זקוק לעזרת חבר עם סניף דואר בכפר סבא
אהלן
בכל זאת כאן קהילה שעוזרת לחבריה.
אז ככה, קיבלתי הודעה שמחכה לי חבילה מחול בסניף דואר שכון יוספטל כפר סבא בכתובת- משעול בית הבד 21.
עכשיו, אין לי מושג מה הסיבה שחבילה על שמי תגיע לשם, אני גר בדרום. אני כן מחכה לחבילה.
מאחר ואין עם מי לדבר - בסניף המדובר לא עונים ובמרכז שרות הארצי של הדואר גם.... ואחרי 21 ימים הם מחזירים לשולח, החלטתי לא להילחם בתחנות רוח ולפנות לחברים -
מישהו מהחברים באזור של הסניף המדובר ויכול לאסוף חבילה? אחר כך כבר נתפור איך זה יגיע אלי.
ואחר כך אבדוק מי שלח ולמה הגיע לכפר סבא.
פניות בפרטי או בטלפון -052351358 ארבע בסוף ייתקבלו בברכה.
תודה מראש. נעם
תגובה: זקוק לעזרת חבר עם סניף דואר בכפר סבא
הסניף הזה בשכונה שלי, קיבלתי מהשועל את פרטי החבילה, ייבדק מחר בבוקר [emoji846]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
הסניף הזה בשכונה שלי, קיבלתי מהשועל את פרטי החבילה, ייבדק מחר בבוקר [emoji846]
הדואר לא היה יכול למצוא חבר מסור ממך בשביל לפתור את התקרית.
אני חושד שזה לא מיקרי
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
סתם תהייה. ניתן למשוך חבילה של מישהו אחר עם ייפוי כח אך צריך להראות תעודה מזהה של הנמען.
איך תעביר את התעודה המזהה? תשלח בדואר?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
תמונה בווטסאפ גם עובד, לפחות באזור שלנו
נשלח מהנייד
גם אצלינו.
סוף דבר, החבילה מיועדת למישהו אחר, שכתובתו בשכונה שלנו, הדואר (מודיעין) טעו בהקלדת מספר הטלפון להודעה (טעות בספרה אחת). הסוכנות במקומית תטפל בהודעה מחדש.
נהדר ומחמם את הלב לגלות כל פעם מחדש את נפלאות הפורום והקהילה שהוא פיתח.
בעקבות ההודעה שלי, פנו אלי כמה חברים. נדב לקח על עצמו את האיסוף ואחר כך העברה דרך צחי שעובד במקום קרוב ליעד שלי לפגישה שבוע הבא...מבצע צבאי ממש.
כאמור בסוף יצא שלא דובים ולא יער, החבילה לא שלי ומיועדת לבחור עם מספר טלפון דומה לשלי. מזל שהציבור כאן כדי לעשות את העבודה של הדואר. הרי אם לא הייתי בודק אז אותו בחור לא היה מקבל הודעה והחבילה שלו הייתה מוחזרת מבלי שהוא בכלל יידע שהיא הגיעה.... חלם זה כאן (כל פעם מחדש).
המון תודה לכל מי שהציע את עזרתו והמון תודה לנדב על ההירתמות לאיסוף ועל הצעת החבירה. לא ברור מאליו!