למען הסר ספק אין לי קשר למוכר.
פשוט יהיה נחמד שיגיע לידיים אוהבות.
https://www.yad2.co.il/s/c/4wi7tnv4
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
למען הסר ספק אין לי קשר למוכר.
פשוט יהיה נחמד שיגיע לידיים אוהבות.
https://www.yad2.co.il/s/c/4wi7tnv4
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
נראה לי שיש טעות במודעה.
זה לא יכול להיות 98,
והק"מ בטח שלא אמיתי (רשום 1000).
טסט עד 2023...
ראיתי את הרכב הזה במודעה אחרת היכן שהוא.
אם אני לא טועה, הוא ללא ניירת.
זה נראה כמו משהו שהאום מכר או נטש או אני לא יודע מה. הוא ממוקם בקצרין, מה שמחזק את הסברה שלי. אולי זה בכלל שלל מלחמה או משהו כזה...
הוא יכול להיות ממוקם איפה שירצה. ואדי-רם בירדן מלא בכאלה. בצבע הזה בדיוק.
מה זה משנה?
עכשיו הוא כאן בישראל והוא למכירה. אז או שיש ניירת, או שאין.
שוב, ראיתי מודעה אחרת היכן שהוא, עם התמונות של הכלי הזה כנראה (בכל זאת סביר להניח שאין רבים או אפילו בודדים כאלה בישראל, אם בכלל. במודעה ההיא צוין אותו סכום בדיוק. ושם גם היה מצוין בפירוש שאין לו רשיונות).
זה שאין מספר והמחיר תומכים בהשערה שלך.
עם רישוי זהו כלי שהיה עולה המון כסף.
FJ40 מיוצר בין 1960-1984
חברה אמריקאית FJ Company מעדכנת אותם היום
המבנה מאחוריו מחורר מקליעים... 🤔
נכון. ותהרוג אותי מה מוצאים בו.
גם אני מפנטז על אחד כזה, כי הוא קלאסי וכו' וכו'. אבל אני גם הצלחתי לגנוב סיבוב קצרצר בדבר כזה - מזכיר קצת CJ ישן, אבל אין בו שום דבר מהקלילות הנמרצת של CJיים. זה מרגיש כבד ומגושם ומסורבל. זו רק הילת המלאכים שסביב טויוטות ישנות, כל מיני אגדות ואמונות על אמינות ושרידות פנומנליות וכו' שהיו נכונות כנראה בתקופתו, רק שהיום מדובר ברכב שגילו נע בין 60 ל-40 שנה... שנים שאותן הוא לא בילה במוזיאון אלא עבד כמו חמור. ברזלים מתעייפים, גם ברזלים מיתולוגיים כאלה. ואתם כבר יכולים להבין לבד מה זה אומר.
זה ספציפית אגב נראה במצב מצוין ממש. קנה המידה שלי להשוואה הם אלה שראיתי בירדן ובזמנו בסיני, שנראים גרוטאות מתפרקות.
לפי המבנה שמאחוריו (נראה מבנה צבאי סורי ישן) כנראה צולם ברמת הגולן, היכן שככלי ללא רישוי בוודאי משוטטים איתו רק בשבילים. לא על כביש.
מכיוון שזו מדינת ישראל והכל כאן אסור, דווקא זה מה שנותן מוטיבציה למצוא פרצות - אני מניח שבדרכים עקלקלות שעוברות בשוליים האפורים-כהים של איזור-הדמדומים וכמובן תמורת סכום מתאים, יימצא מי שיוכל לארגן ניירת לכל דבר.
אותה ״הילה״ שליוותה את הדיפנדרים לפני הגעתם לארץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קצת נתונים:
FJ/BJ40 זה הדגם הקצר. יש פתוח וסגור. הסגירה מחוברת בברגים וניתנת לפירוק, כמו ב-CJ/YJ/סופה/רנגלר/דיפנדר
גרסאות ארוכות וטנדרים נקראות FJ/BJ45 או HJ45/47
FJ = מנוע בנזין (מנועי סדרה F) - בעלי 6 צילינדר בטור, מוזני קרבורטור, נפחי 3.8 ו-4.2 ליטר. 105, 125 ו-135 כ"ס בהתאמה.
נתון המומנט של מנוע ה-2F (בנפח 4.2) דומה מאוד (28.5 קג"מ) לזה של מנוע ה-258 ב-CJ....
BJ = מנוע דיזל (מנועי סדרה B) - בעלי 4 צילינדר בטור, אטמוספרי, תוצרת טויוטה. נפחי 3.0-3.2-3.4-3.7 ליטר. הספקים מ-80 עד 98 כ"ס.
HJ = מנוע דיזל (מנועי סדרה H) - בעלי 6 צילינדר בטור, אטמוספרי, תוצרת טויוטה. נפחי 3.6 ו-4.0 ליטר. 78 ו-105 כ"ס
באנדרנטה = שם הדגם מייצור ברזילאי (עד 2001), מנועי דיזל אטמוספרי OM324/314/364 תוצרת מרצדס. נפחי 3.4, 3.8 ו-4.0 ליטר. 78, 85 ו- 90 כ"ס.
למי שהמבנה הכללי של האוטו הזה, הנפחים והנתונים שלו, מזכירים לו את ה-CJ, זה כנראה לא מקרי.... כל האוטו הזה הוא השראה/העתקה בוטה של ה-CJ, כמובן עם הנדסה ואיכות גבוהות יותר של טויוטה.
אולי יבואני רכבי אספנות יודעים, אי אפשר לעשות תהליך רישוי כמו ביבוא אישי של רכב מחו"ל? ההבדל היחידי הוא שהרכב גיאוגרפית נמצא בארץ.
https://www.icon4x4.com/fj
כנראה שקנו את כל הפחים מהפס יצור הברזילאי..
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
עזבו שטויות. זה רכב שנראה נקי מידי ובמצב טוב מידי מכדי להיות אמיתי. נראה לי סתם טרוליות או איזה נסיון רמאות אחר.
על מנת להיכנס לקטגוריה הזו ביד 2 הוא נאלץ לבחור את הנתונים האלו.
מה יש מעבר אני לא יודע.
מי שמעוניין שיתקשר ויספר.
למה סתם לחנטרש?
כי בגלל אותה הבעיה היו מודעות של לנדקרוזרים 60/80 שבגוף המודעה יש פרוט אמיתי.
והיו מודעות עם שיפוץ העובדות..
אז יכול להיות שהאיש באמת קמצן במילים.
ויכול להיות שלא.
שים לב שלא קבעתי כלום, ציינתי אפשרות שכדאי שתמימים יתייחסו אליה כשהם בודקים את האקזמפלר.
כמו חבר שהתקשר לשאול על 60 שנראה טוב מידי לגילו המוצהר בניירת.