תגובה: התייעצות ג'יפ 7 מקומות
פורד אקספלורר עד שנת 2010.
אנחנו החלפנו את Q המזדקן בפורד 2008. מנוע 4.6 עם 290 כ"ס, מוגבה וממוגן.
הצריכת דלק שלו סבירה 1/6-7, והרכב פשוט מפנק ברמה אחרת לגמרי, אנחנו עם 5 ילדים, יש מקום מרווח לכולם וגם לציוד. כיף לנהוג בו והיכולת שטח שלו לא רעה בכלל (למרות התדמית).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ec6cb0ce53.jpg
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
5 נפשות, אז למה 7 מקומות?
אם לא הבנתי, ויש 5 צאצאים, אל תמשיך לקרא מכאן...
כל רכב ארוך 5 נפשות יכול להתאים.
להפך, 2 הכסאות תופסים מקום חשוב בתא המטען.
הנסיעה בכסאות 6-7 (גם לילדים) יכולה להיות מבאסת. חלונות לא נפתחים, גישה לא נוחה, צפיפות.
אם כי לילדים קטנים - ממלכה עצמאית שחלקם מתים עליה...
אם רכב 5 מקומות מתאים, אז כל הגדולים והארוכים יכולים להתאים.
מיטב תוצרת יפן, קוריאה, אנגליה או (האהובים עלי) ארה"ב.
הכל שאלה של תקציב, כמה לרדת במודל, נטיית לב, והאם אתה מוכן לטרטורי דיזל או צריחת דלק של בנזין (לא מדבר על גז לאור הנסועה המצומצמת שלך).
למה 7 מקומות?
כי בראיה שלי לקנות רכב שטח 5 מקומות שיספיק לשנתיים-שלוש (מתכוונים להרחיב עוד את המשפחה) היא מתכון להשקעה בלי קצירת פירות
אני מבין שהתקציב שלי לא גבוה, ולכן כנראה לא אמצא אלמנטים שמורים
וחבל לי להשקיע כמה אלפים (אם לא יותר) בישור קו שלא בטוח שיוחזרו אליי במכירה + השקעה שוב בישור קו ברכב הבא
כנראה הרכב שהקנה הוא יהיה לפחות ל5 שנים. למרות שאם ישרוד טוב, יכול להיות גם הרבה מעבר לזה
הפנייטנדר ובפורד נחשבים לאמינים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
om2
למה 7 מקומות?
כי בראיה שלי לקנות רכב שטח 5 מקומות שיספיק לשנתיים-שלוש (מתכוונים להרחיב עוד את המשפחה) היא מתכון להשקעה בלי קצירת פירות
וחבל לי להשקיע כמה אלפים (אם לא יותר) בישור קו שלא בטוח שיוחזרו אליי במכירה + השקעה שוב בישור קו ברכב הבא
כנראה הרכב שהקנה הוא יהיה לפחות ל5 שנים. למרות שאם ישרוד טוב, יכול להיות גם הרבה מעבר לזה
אני מחזיק את הפורד כשנה. קנינו אותו עם 99000 ק"מ. שמור למדי. לא היו הפתעות גדולות.
יש לו פחות אפשרויות שיפור מהפת'פיינדר אבל הוא מרווח יותר ובטח שהמנוע הרבה יותר מהנה. לא מכיר הפתעות מיוחדות לעומת הפת'פיינדר והמחלות שלו.
עוד יתרון, השורה השלישית יותר מרווחת. גם ילדים מתבגרים או מבוגרים צנומים יכולים לשבת שם בנוחות
מאיפה אתה בארץ? אתה מוזמן להתרשם מהפורד אם אתה מעונין.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
om2
למה 7 מקומות?
הבנתי,
בראיה של משפחה גדולה, עם ילדים קטנים - ואז כל נסיעה, גם שבת לסבאסבתא, צריך הרבה ציוד - אציע לך משהו מחוץ לקופסה הרגילה:
יוקון XL/סברבן.
רכב מאוד גדול ומרווח
גם עם שורה מס' 3 יש תא מטען מכובד מאוד.
אפשרות ל"הפרדת רשויות" כשהילדים מנסים להשמיד אחד את השני (או השלישי או...)
יכולות שטח טובות יותר מהפרייבט, ועם קצת השקעה גם יכולות שטח לא רעות בכלל.
מאוד חזק
מאוד נוח
יש דיזל ויש בנזין (ואז גם גז בא בחשבון)
ומהכרות במשפחה עם רכבים כאלו - אמינות טובה גם במודלים ישנים יותר.
מעדכן שאחרי כמעט חצי שנה של חיפושים.
מצאתי פאגרו דאקר 2008
תודה לעוזרים
תתחדש - אבל כנהוג , בלי תמונות , לא קרה :)