נתקלתי בכתבה על תעשיית הבשר ,יותר פעם קניתי את התוצר שלהם בכל מיני הזדמנויות בטיולים בצפון.
אז החלטתי לשתף ולהניח את זה כאן
https://youtu.be/jOUAWduTkvE
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
נתקלתי בכתבה על תעשיית הבשר ,יותר פעם קניתי את התוצר שלהם בכל מיני הזדמנויות בטיולים בצפון.
אז החלטתי לשתף ולהניח את זה כאן
https://youtu.be/jOUAWduTkvE
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
המלצה למסעדה טובה בגזרת דרום הכנרת
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם אתה מטייל בצפון- מומלץ בחום להגיע למשווקים שמוכרים את הבשר של משק שניידר. אחד החברים אצלנו בקבוצה הוא גיס של קצב מרמת הגולן- שמסדר לנו לפעמים מהבשר הזה. את הבשרים של משק שניידר- משק שהקימה משפחה שורשית מרמת הגולן- ניתן להשיג באיטליז של המושבוץ- מסעדה שבעליה הוא ארז רגב, אדם נדיר עם הבנה מאוד מעמיקה של מזון- ובנוסף, הוא אחד השותפים שהקימו את איש שטח- כך שאתה יודע שתודעת שירות והגינות הם עקרונות חשובים אצלו.
כל כך הרבה בשר טוב באזור שלנו...אתה מוזמן להגיע להרבה מקומות פעם הבאה שתילה תגיד לי מאיפה אתה נוסע ואכוון אותך למקום איכותי קרוב
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=877736
הנה, כאן
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
מי שחושב שבמקומות אחרים זה אחרת, שיבושם לו.
אני מזמן הבנתי שכדי לחיות בצורה נורמלית צריך לטמון אץ הראש בחול בהרבה מאוד תחומים.
הדבר היחיד שהיינו קונים מהם זה את הפרים שמייצרים את הסטייקים העתידיים שיוולדו להם. בזה הם היו בהחלט טובים. אחלה סימנטלים היו להם.
הפללה/סחיטה או לא, מה שבאמת דיכא (אותי לפחות) בסיפור היה תגובת עובדי המפעל. כל עוד התחקירן עבד איתם במסווה, רבים מהם הביעו חוסר סיפוק מהתנאים ודיברו באופן פתוח על המחדלים הסניטריים והתפעוליים בקו הייצור. אבל כשהוא חשף את עצמו ובא לשאול אותם כמה שאלות 'מבחוץ' הוא זכה לכתף קרה ושלל גידופים שכמעט הדרדרו לאלימות פיזית.
מבחינה רציונלית, הייתי מצפה שישמחו לדבר איתו ולעזור לו (כמובן בעילום שם) לעקור את התופעות הפסולות שכולם מכירים. אבל כשהוא חשף עצמו כתחקירן מהטלוויזיה, זו הייתה בגידה! הרי הם חשבו שהוא אחד מהם! ניכר שהעובדה שהוא הוליך אותם שולל חשובה להם הרבה יותר מהבטיחות, שלהם או של הלקוח. ובכלל, מסתבר שהרציונל עף מהחלון כשמאיימים לך על הפרנסה.
פסיכולוגיה של הפרולטריון... מזכיר לי את ה'ברוגז' שעובדי הייצור אצלנו היו עושים למהנדסים ולשאר בעלי תפקידים טכניים כשאלו היו נוחתים ישר מאחורי שולחן במשרד או מכונה בפיתוח מבלי לעבור חודש 'טירונות' בקו ההרכבה.
יפה שנרשמת לפני שעה בכדי להגן עליהם..מניח שגוגל אלרטס עובד חזק אצלם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מי שחושב שבמקומות אחרים המצב הרבה יותר טוב, שיבושם לו.....
כמו שנאמר - לפעמים עדיף לא לחשוב על זה.
מה איכותי מה? נרשמת פתאום וזה הדבר הראשון שיש לך לומר באתר שטח?
אז אומר לך משהו, קניתי אצלכם בחנות ברמת השרון במשך הרבה שנים. כל חודש במאות שקלים.
שילמתי את המחיר היקר שדרשתם מתוך אמונה שהבשר איכותי בהתאם, ואותו נתתי לילדים שלי לאכול.
שיקרתם לי. למחיר היקר לא היה כיסוי.
הפרתם את הדבר הבסיסי בין חנות ללקוח - אמון.
אתם מוחרמים, ולא אסלח לכם.
ואת פוייה[emoji1]..
נו באמת..לקחתם את זה קשה מידי
מודה שלא הכל שם קשורה אבל כל תוכנית תחקירים צריכה לנפח קצת מצידה כדי שיהיה לזה קצת רייטינג.
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
עוד פעם אחת רואה את הסרטון הזה ואני הופך לצמחוני כמו 3/5 מהבית, אי אפשר לביים דבר כזה, שיתיבשו ויתבישו.
אכן משעשע שיש אנשים שנרשמים לאתר שטח כדי להגיב על כתבה על בשר.
כנראה שאותם אנשים שמשקרים בבשר, משקרים גם פה (ומסתירים את הקשר שלהם לעסק).
האמת סתם הגבתי בשביל שזה ישאר למעלה. עם מיכל כל כך מתאמצת, לא נעזור?
מתי האנשים האלו ילמדו, שכל תגובה רק מציפה את זה במנועי חיפוש.
אם אין לך תשובה טובה, טובה מאוד, תשתוק.
סליחה מכולם אבל לטעמי כתבה פופוליסטית.
רובכם לא ראה איך גדלים העופות והפרות ואיך נראית משחטה מבפנים.
הבשר לא מגיע סטרילי ולא מעובד באופן סטרילי.
זיופי בשר זה כאשר מוכרים פיגולים כבשר.
כאשר מחזירים בשר מקולקל ומסריח וטובלים אותו בחומץ בכדי להעלים ריח של מקולקל.
לא מכיר את המפעל הזה או הבעלים ולדעתי מעולם לא אכלתי בשר שלהם אבל אם הם נחשבים על ידי חובבי בשר כמפעל איכותי אז הם כנראה עשו עבודה טובה.
והקשקוש הזה של שומן בהמבורגרים...
מי מוכן לאכול המבורגר בלי שומן. יבש... שיקום.
לסבא רבא שלי היה מפעל לבשר.
הסיפור שהלך במשפחה על נקנקיות אומר שלא חשוב מה הכניסו למטחנה- בצד שני זה היה יוצא כשר.
ללמדך מה הכלל הנהוג בנקניקיות.
בקיצור, לא נפלתי.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94