ניתן לצפות בעמוד זה
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3952
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3952
יפה מאוד מאוד!
עכשיו רק צריך לסדר את הטמבון האחורי, להוריד קצת ברזל אוברקיל מהגגון של הארגז,
ולמכור לחנן.
(אלא אם תסכים לעשות איתי דיל מתחת לשולחן).
;)
כזה מיכל מפואר חייב גם משאבה עם מפסק תת לחץ- כוח הכבידה לא מספיק לצורכי שטיפת כלים/ מקלחת.
חוץ מזה, יופי של עבודה.
יפה.
אם פתח המילוי נפתח לגמרי, יש בעיה להגיע עם יד או מפתח מלמטה ולשים אומים?
נמרוד,
איך הגעת לצורך של 70-75 ליטר?
בעיקר שאין לך משאבה ואתה לא מדבר על מקלחת.
בקיץ שמגיעים לגב ואין מים....
עבודה יפה [emoji122][emoji122][emoji122]
גם אני לא מבין למה לא שמת כבר משאבה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
חייב לציין שהתמונה של עידו מרתך והאופן בו רתם וקיבע את חלקי המיכל מדהימים.. שאפו !
2 שאלות:
האם אתה מרוצה מהמכסה שהתקנת? האם ,במכסה יש נשם?
האם שקלת לבנות ולמקם את המיכל היכן שהוא בתחתית הטנדר ולהיעזר במשאבה?
תודה :)
עידו לוריה בעל מקצוע יוצא מהכלל. למדתי ממנו המון-המון במהלך השנים, וכל פרויקט מבחינתי זה קודם כל תרוץ להיות השוליה שלו לכמה שעות.
אפשר לעשות מיכל כזה באמת איך שרוצים. אבל מה שלא יהיה פשוט, פשוט לא יהיה. מיכל מתחת לרכב צריך להיות מורכב יותר בצורה, מדויק יותר במידות (והמדידות יותר משמעותיות ודורשות לשכב מתחת לרכב) המילוי שלו מסובך יותר מאשר סתם פקק, השימוש דורש משאבה, והריתום לרכב ממש לא פשוט. אני לא הייתי מגיע לזה כנראה. יש אנשים עם יותר זמן פנוי וסבלנות ממני, ובהחלט אפשר לעשות יותר טוב. אני הסתפקתי במדידה בסיסית, קצת מחשבות על התכנון, שעה על הסולידוורקס, הזמנה של חומר, חצי יום אצל לוריה, גרביטציה, וזה עובד.
לגבי הנפח - זה לא צורך, ככה יצא. המידה החשובה היחידה פה זה העומק של המיכל שהוא מה שגונבים מהארגז. הרוחב והגובה נגזרים. העומק במקרה הזה - 16 ס"מ - נקבע ברגע שקיבלתי את המכסה ליד והחלטתי להשתמש בו.
בגדול ההבדל בין הגישות שעלו כאן לגבי המיכל די מזכיר לי את ההבדל בין דיפנדר tdi300, לבין דיפנדר 2020 (או סיקס-jl, הילקס דגם עז- היילקס החדש, וכל אחד מה שהוא מתחבר אליו).
הדבר היחיד שמבחינתי עלול להיות פספוס כאן, הוא חוסר היכולת לנקות ידנית את כל המיכל. מניח שהמצב הנוכחי עדיף על ריבוי פתחים, ובוודאי עדיף על מיכל ללא מחיצות.
אם ממש יהיה חסר לך מיים בלחץ אתה יכול להוסיף וונטיל ולדחוס מעט את המיכל.
תתחדש, נראה מצויין ומאוד נח שיש כמות כזו של מים על הסיפון.
סחטיין ללוריה על העבודה. מכיר את העבודות הנהדרות מקרוב....
לא פחות חשוב שהוא התייצב לצילומים בתלבושת האתר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d132ce5bb6.jpg
———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
מגניב ובעיקר חוסך לי לקחת מיכלי מים נוספים בטיולים...
טיפ קטן - את צינור המים, מומלץ להחליף לצינור אטום, על-מנת שלא יתפתח עובש בתוך הצינור בשל שילוב של מים עומדים ואור השמש.
זה לא עובש, זה ספירולינה.
אליפות, כל הכבוד. עידו , מקצוען אמיתי.
המיכל היפה הזה ממחיש עד כמה טנדר פשוט ונוח לזיווד בהשוואה ל SUV.
אינטואיטיבית אני הייתי מעדיף שהמיכל יהיה מונח על תחתית הארגז לכל רוחב ארגז הטנדר כשמשקל המיים והמיכל מפולגים על שטח גדול יותר. נראה לי שזה עשוי למנוע מהמיכל עיוותים וכתוצאה מכך יצירת סדקים בריתוכים של הפח הדק. בתור מתכנן מכני מנוסה אני בטוח שלקחת את זה בחשבון.
יש דרך לנקות את המיכל דרך הפתח העליון?
מה סדר גודל עלויות חומר ועבודה?