ניתן לצפות בעמוד זה:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3947
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3947
אני שונא שמשקרים אותי!
ברגע שמנסים למכור לי, שהגבהה + מיגון + צמיגים זה 30K זה מכעיס.
גם אם נבדוק רק את המחיר של הסטים האלו כחדשים זה עדיין לא מגיע למחיר הזה.
אבל שאומר את זה היבואן, שמפרק את הבולמים, קפיצים וצמיגים מהרכב החדש, ובטוח לא זורק אותם, זה כבר זילזול מעליב.
פשוט טמבלים. היו עושים את זה במחיר עלות אמיתי, היו מרוויחים כמה לקוחות שמתנדנדים.
כך, פשוט נתפסים כלא אמינים. אחרי זה, כל השאר לא מענין אותי.
מצטער, כלמוביל לא ארגון לומד.
אין לי כח ואני לא אחפש מה כתבתי פה אחרי ההשקה פאג'רו, אבל אבל זה בטוח היה דומה.
יש דברים אחרים שכן עושים במחיר עלות?
זה שפאקינג טנדר עולה רכב מליון ש"ח זה בסדר?
Sent from my H3123 using Tapatalk
גם אני!
אז החלטתי לבדוק:
1. בכתבה נכתב 20K תוספת ולא 30K
2. הגבהה 6134 ש"ח +994 ש"ח התקנה
3. מיגון: 4179 ש"ח. +889 ש"ח התקנה
4. מיגון סף: 2432 ש"ח + 351 ש"ח התקנה
5. צמיגים של פירלי: 650 ש"ח * 5 = 3250 ש"ח
לפני השחרה של ג'אנטים, הכנסה לרישיון ושאר זוטות יצא 18K.
אם היה לי 1/4 מיליון ש"ח לשים על טנדר, הייתי מעדיף לקנות אחד שכבר מוכן לשטח "מהחנות".
מה שהם מוכרים מתומחר סביר בהשוואה למי שקונה טנדר בלי כלום והולך לעשות את הדברים לבד.
וזה בלי אף מילה על המחיר שכלמוביל קיבלו מאספיר על הקיט הזה. הרי ברור שהם לא משלמים מחיר לצרכן
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
מציע לא להיכנס ליבואן או לאספיר לכיס. אני שמח שבכלל יש דגם 'משופר לשטח' גם אם זה במחיר רגיל והתמורה היא פחות ריצות וכאבי ראש.
צמיגי חתך 60 לרכב משופר לשטח? כשיש אפשרות לצמיג באותו קוטר ואותו רוחב אבל על חישוק קטן יותר? אז זה שיפורים שמיועדים לחובבי השטח או לחובבי הפוזה של שטח?
ופעם הבאה... בחיאת יואב, תמדוד כמה אויר יש בין השילדה לבין הסלעים. כי לפי הדגם היוצא, מרווח הגחון כאן, גם אחרי הגבהה, פחות משל המתחרים אפילו בלי הגבהה. אז אם זה לא השתפר.. שום מיגון לא יעזור זה עדיין טנדר נמוך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ונזכיר שהמיגון גחון של אספיר פריך (למשל בגארנד ויטרה)...
אני חושב שזה מה שמעצבן
אבל צריך להוסיף גם את הקשת
ציטוט:
בשורה התחתונה, כלמוביל מאפשרים ללקוחות ליהנות מערכת שטח מצויינת בתוספת מחיר של 20,000 ש"ח לשלב ההשקה. לפי נציגי כלמוביל, מדובר בערכה שעולה להם אלפי שקלים יותר, ומחירה הרגיל לאחר ההשקה יעמוד על 35,000 ש"ח.
דעתי בנושא חלוקה. מחד – התמורה לתוספת הכסף היא מעולה. ככל הנראה בחיים לא תצליחו לקבל את השדרוגים האלה, במחיר כזה
אני מסכים איתך אבל נראה שבמקרה זה הקונה מפסיד למעט אולי עניין הטרטור ללכת לשפר לבד וגם העובדה שהיבואן לא יכול להתנער מאחריות בגין שיפורים
חוץ מזה יש להרוויח ויש להרוויח תוך הטעיית הלקוחות
לא נראה לי שיש כאן הטעייה. עסקה הוגנת בסך הכל למי שרוצה ראש שקט ולא להתעסק השיפורים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הם אומרים שיעלה לך 35k לרכוש את השיפורים האלה לבד
אז לא הבנתי נכון קודם
בזמנו חבר קרוב רצה לקנות פג'ארו פרו מהחברה, העסקה התפוצצה כאשר הוא ביקש את הגלגלים /קפיצים בולמים וכו' המקוריים של הרכב- שבכל מקרה הוא נדרש לשלם עליהם מראש למרות דרישת התשלום הנוספת ל"פרו".
בסוף המסכן קנה לנדקרוזר מהחברה המתחרה. - גם כן אוטו אנמי בארבע מאות אלף, אני לא מצליח להבין את זה.
זה בדיוק העניין. אם כבר בודקים את עניין המחיר (ואני באופן אישי חושב שזה מיותר. מי שרוצה שיקנה, מי שלא - לא), אז צריך לבדוק את ההפרש בין הרכיב ה"משופר" למקורי.
קצת מזכיר לי את התרגילים שקבלני בניין עושים עם אבזור לדירות חדשות: "הכיור שווה 2000 ש"ח, אבל אם אתה לא רוצה אותו, זה רק 500 ש"ח זיכוי..."
כששמעתי את המחיר לראשונה, התגובה שלי היתה בדיוק כמו שלכם.
תוסיפו לחשבון את קשת האלומיניום הצבועה, ואת הצביעה של הג'אנטים, שרק זה עלה כמה אלפים.
האם זה מיותר - לטעמי כן. אבל זה כבר בחבילה.
האם הייתי בוחר לבד בסט-אפ הזה של הבולמים והקפיצים? כנראה שלא. אבל כלמוביל עשו עבודה מרשימה ומגישים לפחות לשלב ההשקה חבילה כוללת, שלדבריהם עולה להם כמה ת'אלפים יותר ממחיר ההשקה.
ב 35.0 אשח הייתי מוותר.
מה הגון כאן?
זה בערך המחיר שאם כל אחד היה עושה את בעצמו לבד (כולל כל מני קישוטים שאף אחד לא היה עושה אבל הם כבר עשו), ומזה הם לוקחים לעצמם בחזרה את כל הסטים המקוריים, ומשחילים לאיזה לקוח אחר.
כמה זה שווה לכל אחד זו שאלה אחת, אמירה של היבואן בסגנון "לי זה עולה יותר", מזכירה את הגשש, אבל רחוקה מהאמת - וזה מעצבן.
לא רוצים, אל תעשו, אבל אל תשקרו, אנחנו לא טיפשים.
מי שמזלזל בלקוחות שלו, שלא יתפלא שהלקוחות מזלזלים בו.
תודה יואב!
חסר כאן סקירות רכבים כאלו.