תגובה: נשמות טהורות ורתכת יקרה
אם האופציה הייתה DECA או DUCKTAPE, הייתי הולך על הDUCKTAPE.
DECA של פעם זה לא מה שהיום. אולי בעבר היה איטלקי אבל היום לדעתי מיוצר בסין. אולי מורכב באיזו ארץ אחרת אבל החלקים...
תקנה ג'סיק. הם טובים. יש יבואן טוב. אחת הסיבות שאני לא מת על DECA זה כי מהנסיון שלי עם היבואן, במקרה הבודד שניסיתי לעזור לחבר, משהו שם לא היה לי נעים כל כך. רתכת CO2 יקרה לא הצליחה לרתך כמו שצריך וההרגשה שלי הייתה שהמושך חוט, הגליל שמושך את החוט מהספול, לא היה תקין. החבר נאלץ לקנות מושך חוט חדש לפי המלצתם ובסוף זה לא עזר. אז סלח לי, זה בולשיט של רתכת.
המלצה 2.
תקנה הכי קטנה שאתה יכול אבל בגודל הגיוני. כלומר, יש היום רתכות בגודל של חפיסת סיגריות אבל זה יותר גימיק. זה נוח לשים את כל הכלים בארגז אחד וזה הכי נוח כשהרתכת נכנסת בול.
בהצלחה.
- - - Updated - - -
תתייעץ עם יוסי סימה. זו העיצה הכי טובה :-)
אתה כנראה לא תשתמש ב200 אמפר, אבל מתח הריקם בדר"כ עולה ככל שהרתכת חזקה יותר וזה כבר מעניין אותך.
חוץ מזה, סביר להניח שרתכת 200A מבית טוב מסוגלת להחזיק אלקטרודות צלולוזה 6010 וגם זה יתרון משמעותי איפה שתרצה חדירה עמוקה.
תזכור, זה לא מיג. את החסרונות אתה מכיר, אבל אחד היתרונות המובהקים זה היכולת להתאים אלקטרודה לשימוש בקלות ובזול (ולא רק לרתך עם 6013 כל היום).
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
בכללי..
deca טובים.
אבל תשים לב ל6010 רק סדרת המאסטרו שלהם.
אבל במחיר הזה כבר תקנה לורץ' ב3000 שח ותתחיל להנות..
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מוזמן לקבל ג׳אסיק בהשאלה להתנסות [emoji846]
הג'אסיק 200 אמפר (arc2000), לא מיועדת ל6010. בפועל, לשימוש חובבני היא תצליח להצית אותן אבל זה לא הייעוד שלה והיא לא תעשה את זה טוב.
(ריתכתי איתה, ועל פניו נראה בסדר, אבל אין לי שום כלי לתת מדד אל איכות התפר, והריתוכים שלי לא מיועדים לעמוס בעומסים רציניים).
https://www.youtube.com/watch?v=QJ_Q...uwcVboHzBxERCc
קישור לסרטון של יוסי סימה, השוואה בין 3 סוגי רתכות. ה JUSIC המוזכרת היא אחת מהן.
כשנקבל את הכסף של הביטוח נרכוש מולר מיג פלוס חדשה.
לבנתיים ,בקטנה. החלטתי לרכוש הג'ייסיק דגם
ARC 200C
רוב רובו של שאר הרתכות Stick בשוק ,רתכות שנעות באותם מחירים, הם בעיקר מדבקות, אז עדיף מותג סיני רציני .
יש מותגי על אחרים אבל במחיר גבוה .
למי שמעוניין ,מצאתי 3 כאלה מכובדים :
Fronius
Miller
Lorch
תודה לכולם
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
מוזמן לקבל ג׳אסיק בהשאלה להתנסות [emoji846]
תודה על ההזמנה חבר.
בראשון מקבל חדשה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
מקווה שקנית דרך יוסי כי יש לו דיל מטורף. או היה. כנראה נגמר המלאי.