ניתן לצפות בעמוד זה:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3946
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3946
הסיבה היחידה שהרכב הבא יהיה טנדר היא היכולת לקנות באותו כסף רכב חדש יותר וטיפש יותר.
שאר המניפסט שכתבת שבגללו לכאורה טנדר יותר טוב לשטח מsuv, לא תופס לגבי, ואני לא מסכים לגביו.
אין לי בעיית מקום, כל הציוד נגיש, והאוטו מועמס מגיע בדיוק לרכות שאני אוהב. לצערי, האוטו הוא שנת 2004, ואם אני רוצה לקנות משהו צעיר יותר (נגיד 2014) ולשמר את אותן יכולות אני צריך או לזכות בלוטו, או לקנות טנדר.
קבל הצעה.
תן לעוד כותב מוכשר מהמערכת לכתוב למה לא טנדר. או לפחות נסה להציג כתבה מאוזנת. אחר כך, פרסמו סקר.
אני רק שאלה/הערה-
ביום יום, כשאתה עושה קניות, איפה אתה שם את השקיות?
או אם אתה סתם נוסע לטיול יום עם פקל קפה וצידנית, אתה סתם זורק אותם ככה להיטלטל בארגז?
או במילים אחרות- חסרון גדול של טנדר זה שאין לו בגאז'. בעצם יש לו, בספסל האחורי, עם הילדים.
ועוד לא דיברנו על גשם ו/או אי היכולת לנעול שום דבר מהציוד כשעוצרים בדרך חזרה מהטיול במסעדה/ארומה/שירותים.
זה לא שאין פתרונות (יש, ארגז סגור עם תאי צד וגגון), אבל חסרונותיו של טנדר קיימים והם לא קטנים. שווה להגיד גם עליהם מילה.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
תודה רבה לך אסף בהחלט נקודת מבט שמשנה את כללי המשחק.
מעניין יהיה לדעת מה המשמעויות של אחזקת רכב מסחרי .
מה יהיה עלויות הביטוח? אגרות רכב?
חלילה רכב מזהם ?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
טנדר
אוקיי, טנדר. שם עצם ממין זכר, שבדיוק כמו הטרקטור והג'יפ נועד לייעל עבודה פיזית. לשנע, להתלכלך, להוביל, לגרור. אם לא שיחקת בבובות בילדותך, כנראה שאתה רוצה טנדר. זה בכלל לא משנה שאין לך ערימות חציר או שקי מלט להוביל בו במהלך השנה. לכן החוק הראשון לענייני טנדרים אומר ככה: מאחורי הצילון במושב שליד הנהג לא תמצא לעולם מראת איפור קטנה.
כן, גבר רוצה טנדר. זה פשוט טבוע בנו, גם אם אנחנו גרים בדירת שלושה וחצי חדרים בגבעתיים ועובדים במקום שמנצל רק את כוח העבודה שיש לנו בין האוזניים. אבל איך נדע אם טנדר זה משהו שאנחנו רוצים או משהו שאנחנו אשכרה צריכים? כאן בא לסייע החוק השני לענייני טנדרים: אם הדבר הראשון שעולה לך בראש זה איפה תחנה אותו, אתה לא צריך טנדר.
מי שצריך טנדר עושה דברים אמיתיים: בונה, מקים, משפץ, נוטע, כורת. גברים של טנדרים לא מפחדים מעבודה בשמש, לא מתביישים להסריח מזיעה, לא בוחלים בנסיעות ארוכות או בהעמסה של דברים יותר כבדים מלאפה עם הכל לארוחת צהריים. בהפסקות הקפה שלהם הם עושים לעצמם שחור קטן, לא מזמינים הפוך גדול עם חלב דל שומן.
אבל טנדר טוב הוא לא רק כלי עבודה: הוא גם גישה בלתי מוגבלת למרחבים. הוא בא עם ערכת קפה בארגז ועם מחצלת שאפשר לפרוש בצל, הפח שלו מצופה תמידית באבק הצהוב של הנגב או בלבן של דרכי הכורכר, מציג ריקושטים מבוץ אדמדם של פרדסים או מאדמה שחורה בשדות העמק. אתה לא לוקח טנדר לרחיצה פעם בשבוע אלא מנקה אותו פעם בשנה בזרם המים החזק של הגרניק. אם אתה לא יודע מה זה גרניק, אז עזוב אותך מטנדרים.
טנדר נועד למי שמבחין בין קלמפה לקלמרה, שיודע מהו גרונג ומהי מופה, שתוך כדי שיחה מסוגל לשרטט לך בשתי אצבעות ושני אגודלים שנצמדים זה לזה עיגול בקוטר חמישה צול איזה צינור שהוא לא מצליח למצוא בבלגן שיש לו מאחורה בארגז. טנדר מאפשר לך להוביל אופנוע לשטח, לסחוב ציוד לינה מלא לקמפינג פלוס רשת צל ומקרר לבירות ולאבטיחים. ועוד דבר שלא תדע עד שיהיה לך טנדר: בכל פעם שמישהו מהחברים שלך ירצה להוביל מקרר או יקנה מכונת כביסה ויתקמצן על הובלה, ייפול עליך תיק. אין מה לעשות. אתה החבר עם הטנדר.
לא יודע מי המקור אבל מסכם יפה.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
מעניין מאוד ומעורר מחשבה-אבל לדעתי כדאי גם לייצר איזו השוואה, כלומר להציג גם רכב שטח מקביל.
זו הבעייה, שאין...
מי שמחזיק כלים טובים של שנות ה-90/תחילת שנות ה- 2000, שמרו עליהם טוב-טוב ...
אסף... אני נסעתי על טנדרים ששימשו לעבודה ביום יום ולטיולים בשעות הפנאי עוד לפני בערך 20 שנה...
אז נכון שאחרי הרבה זמן המצב והמפרט שלהם השתנה לטובה, אבל זה עדיין לא יהיה בחיים suv או משהו דומה לזה.
כבר ציינו מעליי את הסיבות למה זה לא.
הטנדר האחרון שנסעתי עליו (גם כחלק מעבודה) היה ויגו ידני 2011(אם אני זוכר נכון) של בן משפחה, זוועת עולם שלישי.
הכתבה הזאת נישמעת כמו שיכנוע עצמי למה כן ללכת על טנדר, וכן הוא טנדר, והוא ישאר טנדר שהיעוד שלו לעבוד, עוד לא ראיתי קבלן(זה שעובד, לא זה שמשחק אותה עובד ובא "לפקח")שסוחב בריינג' רובר שלו דליים של צבע, שק בטון, אמבטיות וציוד, ות'כלס רובם כבר עברו למקלט המס הבא- פול סייז.
"כי באמריקה מי שמבין משהו - מגיע בטנדר. ובינינו - גם בישראל. "
זה משפט מפתח בתור התחלה.
ואין שום בעיה עם לשים קניות בארגז. או עגלות ילדים או כל דבר. יש לי 3 ילדים שגדלו לתוך טנדר, ואני לא רואה את עצמי במשהו אחר.
אני חושב שהרבה מגיבים כאן מפספסים את העובדה שטנדר הוא STATE OF MIND- והוא הפך בשנים האחרונות להיות ברירת המחדל של קהילות שטח ברחבי העולם. אני מודה שבפעם האחרונה שירדתי מטנדר- טרייטון -נכנסתי לג'יפ שלי ונאנחתי אנחת רווחה עמוקה- אבל אי אפשר להתעלם מעובדה פשוטה: אם תיכנסו למקומות כמו ה EXPEDITION PORTAL אתם תראו שאמריקאים פשוט חיים בטויוטה טאקומה שלהם, למרות שיש להם על המדף גם פוראנר. מדובר באנשים שמבינים את היתרונות של טנדר הרבה יותר טוב מאיתנו ומקבלים בשמחה את היתרונות שלו. מה שכן- בניגוד אלינו, אני כן רואה שהרכבים האמריקאים משמעותית מאובזרים יותר ומיועדים להיות יותר "כמו פרייבט". בלי כוונה להעליב אף אחד, אבל בכל הפעמים האחרונות בהן נהגתי בטנדר יפני שברישיון שלו כתוב שיוצר בתאילנד, הבנתי שכנראה שהפלסטיק הטוב הלך לרכבים אחרים....... הפעם האחרונה שהיתי בארה"ב טרום קורונה היתה במדינת וושינגטון- לא באיזה מאליבו מפונפנת- ושם בשלג בפקק לידך רואים 2 רכבים: סובארו XV וטנדר פורד/טויוטה. אי אפשר להתעלם מהעובדה שטנדר הוא רכב שפשוט בנוי טוב למי שעושה שטח, מבחינת מקום לציוד. ויותר מזה: אני בשנים האחרונות פחות בקטע של להגיע לסלע ולטפס- ויותר בקטע של לוודא שכולם יאכלו היטב, הציוד יכנס וכו. ואני חושב שטנדר עונה על הצרכים. אני לא המצאתי את זה- בשנים האחרונות יותר ויותר מטיילים בוחרים בטנדרים בגלל שינוי של אופי הטיולים שהופכים ליותר מבוססי מחיה בשטח-או בשם המפונפן "אוברלנדינג". ההבדל היחיד ביני ובין אסף ונמרוד בהיבט הזה (הספציפי הזה) הוא שאני עדיין מתקשה במידה מסוימת להביא הביתה טנדר. (ראיתי את אשתו של אסף בטנדר בתל אביב, קשה לי לדמיין את אשתי נוהגת בהיילקס, נו אופנס). אבל בתכלס-אם אני כעת צריך לבחור ברכב השטח הבא שלי, אני לא רואה שום סיבה לא לקחת לי משהו יחסית מודרני עם נעילה, לסדר סגירה קבועה לארגז, הגבהה ועוד אי אלו תופינים, וליהנות מרכב שטח שיכול בהחלט לתמוך בשהיה בחוץ במשך שלושה ימים.
הנושא הוא בכלל לא טנדר או ג׳יפ, בטח שלא בכתבה הזאת, כל הכתבה הזאת היא למה דווקא הטנדר עדיף וזה אחלה חומר לקריאה.
איפה ההתייחסות לטנדרים full size כמו ראם או פורד שתופסים נתח שוק מכובד, האוסטרלים מתחילים לבנות על ראם בכל המידות והתוצאות יפות מאוד כולל החלפת הארגז ובניית רכב טיולים/מסעות
גם בארצות הברית הראם עובר כל מיני שדרוגים בחברות שונות לדוגמא ave prospector xl
המדען המטורף
ההבדל הקטן שכל עיר וכביש שם הם בגודל מדינת ישראל.
נסה להיתנייד עם פול סייז באיזור מרכזי, שלא לדבר על למצוא חניה.
להחזיק דבר כזה שיהיה בנוי נכון בתור רכב שלישי או נטו לטיולים זה לא כלכלי.
כן, בארגז, מה הבעיה בזה?
שהומלס יגנוב לי את השוקו ברמזור?
מי ישמע ברכב רגיל עם תא מטען ריק מלבד פקל קפה או צידנית הם לא מטלטלים מצד לצד?
אם צריך, מקבעים עם רצועה כמו שנקבע בתא מטען כדי שלא יתהפכו והתכולה תתפזר.
עד כה בעשרים שנה שהטנדר הוא רכב השטח הביתי שלנו, הציוד מכוסה בברזנט, נגד גשם ונגד הסקרן החולף, כולל השארת הרכב בגילה קצרה למסלול רגלי, ובטח ובטח בתחנת דלק/רענון.
הטנדר בארצות הברית הוא חלק מתרבות המערב הפרוע, עבודה עם בקר סוסים ו Shut gun שתלוי מאחורי מושב הנהג. זאת גם הסיבה מדוע הטנדרים הם הסגמנט שנמכר במספרים הגדולים ביותר בארצות הברית.
לא מבין את הויכוח.
מי שנכון לו טנדר שייסע בטנדר, ומי שלא - לא.
כל אחד עם סדרי העדיפויות והארגון הפרטי שלו...
אז מה הטעם בכתבה מטעם?
אני רוצה סקר!
התגובה שלי באה אחרי 4 שנים שבהם טנדר היה הרכב היום יומי שלי, והרכב טיולים העיקרי שלי.
במקרה שלי הוא היה עם ארגז סגור ותאי צד. ועדיין.
אני לא מנסה לשכנע שטנדר זה רע. רק מציין את החסרונות כפי שאני רואה אותם.
אני לא הייתי מרגיש בנוח להשאיר את כל החפצים שלי בחנייה של מסעדה בעיר העתיקה בבאר שבע. או לחילופין ללילה באיזו עיר במרכז בדרך חזרה צפונה מטיול.
ולגבי הקניות- בהצלחה עם הקוטג' שעמד שעה וחצי בשמש הקיצית בדרך הביתה...
או הירקות.
או סתם השקית עם הבקבוק שמן זית שנזרקה מצד לצד ונשברה על הנייר טואלט...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk