרה והתקדמתי באיזה 12 שנים... בידוד 14 יום ו"סגר" שאינו סגר נתנו לי כמעט חודש שלאחר סיום מטלות הבית תועל להנדסת החלום.
תא המטען עם 2 רצפות צפות, 2 מגרות, מיכל מים וכמובן מקרר וחשמל, מסגרת מתכת ועליה ברי'צ ימי 12 מ"מ.
https://www.facebook.com/groups/1702...0335373536314/
גגון עם חלק אחורי לתמיכה באוהל גג שקיבל תוספת של תמיכה אמצעית עם תופסנים שיוצרו וחלק קדמי לקרשים, כמו כן מוט טלסקופי לצורך תליית רשת צל (אורך אפקטיבי פתוח של כ 3.5 מ') מקום לאנטנה ובפרופיל נמוך נמוך.
https://www.facebook.com/groups/1702...6792175223967/
תמונות בקישורים
מתי קובעים טיול.... ?
4 קבצים מצורפים
תגובה: הרכב של כולנו מושבת לפחות עד סוף פסח-אז מה אתם עושים כדי לנצל את הזמן ולתחזק ברכב?
הנה חלק מהתמונות של גיא רדר, שלח בקבוצת הווטס אפ, היו עוד תמונות מתהליך הבניה בתוך האוטו שכבר מחקתי מהטלפון.
בהחלט פרוייקט שבצור יפה לרכב כזה.
קובץ מצורף 128398קובץ מצורף 128399קובץ מצורף 128400קובץ מצורף 128401
תגובה: הרכב של כולנו מושבת לפחות עד סוף פסח-אז מה אתם עושים כדי לנצל את הזמן ולתחזק ברכב?
תודה חבר בתקווה לטיולים קרובים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
19 קבצים מצורפים
מצרף כאן את התמונות שהתבקשתי לסייע בהעלתן:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gradar
בתזמון מושלם החלפתי את הכרכרה והתקדמתי באיזה 12 שנים... בידוד 14 יום ו"סגר" שאינו סגר נתנו לי כמעט חודש שלאחר סיום מטלות הבית תועל להנדסת החלום.
תא המטען עם 2 רצפות צפות, 2 מגרות, מיכל מים וכמובן מקרר וחשמל, מסגרת מתכת ועליה ברי'צ ימי 12 מ"מ.
קובץ מצורף 128453
קובץ מצורף 128452
קובץ מצורף 128455
קובץ מצורף 128454
קובץ מצורף 128457
קובץ מצורף 128458
קובץ מצורף 128456
קובץ מצורף 128461
קובץ מצורף 128460
קובץ מצורף 128459
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gradar
גגון עם חלק אחורי לתמיכה באוהל גג שקיבל תוספת של תמיכה אמצעית עם תופסנים שיוצרו וחלק קדמי לקרשים, כמו כן מוט טלסקופי לצורך תליית רשת צל (אורך אפקטיבי פתוח של כ 3.5 מ') מקום לאנטנה ובפרופיל נמוך נמוך.
מתי קובעים טיול.... ?
התמונות:
קובץ מצורף 128463
קובץ מצורף 128462
קובץ מצורף 128464
קובץ מצורף 128465
קובץ מצורף 128466
קובץ מצורף 128467
קובץ מצורף 128468
קובץ מצורף 128469
קובץ מצורף 128470
לא הבנתי למה התאים ברצפה כי נראה שחסמת את הגישה אליהם
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ראוי לשרשור נפרד הדיסקו-רדאר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
גם אני גירדתי בראש כמה דקות.
הרווח שהוא השאיר בין הקונסטרוקציה לתאים שברצפה, יכול להספיק להכנסת יד, פתיחתם, ושליפת מה שצריך (???). בשגרה בטח אפשר לדחוף שם שולחנות מתקפלים.
נוח וזמין? איש איש והגדרתו...
אגב,
אם תשים לב, נראה שנשאר שם גם חור, עם ידית (?) לבורג שמשחרר את הגלגל ספייר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
גם אני גירדתי בראש כמה דקות.
הרווח שהוא השאיר בין הקונסטרוקציה לתאים שברצפה, יכול להספיק להכנסת יד, פתיחתם, ושליפת מה שצריך (???). בשגרה בטח אפשר לדחוף שם שולחנות מתקפלים.
נוח וזמין? איש איש והגדרתו...
אגב,
אם תשים לב, נראה שנשאר שם גם חור, עם ידית (?) לבורג שמשחרר את הגלגל ספייר.
אכן, כל אחד מה שנוח לו.
אבל מה שהטריד אותי, זה המיתקון של המיכל מים. פיזיקאלית, המיקום נכון, אבל ברכב כזה שאמור להיות שקט בנסיעה, נראה לי שהשיקשוק של המים יכול לשגע.....(ולא משנה אם יש שם 3 או 4 דפנות בפנים... זה ישקשק, זה גדול, וזה קרוב.
התאים ברצפה לדברים השטוחים (רצועות, ארגז בוקסות) ומנצלים את המקום שהתפנה לאחר הוצאת כסאות 6/7. הוצאת הכיסאות בגלל גישה נדרשת לכננת גלגל אחורית שבשבילה יצרתי מאריך שמשנה את הוו לדרייב 1/2 ויושב קבוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
תגובה: דיגום תא מטען וגגון לנדרובר דיסקברי 3
א. אני לקוי שמיעה סלקטיבי..
ב. המיכל של רכס עם מחיצות, עבר מהכרכרה הקודמת. לא נשמע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אכן, כל אחד מה שנוח לו.
אבל מה שהטריד אותי, זה המיתקון של המיכל מים. פיזיקאלית, המיקום נכון, אבל ברכב כזה שאמור להיות שקט בנסיעה, נראה לי שהשיקשוק של המים יכול לשגע.....(ולא משנה אם יש שם 3 או 4 דפנות בפנים... זה ישקשק, זה גדול, וזה קרוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אכן, כל אחד מה שנוח לו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אכן, כל אחד מה שנוח לו.
אצלי מותקן בדיוק באותו מקום ולא שומע כלום. אומנם מיכל פלסטי, דיסקו 2, צמיגי שטח וכו (ממש לא שקט כמו 3) אבל אני רגיש לרעשים :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
מרשים. כל הכבוד!
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אחלה הסבר, זו לא הגישה הכי נוחה בעולם אבל תכלס אצלי הגישה לא יותר טובה.
לגבי המיכל מים. אצלי יש שני ג'ריקנים של 20 ל בלי מחיצות.
זה עושה רעש של מים ולחלוטין לא הטריד אותי עד היום.
עכשיו... כשהזכרתם את זה.. הרעש יתחיל להטריד את כל מי שלא שם לב..
אסף.
הדיגום הבא- הוצאת הגלגל ספייר אל מתקון אחורי, וניצול המקום למשהו אחר, ופחות פגיע (נניח, מיכל מים מרעיש).
אכן ביצוע מרשים
איך אתה מגיע למה שמאוחסן מאחורי המגירות? מה שבתמונה נראה כמו אהל
אם לא היית משתמש בקיים, היית משתמש במגירות עמוקות יותר?
מה שמאחורי המגרות זה כיסאות, האוהל על הגג קבוע... , פשוט מושיט יד... לא הייתי משתמש במגרות עמוקות יותר כי יותר חשוב לי המקום לכיסאות שתופסים הרבה נפח ואורך, גם כך המגרות לא מלאות. אחת לדברי מטבח, השניה רצועות קשירה וג'נק. בביצוע שלי יש המון מקום אחסון גם ככה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
אכן ביצוע מרשים
איך אתה מגיע למה שמאוחסן מאחורי המגירות? מה שבתמונה נראה כמו אהל
אם לא היית משתמש בקיים, היית משתמש במגירות עמוקות יותר?
- - - Updated - - -
המתקנים יקרים מידי לטעמי ואין לי כרגע בעיה של מקום גם לא בטיול ארוך, אם כן אז לספייר נוסף ולא במקום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
הדיגום הבא- הוצאת הגלגל ספייר אל מתקון אחורי, וניצול המקום למשהו אחר, ופחות פגיע (נניח, מיכל מים מרעיש).
והוא לא חוטף לפעמים בזווית נטישה? או מתחמם מדי מהאגזוזים? (שואל כדי לדעת).