קיבלתי עכשיו:
בהתאם להחלטת קבינט הקורונה וממשלת ישראל על החלת סגר ארצי, שטחי האימונים (שטחי אש) *וציר 10 לא ייפתחו* במהלך חג הסוכות למטיילים כמדי שנה. צה"ל ימשיך להתאמן בשטחי האש במהלך חול המועד. נדגיש כי כניסה לשטחי האימון מהווה סכנת חיים.
Printable View
קיבלתי עכשיו:
בהתאם להחלטת קבינט הקורונה וממשלת ישראל על החלת סגר ארצי, שטחי האימונים (שטחי אש) *וציר 10 לא ייפתחו* במהלך חג הסוכות למטיילים כמדי שנה. צה"ל ימשיך להתאמן בשטחי האש במהלך חול המועד. נדגיש כי כניסה לשטחי האימון מהווה סכנת חיים.
זה מה שנקרא "וידוי הריגה" :mad:
הסגר הזה מחורר יותר מגבינה שוויצרית..
מותר לעשות ספורט יחידני בלי הגבלת מרחק..
חפשו אותי בערבה מתאמן לראלי חוצה ישראל..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
דווקא את החור הזה סגרו #&%@
לך תהיה תוקע בשופר....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...18ce17aa8a.jpg
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
פשוט לא יאומן ...
אז לצאת לחתור בסאפ / קיאק אסור... או ללכת להטיס לבד באיזה שדה נטוש וריק או ללכת לשתות כוס תה חם על איזה ג'אבל .... כי זה נורא מסוכן לבד בים .. או היתושים בשדה ... או על הג'אבל .. כי להתפלל בקבוצה זה סבבה ... בעזרם השם.
מי שמבין שהמקור של כל המשחקים האלו זה הפוליטיקלי קורקט של לא להגיד בקול רם שהדתיים הם הבעיה, מבין שכל זה רק מעורר יותר הפרדה ושנאה נגדם כי בגללם חוסמים לשאר את החיים .. זה ממש מעצבן.
חבל על ההתלהמות. בטח ובטח בפורום הזה.
אני לא רואה שום מניעה/סכנה לבריאות של מישהו בטיול ג'יפים במתכונת הרגילה (שלי ושל חברי לטיולים לפחות). בדיוק כמו עם השיפורים לג'יפים - אני יודע שמה שאני עושה אין בו שום סיכון, ולכן עושה מה שאני מוצא לנכון ולוקח אחריות. ומה כבר יכול לקרות? קנס? אני אגיד תודה לשוטר, בנימוס, ואצ'קמק את הדו"ח לתוך תא הכפפות.
רק תבחרו מה יותר מתאים לכם..
ניתן לצאת מעבר לטווח ה-500 מטרים לאחת מהמטרות הבאות, וחזרה לבית:
• הגעה של עובד / חייל למקום עבודתו
• הצטיידות בתרופות, במזון ובמוצרים ושירותים חיוניים
• סיוע לאדם בעל קושי או מצוקה
• טיפול רפואי, טיפול פסיכולוגי, טיפול ברפואה משלימה (עם מטופל אחד בלבד) ויציאה למסגרות רווחה ולטיפול סוציאלי חיוני
• יציאה לכנסת/להפגנה/להליך משפטי/לתרומת דם
• יציאה לפעילות ספורטיבית של יחיד או אנשים הגרים יחד – ללא הגבלת מרחק, ובתנאי שהיציאה לפעילות היא ממקום המגורים, שלא באמצעות רכב.
• יציאה להשתתפות בהלוויה או ברית
• יציאת אישה לטבילה במקווה
• בעל תפילה (חזן או תוקע בשופר) שקיבל אישור לכך מהמשרד לשירותי דת לשם השתתפות בתפילות הימים הנוראים.
• טיפול חיוני בבעלי חיים
• העברה של קטין בין הורים שלא חיים יחד, או העברת קטין להשגחת אדם אחר, שלו הורה יחיד שיוצא לצורך חיוני
• הגעה למסגרת יום חינוכית שפעילותה מותרת (חינוך מיוחד, ילדי עובדים חיוניים)
• יציאה לשדה"ת לצורך טיסה מחוץ לישראל, 8 שעות טרם הטיסה
• יציאת דיירים במסגרות רווחה, בעלי מוגבלות, לביקורים אצל קרובי משפחה מדרגה ראשונה, וביקורים של בני המשפחה במסגרות.
• יציאה של בני משפחה מדרגה ראשונה לאזכרה לחללי מלחמת יום הכיפורים
*יובהר כי יציאה לתפילה, גם לפי מתווה ימים נוראים – כפופה להגבלת מרחק של 500 מטרים*
בתקופה שמיום ה' בתשרי (23.9.20) ועד יום י"ג בתשרי (1.10.20), מותרת יציאה ממקום המגורים גם לצורך רכישת ארבעה מינים, מוצרים לבניית סוכה וכן לקיום מנהג כפרות. כמו כן באותה תקופה מותרת פתיחה של מקום למכירת הנ"ל או מקום המשמש לקיום מנהג כפרות.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הפגנת ״גיפולוג״ נגד סגירת הטבע בטבע יכולה להיות מעניינת....
Sent from my iPhone using Tapatalk
קטונתי מלייעץ לאנשים מה לעשות אבל במדינה מתוקנת אזרחים אמורים למלא את הנחיות הממשלה במיוחד באירוע שכולל בתוכו קטסטרופה כלכלית....אם לא נמלא אחר ההנחיות ייתכן ונאלץ כולנו לממן עוד סגר....
פה זאת לא מדינה מתוקנת משתי סיבות.
א. העם חרא.
ב העם חרא.
אמרו שאסור לצאת מהבית, מותר לנסות לחזור.
אז אפשר לרדת לאילת היום, ולנסות לחזור הביתה ולהתברבר בשטח בדרך, אוי.... לא יודע לנווט, אוי.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk