שלומות,
חבר מחפש דיסקו 2 במצב טוב (יש דבר כזה ?),
לטיולים סבירים, יהיה רכב יום יומי שלו,
אם יש למישהו כיוון שימו בפרטי אעביר אליו.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Printable View
שלומות,
חבר מחפש דיסקו 2 במצב טוב (יש דבר כזה ?),
לטיולים סבירים, יהיה רכב יום יומי שלו,
אם יש למישהו כיוון שימו בפרטי אעביר אליו.
דבר איתי עדי 054-6485008
https://my.yad2.co.il/newOrder/index...D=1&SubCatID=3
שאלת המשך - מי המומחים לבדיקת דיסקו רצינית ועניינית ?
המקבילים של אודי מזרחי וארנון בצירוקי...
הייתי לוקח את הרכב לבדיקה אצל אייל מקיבוץ דליה.
בנוסף, אני מוכן באחד מימי השישי להעיף מבט על הרכב.
תתקשר ל.....עדי 054-648-5008 יש לו דיסקו 2003 מטופל ברמה גבוהה ובאהבה אני מטייל איתו שנים מכיר אותו ואת הרכב ...
מי שיש לו ד2 במצב טוב לא מוכר אותו.
אני מכיר שני בעלים של דיסקו 2 במצב מעולה שמוכרים עכשיו.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
קבוצות הפייסבוק מלאות בדיסקברים שלא חסכו עליהם שקל. כולל במערכות זיווד כאילו שמחר אפשר לחצות לירדן ולנסוע דרך ערב הסעודית והאמירויות עד סין (הו... הנה משהו שאולי אפשר לתכנן בעתיד הקרוב).
מה שכן, רוצים עליהם מחירים כאילו שזה רכב בן חמש ולא בן עשרים...
חבר יקר פיתה אותי לפזול לכיוון דיסקברי 2, המחירים נראו מפתים למדי, סביב 30-40k לרכב עם סרנים חיים, בחלקם משופרים לכאורה נראה פיתרון לא רע לרכב טיולים, בפועל מה שנמכר בסכומים הללו רכבים די מוזנחים לטעמי, ברובם נוזלים מכל עבר, פנים הרכב מתפרק ובלוי, יש כמה בודדים שאולי שמורים ומטופלים אך המחירים שדורשים עליהם הזויים משהו, לא מצאתי היגיון לשלם סכום כזה על רכב שאם נפל במשמרת שלי מנוע, אז סופו להיות גרוטאה בצידי המוסכים המתמחים או למכירה לברזל.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
לוגיקה פשוטה, לדיסקו 2 TD5 שמור ובמצב מיכני טוב אין כיום אלטרנטיבה ראויה לרכב טיולים נוח עם 2 סרנים חיים, קפיצי סליל וטרנספר גלגל"ש כל זאת בעלות סבירה.
לדעתי ד2 TD5 הוא אחד מרכבי הטיולים הטובים שיוצרו.
המנוע מצוין, הגיר האוטומטי פשוט לתיקון ותחזוקה, הטרנספר מעולה ויש בנמצא אין ספור שיפורים וחלקי חילוף בעלות סבירה. בנוסף אם רוצים ניתן לשדרג את הספק המנוע באופן משמעותי.
ב 30k תמצא רק מזבלות לדעתי.
בכפול מיזה(שזה גם לא בשמיים ואין יותר מידי חלופות בשוק בטווח הזה) כבר תראה כלים שמורים ומטופלים, חלקם נעולים, משופרים במקומות הנכונים, ומזוודים ומוכנים לכל משימה.
לקנות ל"ק סטנדרטי 2007(סה"כ 3 שנים מעל לדיסקו 2 שנתון אחרון 2004) ב 20k מעל המחירון עם 400k ק"מ שחוט מת ואז ליפול בפח של מזרקים וכו' בעלויות מטורפות זה דווקא כן הגיוני.
ל"ק זה לא רכב בר השוואה לדיסקו 2, קונספט אחר לגמרי.
מי דיבר על לנדקוזר?
אם נראה לך שסביר לשלם על דיסקו2 60-80k, סבבה, לדעתי לא שווה לשלם לרכב בן 20 שנה או מתקרב ל 20 סכומים כאלה, זה עדיין רכב עדין שלא מזדקן יפה, עם מנועים ששובקים חיים בגיל הזה.
כנראה שבכל זאת מי שמכור ללר, ישאר עם לר.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ברור..... זה טויוטה ... הוא לא נתקע לא משאיר שמן על הרצפה ואין ..אבל אין ...תקלות ...מזרקים ? מה מזרקים ? מה אנחנו נרקומנים ? רכב הכי אמין שיש . במיוחד כשמגיע בצבע לבן או כסף .....................
grand : ..אם נראה לך שסביר לשלם על דיסקו2 60-80k, סבבה, לדעתי לא שווה לשלם לרכב בן 20 שנה או מתקרב ל 20 סכומים כאלה
איזה רכב לדעתך אפשר לקנות בסכומים כאלו או פחותים ...עם יכולות שטח ונוחות שמקבילים אליו ??