סיפור.
ביולי התנתקתי מהוט, לקחו את הציוד וקבלתי מהם אישור על כך
בספטמבר עדיין מחייבים אינטרנט
צריך עזרה, עצה רעיון איך אפשר להתגרש מהם ולהפסיק לשלם מזונות
Printable View
סיפור.
ביולי התנתקתי מהוט, לקחו את הציוד וקבלתי מהם אישור על כך
בספטמבר עדיין מחייבים אינטרנט
צריך עזרה, עצה רעיון איך אפשר להתגרש מהם ולהפסיק לשלם מזונות
שלח הודעת נתק באתר "נתק". שמור את כל המסמכים ששלחת וגם מה שתקבל מהם.(מנתק) זה חשוב ביותר.
אם בכרטיס אשראי, פנה לחברת כרטיסי אשראי ובקש להפסיק את החיוב, הוראת קבע- פניה זהה לבנק.
עכשיו שב בשקט והמתן לטירוף המערכות שיתחיל תוך כמה חודשים. אל תענה להם ואל תחשוש - אתה מכוסה.
במקרה שלי, פנה אליי לבסוף עו"ד של בזק בינלאומי הצגתי לפניו את טענותיי ואת כל המסמכים ששמרתי וכך הגיע הסיפור הזה לסופו.
נסה כאן https://www.gov.il/he/departments/units/supervision עם העתק לפניות הציבור של הוט.
שים לב שאתה מפנה את התלונה, רצוי עם סימוכין, לפניות הציבור של משרד התקשורת ולא להוט (הם רק מכותבים)
עבד לי במספר פעמים, מול הוט, הוט מובייל ובזק, אחרי שפניות ישירות לא נענו.
תעדכן אם עזר
ליאור
תתחיל בלפנות זמן כדי להעביר את הדילוגים ממחלקה למחלקה וממנהל למנהל גבוה יותר.
כשעבדתי רחוק מהבית זה היה מעביר יופי את השעות של הפקקים. עכשיו בסגר אתה יכול לשבת בנוחות בבית ולתת לג'יפולוג להעביר לך את הזמן.
אתה צריך לבוא באסרטיביות, תקיפות ונחישות, חמוש בידיעה הברורה שהם יכולים לסדר את זה בלחיצת כפתור אבל מעדיפים שלא. אתה צריך לשבור איזשהו מנהל שרות לקוחות, זה לא מתוחכם יותר מזה, והוא ילחץ על הכפתור החיוב יפסק וגם יחזירו לך את הכסף.
נמרוד
במקרה שלי זה לא קרה ויש לי תכתובת מסודרת עם 3 אנשים שונים בשירות לקוחות של בזק בינלאומי ש"הבינו" את הבעיה והבטיחו לטפל.
הוראת נתק פורמלית וביטול החיוב האוטומטי בחברת כרטיסי האשראי. זוהי אסרטיביות/אגרסיביות במיטבה מגובה ע"י מסמך של "נתק", כי רק כך הם מבינים.
סיפורים כאלו מרתיחים אותי מחדש.
מה שיותר מרגיז, זה, שכשנצליח להפסיק את העושק
ובמיוחד אם נקבל החזר למפרע, נרגיש שניצחנו את הרעים.
רבותי, זאת הבעיה העיקרית שלנו.
הרגשת ניצחון על דבר בסיסי.
הגישה צריכה להיות שונה לחלוטין.
תביעה! גבו לך שלא כדין - גנבו לך!
זה לא בתום לב, זוהי רשלנות.
עד שהחברות העושקות, לא ירגישו שזה פוגע להם בכיס,
זה לא ייפסק. למה להם להפסיק? מה הם מפסידים?
שיטת מצליח זה סעיף הרווח הכי גדול שלהם.
בלי קשר לפותח השרשור הנוכחי - המסקנה שלי - מלפני שנים -
אני לא אהיה יותר אף פעם. לעולם
לקוח של הוט. לא כבלים לא אינטרנט ולא הוט מובייל.
אני לא אהיה לקוח של הוט אף פעם.
אני לא אתקשר אליהם לעולם כדי לקבל הצעה.
אני לא אהיה בשום קשר עם הוט גם אם זו תהיה האופציה היחידה.
אני לא אהיה לקוח של הוט. לעולם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אין לי בעיה עם אף אחת מהחברות שהזכרת. של כולם הייתי לקוח וחלקם עדיין. כולם נותנים שירות - סביר או טוב, אבל נותנים שירות ולא חוויית התשה.
רק עם הוט. חוויתי חוויות התשה מכוונות לתחושתי, יקרות בזמן, ואני לא מתכוון להיכנס לשם יותר. המטרה ה אינה ללמד אותם לקח, אלא להמנע בעצמי מלהיות במקום שעושה לי לא טוב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני גם אומר את זה כבר מזמן, כמוך, ספציפית לגבי קבוצת הוט. פשוט אי אפשר להתנתק מהם. כלומר להתנתק אפשר אבל להפסיק לשלם זה כבר סרט אחר.
א-מה-מה: התשתיות של בזק אצלינו בשכונה הן על הפנים בלשון המעטה, ובתקופה המתמשכת של הקורונה שבה גם זוגתי וגם אני עובדים מהבית, מקיימים הרבה פגישות וידאו ומחוברים למערכות רבות, וחייבים אינטרנט בריא ויציב שבזק פשוט לא מסוגלים לספק במיקום הספציפי שלי. (אפשר מקסימום 15/0.75 מגה וגם זה מתנתק כמה פעמים ביום)
אז נשאר הוט. ואני כאמור לא מוכן להיות לקוח שלהם.
מנסיון שלי ושל חברים, ספק האינטרנט הסביר ביותר בארץ, גם טכנולוגית וגם מבחינת איכות השירות, הוא בזק בינלאומי.
יצרתי קשר עם בזק בינלאומי וביקשתי להתחבר לבאנדל שלהם עם הוט, 200 מגה.
הם כמובן ניסו לשכנע אותי לעבוד עם בזק והסברתי למה זה לא רלוונטי, ואז המשכנו לבאנדל עם הוט.
ואז הנציג הנחמד הסביר לי שהראוטר עולה כך וכך ואחוייב עליו בנפרד ע"י הוט. הסברתי לנציג בצבעוניות שלא היתה מביישת את ברלי שזה לא עומד לקרות ואני לא מוכן בשום פנים ןאופן שלהוט יהיו פרטי כרטיס אשראי שלי. לא הסכמתי להתקדם ברישום עד שניתן לזה מענה הולם, ובסופו של דבר הנציג מצא פתרון הולם מבחינתי: את הראוטר של הוט אני מקבל בחינם ופרטי האשראי שלי לא עוברים להוט.
אז אפילו נחסכו לי כמה שקלים בחודש לעומת התמחור המקורי של החבילה [emoji846]
+1 לסידור של נדב.
אין ספק שבזק בנלאומי הם ספק מאוד איכותי.
הפתרון הזה נקרא ״השוק הסיטונאי״ והוא נועד לאפשר לספקיות האינטרנט להתחרות בתשתיות של בזק והוט על ידי מכירת באנדל במחיר משתלם יותר.
זו רפורמה של משרד התקשורת.
יש לבזק בנלאומי גם באנדל עם טלביזיה- טריפל זה נקרא.
החסרון או אולי יתרון הוא שקריאת שרות על תקלות תשתית מטופלות על ידי הספקיות וזה עלול להיות קצת טלפון שבור.
אני התנתקתי מהוט ומיס כבל לפני שנים.
טלביזיה אנחנו צורכים עידן פלוס ונטפליקס עם סטרימרים.
די והותר עבורנו.
היינו לקוחות של הוט, ובבדיקה התקופתית של עלויות בית הוט לא הסכימו להשוות מחירים למתחרים.
אז עזבנו, זה היה פשוט במפתיע.
(החברה החדשה אחראית על העברת ההודעה).
לא היו חיובי יתר.
מה שכן,
*אחרי* הניתוק, הייתה להם החוצפה להתקשר שוב ושוב כדי שנחזור ועם עם מחיר אטרקטיבי ביחס למתחרה.. שיא השפלות.
הדרך היחידה להתמודד עם הוט זה דרך משרד התקשורת, כפי שציינו כאן.
הם גנבו ממני כסף, וניסו להתיש במשך חודשים, בסוף רק לאחר התערבות משרד התקשורת החזירו הכל 'על האגורה'.
מאז, השיחות הכי משעשעות שיש לי בטלפון (אחרי שאני מוסר למתרימים מקבר רחל את הטלפון של המתרימים מקברי צדיקים בעמוקה, או הפוך) זה מהנציגים של הוט.
יש לנו מבצע מצויין בשבילך, חבל היית לקוח מועדף שלנו...
תודה, אבל גם כשבגיהנום יחלקו 'לה פרוטה תות שמנת' בחינם, גם אז לא אהיה לקוח שלכם, תודה ושלום.
אלופים בהטיית הנושא......
לפות"ש:
אתה בעל הכרטיס ואתה נותן הרשאות שימוש לספקים שלך, וככזה אתה רשאי להפסיק לשלם אם יש לך אסמכתאות
כמו אישור על החזרת הציוד או בקשה להתנתק מהשירות. אין דבר כזה שלא ניתן להפסיק את התשלום.
הוראה מצידך לחברת האשראי והנושא סגור.
אל תלך בדרכים עקיפות, פשוט סגור להם את הברז, ותן להם לרוץ אחריך. וזה כולל גם את הוט.
ואז הם רצים אחריך - באיומי תביעות.
אתה מפחד מאיומי תביעה, נדב?
אדרבא שינסו. אם יש לך אסמכתאות אז יש לך קייס במשפט, ופתח להחזר ופיצוי כספי על כל ההטרדות והטרחה.
אבל הם לא מגיעים לשם..... עו"ד שלהם פונה אליך, אתה מציג את כל החומרים כפי שציינתי והנושא נסגר. פשוט כך.
אתה התנתקת מהוט,טלויזיה בכבלים ותשתית אינטרנט.
אתה צריך גם להתנתק בניפרד מהוט נט,ספק התכן.