1 קבצים מצורפים
שאלה על עבירות בדרך בורמה עד משל"ט 21
שלום,
בתמונה המצורפת יש את המסלול הכחול-ירוק ("שביל ישראל") שבאמצע שלו יש את משל"ט 21, ודרומית אליו יש את המסלול האדום (דרך בורמה - "דרך הג'יפים").
יש לי רכב עם הילוך כוח ממוגן אבל לא מוגבה.
1. מה רמת העבירות ב-2 המסלולים, ובכחול למעט המשל"ט? (ז"א משהו כמו עד אליו וחזור)?
2. האם יש כיוון מועדף (ממזרח למערב או הפוך)?
3. האם המשל"ט בירידה אפשרי עם מע"צ או הפוך הוא אתגרי יותר בירידה?
תודה
קובץ מצורף 129875
תגובה: שאלה על עבירות בדרך בורמה עד משל"ט 21
איזה רכב? המשלט דורש גובה וזוויות גישה ונטישה טובות, אחרת תצא בנזקים.
דרך הג'יפים קלה בשני הכיוונים, מן הסתם בירידה רואים את הנוף קצת יותר טוב.
איזה רכב?
אין בעיות עבירות במה שאתה קורא לו כחול שבפועל בשטח הוא ירוק למעט כמובן מעלה 21.
המסלול האדום בכלל הושטח ועביר גם לפרייוטים.
למעלה משלט 21 לא הייתי נכנס לבד ובטח אם מעולם לא היית שם. מצבו כיום לא כל כך פשוט (ראה את השרשור הארוך על ההשקה של הדיפנדר החדש). צריך לתת לו את הכבוד הראוי ולהקצות כמה שעות לקטע הזה שהוא קטע די קצר.
לרדת כנראה יהיה יותר קל אבל אני לא רואה בזה לקח מיוחד. הקטע כאמור לא ארוך ואפשר לעקוף אותו בקלות. אם אתה לא מוגבה אז כנראה תחטוף בגחון ואין שם נוף מיוחד שאין במקומות האחרים.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
דרך בורמה ברמת עבירות קלה.
לגבי משלט 21 - לפי השמועה, ממש בשבוע-שבועיים האחרונים נאסר לתנועה ובקרוב ייחסם.....:(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לגבי משלט 21 - לפי השמועה, ממש בשבוע-שבועיים האחרונים נאסר לתנועה ובקרוב ייחסם.....:(
מה ?!? מזימה של חברת המזרח?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
מה ?!? מזימה של חברת המזרח?
מזימה רשעותית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מזימה רשעותית.
מזל שהספקתי לתקוע דגל ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אם מדברים על שמועות (עדות שמיעה מבכיר ברשט"ג- קחו בערבון מוגבל), גם יער בן שמן בדרך.
אם זה יקרה אני מניח שייפתח שרשור בנושא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אם מדברים על שמועות (עדות שמיעה מבכיר ברשט"ג- קחו בערבון מוגבל), גם יער בן שמן בדרך.
למה בעצם ? ( כי הם יכולים ? )
אותה שמועה טוענת בתוקף שהמשלט היה אסור לתנועה כבר זמן רב.
אלא שלא היו לזה סימוכין. לא במפות ובטח לא בשטח. לא "שלט קטן - ים" ולא שום דבר אחר.
לא יודע מה זה אומר אם מישהו ייסע עכשיו וייתקל שם בפקח שיתעקש לרשום דו"ח.
אבל נטען שבקרוב יוקמו חסימות הן למעלה והן למטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
למה בעצם ? ( כי הם יכולים ? )
א. כן.
ב. למה?.... אני אהיה לרגע אחד פרקליטו של השטן וכמי שנמצא במקומות האלה בכל יום שישי ורואה מה קורה, אני יכול להבין את רט"ג - כי נהגים/רוכבים רבים מאוד הורסים ומטנפים ומשאירים אחריהם חורבן. על כל ג'יפאי מתורבת שמקפיד על כל הכללים ומנקה אחריו וגם אוסף אשפה של אחרים, יש 100 שיורדים משבילים ומטפסים על כל אבן וסלע ומדרון וחורצים קוליסים ורומסים ערכי טבע ומשאירים טונות של זוהמה ויוצרים גם מפגעי רעש ובטיחות - לעצמם ולאחרים. לא ניכנס למי ולמה, כי כל אחד באופן טבעי ומתבקש ירחץ בנקיון כפיו (המוצדק או שלא) ויאשים את האחרים... אבל כולנו יודעים מה קורה בפועל, מי מטנף ומי מחרב ומי משתולל ומי הורס, ולהבדיל (וכאן אני חוזר להוכיח את הרשויות) - עם מי הרשויות לא יעיזו לעולם להתעסק ועל מי הן גיבורות ועושות שרירים וגם קופה.
ג. תתכוננו לעוד מקומות/שבילים/איזורים רבים שייסגרו.
הייתי שם בשישי.
דרור מדייק. זה נהיה כמו להכנס ללונה-גל באוגוסט. אניאגב, מאוד בעד הגן חיות. שכל עם ישראל יתרכז שם, אולי אפילו ישלם כניסה כמה שקלים לטובת נקיון, וישאיר לי את הדרום (גישה סופר מתנשאת, אגואיסטית, ורומסת ערכי טבע, אבל אני לא אשקר לכם, זו הגישה שלי).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
איזה רכב?
אין בעיות עבירות במה שאתה קורא לו כחול שבפועל בשטח הוא ירוק למעט כמובן מעלה 21.
המסלול האדום בכלל הושטח ועביר גם לפרייוטים.
למעלה משלט 21 לא הייתי נכנס לבד ובטח אם מעולם לא היית שם. מצבו כיום לא כל כך פשוט (ראה את השרשור הארוך על ההשקה של הדיפנדר החדש). צריך לתת לו את הכבוד הראוי ולהקצות כמה שעות לקטע הזה שהוא קטע די קצר.
לרדת כנראה יהיה יותר קל אבל אני לא רואה בזה לקח מיוחד. הקטע כאמור לא ארוך ואפשר לעקוף אותו בקלות. אם אתה לא מוגבה אז כנראה תחטוף בגחון ואין שם נוף מיוחד שאין במקומות האחרים.
1. ז"א החלק מכביש 38 מזרחה למשל"ט לא כ"כ מעניין, ואם כבר אז עדיף להגיע ממזרח עד אליו וחזרה?
2. מעקף - כדי להגיע לכביש 38? ואז לגבי המעקף יש גם בולדרים לחטוף בגחון? המעקף מסומן במפות?
שאלה על עבירות בדרך בורמה עד משל"ט 21
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יער בן שמן זה קק״ל או שמורה-גן לאומי?
כי לקק״ל לפחות לא ממש מעניין שתיסע בשבילי אש, להיפך, זה מסייע להם בניקוי עשבייה.
אלא אם שינו גישה.
ואם זה יער קק״ל, אז מה הסמכות של רט״ג?
אין לי מושג. אני רק מפיץ שמועות מיד שניה. נא להתייחס בהתאם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכב_נוהג
1. ז"א החלק מכביש 38 מזרחה למשל"ט לא כ"כ מעניין, ואם כבר אז עדיף להגיע ממזרח עד אליו וחזרה?
2. מעקף - כדי להגיע לכביש 38? ואז לגבי המעקף יש גם בולדרים לחטוף בגחון? המעקף מסומן במפות?
1. לא ממש הבנתי את השאלה.
2. יש דרך עפר אלכסונית שלא מסומנת בצבע אבל מופיע גם בצילום המסך שלך שמחברת בין השביל האדום (דרך בורמה) לשביל הירוק. בנקודת החיבור אתה יכול להמשיך מערבה ולהגיע למשלט 21 אבל מעבר לשלט הסבר אין שם משהו מעניין או לקחת מזרחה ובאיזור משלט 16 יש נקודת תצפית יפה על שער הגיא וכביש 1. חוץ ממעלה משלט 21 כל הדרכים באיזור הזה נוחות עד קלילות. כמובן חובבי העבירות ילכו למשלט 21, מעלה אשתאול ואולי עוד דברים.
לעלות על הר כרמילה לא קשה אבל כבר מתחיל להתקרב לעבירות בינונית אם אתה רוצה טיפטיפה פלפל.