אהלן,
אני רוצה להחליף רמקולים בלנדקרוזר ארוך לקצ'ורי שנת 2007 שהתחילו לזייף.
אני יכול להביא רמקולים מקוריים מפירוק מ 2018.
משהו יודע האם הם יתאימו לרכב שלי?
האם הרמקולים המקוריים באיכות טובה או שעדיף כבר לקנות חדשים מאחד המותגים המוכרים.
תודה
Printable View
אהלן,
אני רוצה להחליף רמקולים בלנדקרוזר ארוך לקצ'ורי שנת 2007 שהתחילו לזייף.
אני יכול להביא רמקולים מקוריים מפירוק מ 2018.
משהו יודע האם הם יתאימו לרכב שלי?
האם הרמקולים המקוריים באיכות טובה או שעדיף כבר לקנות חדשים מאחד המותגים המוכרים.
תודה
לא מכיר מה יש אצלך אבל כמעט תמיד רמקולים חדשים איכותיים יתנו הרבה יותר מהמקוריים, במיוחד אם הם משומשים, וגם העלות של חדש ממש לא גבוהה.
תבדוק את קוטר הרמקולים (באינצים) וכמה עומק יש לך ותרכוש סט חדש תואם מאחת הפירמות המוכרות (pioneer,jbl וכו')
תיקנה רמקולים שמתאימים להספק של המערכת שלך (אם אין לך מגבר אז כנראה לא ממש חשוב) ועם הנצילות הכי גבוהה (יש את הפרמטר הזה לכל חברה).
ובלי קשר, אם יש לך אפשרות וידיים טובות, הייתי מתקין סט קומפוננט . לי בשני רכבים שהיו לי השיפור מורגש, רק מהרמקולים ללא הגברה א מערכת יוקרתית כלשהיא
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
תודה
מה זה סט קומפוננט?
אתה יכול להמליץ על משהו טוב בתקציב של 600 שח?
מדובר בלנדקרוזר ארוך לקצ'ורי 2007
קומפוננט זו מערכת של שני רמקולים במקום אחד, רמקול אחד ראשי (מיד/באס) ורמקול שני קטן לצלילים הגבוהים. הרמקול הראשי נכנס למקום המקורי אבל הרמקול הקטן ועוד יחידת קרוסאובר (יחידה אלקטרונית קטנה שהיא חלק מהערכה) יש לחווט ולהתקין לבד, וזה בדרך כלל כולל להעביר חיווט בדלתות, לפרק פלסטיקה וכו'.
מציע לך ללכת לכמה מתקינים מקצועיים ולשמוע המלצות להתקנה והצעות מחיר. או פשוט לחפש רק זוג רמקולים רגילים כמו שיש לך, באותו גודל, רק חדשים ולהתקין לבד