תגובה להודעה: חוזר: בעיות בכננת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
מהתמונות אני יכול לזהות שיש לך פיקוד 5 פינים.
אם תסתכל על הכננת מהחזית (שקע פיקוד וגיר מימין) אז הסלונואידים הכי ימני והשלישי מימין הם אלה שאחראים על הכנסת כבל. לשניהם חוט פיקוד מסומן בירוק.
אם אתה רוצה לפרק את כל הסלונואידים ולהחליף בינהם אני מאוד ממליץ לרשום ולסרטט את כל החיווט ואת מסלול החוטים כדי שתוכל להרכיב בקלות יחסית ובכדי למנוע צביטה של חוטים וקצרים.
אין בעיה לקנות סלונואידים כאלה מיבואן WARN: הנפלד טכנולוגיות 04-6272666 אני רק ציינתי שאני לא מכיר תחליפיים. סקר שוק מעמיק זה תמיד דבר טוב.
אצל היבואן תוכל לתקן גם כל תקלה או שיפוץ. מנסיון של כמה שנים ואחרי שראיתי כמה וכמה כננות ישנות ומשומשות אני יכול לומר שרוב התיקונים שלא נעשו ע"י היבואן נראו כאילתורים.
ד"א ליבואן יש תרשים דיי ברור של חיווט הסלונואידים. אני חושב שאם תתקשר ותהיה נחמד מספיק הם ישמחו לפקסס לך אותו או לתת לך עותק כשתקנה את הסלונואידים.
שלום,
יש לי כננת וורן 9000i התוף לא מחזיר את הכבל. כאשר אני לוחץ על השלט נשמעים תקתוקים בלבד. מה לדעתך ניתן לעשות במינימום הוצאות ?
תודה
תגובה להודעה: בעיות בכננת
בשלב ראשון לקרוא מה שכתןב בשרשור הזה ....
בשלב שני להבין את המילים ...
ואחרי זה לעשות מה שכתבו כבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elisela
שלום,
יש לי כננת וורן 9000i התוף לא מחזיר את הכבל. כאשר אני לוחץ על השלט נשמעים תקתוקים בלבד. מה לדעתך ניתן לעשות במינימום הוצאות ?
תודה
כמה להערכתך (בערך) צריך לעלות תיקון של הסלונואידים אצל היבואן ?
והאם ניתן לתקן את הכננת בגתוס ת"א ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elisela
כמה להערכתך (בערך) צריך לעלות תיקון של הסלונואידים אצל היבואן ?
והאם ניתן לתקן את הכננת בגתוס ת"א ?
למה להעלות מהנפטלין שרשור מלפני 3 שנים?
למה לשאול בדיוק אותה שאלה שנענת כבר (לפני 3 שנים)?
ולמה לשאול מישהו כמה "לדעתו" זה הולך לעלות אצל סדנה X?
לא נראה לך שעדיך להתקשר ולשאול?
אני מבטיח לך שתקבל תשובה הרבה יותר מדויקת.
תגובה להודעה: בעיות בכננת
לא צריך אצל היבואנים
יש גם תחליפיים מצויינים בעלות קטנה בהרבה מהיבואן (האמת זה לא תחליפי אלא אותו יצרן רק מחיר שונה:p)
תקרא באתר את הכתבה על שיפוץ הכננת!!!