לפני רכישת טלוויזיה חדשה
מה המפרט שכדאי ונדרש להתעקש,,,,
רזולוציה
תדר
פיצ'רים
מסך שטוח/קמור?
ועוד ועוד
תודה
Printable View
לפני רכישת טלוויזיה חדשה
מה המפרט שכדאי ונדרש להתעקש,,,,
רזולוציה
תדר
פיצ'רים
מסך שטוח/קמור?
ועוד ועוד
תודה
נראה לי שכמו ברכב מתחילים עם תקציב.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ברשותך יורם אני מצטרף....
וקיבלתי המלצה על 65" LG עם השלט הקולי, לא סגור איזה דגם זה נקרא...
אם יש למישהו תובנות/עוד המלצות אחרות....
המלצה בגרסה הפחות פופולרית -
שלא תהיה מחוברת ישירות לאינטרנט, חכמה או לא חכמה
בלי מצלמה ומיקרופון (רמקולים אין ברירה...)
כן, זה קצת יותר מסורבל, יצריך איזה אלמנט בדרך, אבל זה ישמור קמת יותר על הפרטיות.
כל השאר - אתן למומחים לדבר
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
לנו הלכה LG 60 אינטש שלשום אחרי קצת יותר מ3 שנים, טכנאי אמר שזה הפאנל ואין מה לעשות.
אני עדיין בתקווה שזה הTCON אז הזמנתי מאיביי ומקסימום נתרום אותה.
קצת מאכזב כי היה לי ניסיון טוב עם המותג, ועדיין הטלוויזיה הבאה כנראה תהיה גם LG, דגם 65UN7340
65 אינטש, 3300₪ על הקיר. לא רואה הרבה אלטרנטיבות במחיר הזה עם 3 שנות אחריות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי טלוויזיות פנסוניק ישנות (בעיקר פלזמה) מוחלפות בסמסונג (חייב לציין שאף טלויזיה לא התפגרה, אלא הוחלפה בגלל סיבות שונות כמו HD, חוסר ביציאות HDMI וכו׳)
מודה שלא עשיתי עבודה יסודית בהשוואת הפרמטרים המפרטים (בין היצרנים השונים), אלא בחרתי בסמסונג בגלל ממשק התפעול הנוח ואיכות התמונה הויזואלית (השוואה בעיינולוגיה בלבד)
ההמלצה שלי , לבדוק מי נותן את השירות יש כמה ספקים מאוד בעייתים ברמת השרות שלהם.
מעבר לזה יש שתי טכנולוגיות נפוצות:
1. LED (פעם היו הבדלים גם פה במקור האור, אבל לרוב היום הם עובדים דומה עם מקור אור אחורי).
2. OLED
ההבדל העיקרי הוא מקור האור, ב LED הוא חיצוני וב OLED הפיקסל מפיץ את האור. ה OLED יותר
מתקדם, השחורים בו טובים יותר, המסך דק יותר אבל הוא יותר יקר ועדיין קיים בו אפקט הצריבה
(כמו שהיה בפלאזמה).
QLED של סמסונג הוא לא OLED, זה טריק שיווקי שלהם וזה LED רגיל.
מעבר לזה יש את נושא מערכת ההפעלה, ל LG וסמסונג יש מערכת הפעלה משלהם (מבוססת
אנדרויד או לא), וזה משפיע על האפליקציות שניתן להתקין, תמיכה וכו'.
לדוגמא: לפני שנה בערך שוחרר עדכון גרסא מה שגרם לבעיות בתרגום בעברית לתקופה לא קצרה.
יש בעיות במיפוי מחשבים כחלק מהרשת ועוד כמה מגבלות.
אני אישית בחרתי סוני עם אנדרויד מלא, עם תמיכה ב 4K בגודל 75 וויתרתי על OLED בגלל תקציב
(הייתה העדפה לגודל מאשר על טכנולוגיה) ומאוד מרוצה, חברים מאוד מרוצים מה LG שלהם.
מסך קונים אחרי שרואים אותו פיזית - ושים לב שהוא לא במוד תצוגה בחנות (יש כזה לכל טלויזיה),
שקצת מבליט את התמונה.
יודגש שאיני מומחה לטלויזיות- אני מדבר רק מנקודה הגיונית. גם אני, כמו הרבה ישראלים, התחלתי בחודש האחרון לבדוק רכישת טלויזיה. אצלנו בשכונה אתה כל הזמן נתקל בקרטונים של טלויזיות. אנשים קונים כמו מטורפים- בקטע של לבצר את הבית שלהם לקורונה הבאה- או לסירוגין כי זה שווה ערך לנופש שאליו הם כנראה לא יצאו השנה.
הנה הפרמטרים שחשובים מבחינתי- וזוהי חו"ד של אדם שאינו מבין גדול, סתם הולך לפי היגיון.
1. גודל. כלומר כמה אתה רוצה שיהיה גדול? (זה מה שהיא אמרה). קח מטר ותסמן על הקיר כמה זה יהיה גדול ואיך זה ישב. נורא קל לומר "בא לי 65" או "שמעתי ש75 זה מטורף". אני גר בבית די גדול- והגעתי למסקנה ש50 זה מספיק לי. כי אשתי לא מוכנה שאני אהיה מאושר. היא מעדיפה בעל עם ראיה חלשה שבקושי יכול לקרוא כתוביות
2. אנדרואיד, ממשק הפעלה. אני ללא . למה? האמת? כי זה זול. אני קניתי טושיבה די נחמדה בזול וכל העולם עשה לי פרצוף של "אבל זה בלי אינטרנט". אוקיי, סבבה, אני לא צרכן של זה בכל מקרה.אני לא רואה ערוץ 10 וערוץ 2 כי כמה תכניות בישול בן אדם יכול לראות? לפני חודש עשינו יס פלוס, כלומר נטפליקס וכל זה. הביאו קופסה קטנה, חיברו לטלויזיה, הוקוס פוקוס נטפליקס.
3. למה זה מתחבר? כלומר איזה שידורים? לי חפרו מלא על 4K, על 100 הרץ. אני לא בא לשחק אותה פיינשמייקר אבל אני לא הצלחתי להבחין בהבדל.
טושיבה היום היא מוצר מדבקה, יכולת לקנות באותה מידה פיילוט בשופרסל ולחסוך עוד כמה שקלים.
מרחק הישיבה מהטלוויזיה והקיר עליו הוא ממוקמת ירמזו על הגודל המומלץ...
וכמובן המחיר, כל עוד לא נתת תקציב...
לדעתי האישית אי אפשר באמת לייעץ.
1+
עשיתי סקר די קצר וקניתי 55 אינצ פשוטה יחסית (הדגם המדוייק LG 55 4K 55UM7100) בכ-2000 ש"ח.
יש בה את האפליקציות הרגילות כולל של סלקום TV כך שלא צריך סטרימר נוסף.
חסיד הפשוט והשני צעדים אחורה
2 הטלוויזיות בבית הן haier בת 10 בגודל 49״ שהוחלפה בסלון ב haier בגודל 58״ בת 6 שנים בערך
שתיהן עובדות ללא תקלות , וללא אינטרנט וכו
העיקר שיש איפה להחנות אותה בסלון ושהגברת תצליח לנהוג עליה בלי להתלונן ^
כמו עם הג'יפ ...החופשת לידה שלה היתה תירוץ מושלם לשדרוג לled 65" של סמסונג ונטפליקס (:
מבחינת תמונה וצבעים ...השוויתי סמסונג וסוני שהייתה פעם הההה - number 1 היום lg מס' 1 בצבע ותמונה יש 4k hdmi smart tv המחיר ירד מאוד לאחר שנכנס הדור הבא שלהם 4k oled smart tv שאם אינני טועה גם נתמכת nvidia מתחברת ללווין או לכבלים מקבלת שידורים בכבל או wi-fi מהמחשב או wi-fi מסמארטפונים במוד של smart view אינצ' 55 בסביבות 3000 ש"ח https://www.lg.com/il/tv תלמד עליהן כאן ...... אין לי קשר אליהם מלבד היותי לקוח מאוד מרוצה בטלוויזיה .... בסמארטפונים הם גרוטאות וסמסונג מעולים
רכשתי להורים שלי אתמול 65 אינטש ב3300₪, LG עם 3 שנות אחריות.
המלצות על טלוויזיה חכמה 50" ?
סביב 2000 ש"ח אלא אם יש הצדקה ליותר.
תודות
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
אני מאוד אוהב את מסכי הסמסונג, בעיקר בגלל ממשק ההפעלה הנוח