1 קבצים מצורפים
חלקים עבור מנוע V9X פאתפיינדר 2012 - קיט שרשרת טיימינג
שלום לכל המומחים לפני שבויים לערך נקרעה לי שרשרת הטיימינג בניסאן פאתפיינדר 2012 ( מנוע דיזל 3.0L ) .
הג'יפ נכנס אחר כבוד למוסך המנוע פורק הוזמן קיט מהיבואן אבל אז הסתבר שמלבד השרשרת שנקרעה נפגע גם המשמן של שרשרת הטיימינג ( בנוסף הקיט שהמוסך קיבל מהיבואן לא התאים למרות שהמקט זהה ממש תיקים באפלה ).
למרבה ההפתעה אין להשיג את החלק הזה אצל היבואן .
עכשיו אני בחיפוש אחרי החלק הזה ( וגם קיט שרשרת טיימניג) מאתרים בחו"ל אבל עד עכשיו החיפושים לא צלחו .
אני מצרף תמונה של החלק ( מסומן בחץ אדום) .
אודה על כל עזרה בהפניה לאתרים רלוונטיים או פיתרון חלופי לבעיה . כרגע הרכב מושבת כבר יותר משבועיים לא סופי :(
קובץ מצורף 129381
תגובה: חלקים עבור מנוע V9X פאתפיינדר 2012 - קיט שרשרת טיימינג
המנוע משותף לאינפיניטי. האם גם המק"ט?
כנ"ל לגבי דגמים מסויימים של רנו.
אסף.
לפי מה אתה מנסה לאתר עכשיו את החלק אם אתה טוען שהמקט של ניסן לא תואם את החלק הדרוש לך?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Meirb
שלום לכל המומחים לפני שבויים לערך נקרעה לי שרשרת הטיימינג בניסאן פאתפיינדר 2012 ( מנוע דיזל 3.0L ) .
הג'יפ נכנס אחר כבוד למוסך המנוע פורק הוזמן קיט מהיבואן אבל אז הסתבר שמלבד השרשרת שנקרעה נפגע גם המשמן של שרשרת הטיימינג ( בנוסף הקיט שהמוסך קיבל מהיבואן לא התאים למרות שהמקט זהה ממש תיקים באפלה ).
למרבה ההפתעה אין להשיג את החלק הזה אצל היבואן .
עכשיו אני בחיפוש אחרי החלק הזה ( וגם קיט שרשרת טיימניג) מאתרים בחו"ל אבל עד עכשיו החיפושים לא צלחו .
אני מצרף תמונה של החלק ( מסומן בחץ אדום) .
אודה על כל עזרה בהפניה לאתרים רלוונטיים או פיתרון חלופי לבעיה . כרגע הרכב מושבת כבר יותר משבועיים לא סופי :(
קובץ מצורף 129381
מספר שלדה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
המנוע משותף לאינפיניטי. האם גם המק"ט?
כנ"ל לגבי דגמים מסויימים של רנו.
אסף.
אחת הבעיות שאין כרגע מקט לחלק הזה ( הזוי קצת אבל זה המצב ) . חיפשתי גם לפי קוד מנוע שמשותף כנראה לעוד דגמים אבל לא מצאתי משהוא ספציפי למנוע הזה .
"שאין כרגע מקט ....."
תבי מספר שלדה-תקבל מקט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gershon
מספר שלדה?
מספר שילדה VSK*JAWR51*U0
ציטוט:
נכתב במקור על ידי