1 קבצים מצורפים
בעיה בהרכבה מחדש של הגיר (T176)
בשעה טובה ומוצלחת התחלתי לשפץ היום את הגיר.
יש לי בעיה עם הספר הצבאי. הוא לא ברור כל כך וחמור יותר, הוא מתייחס לחלקים בכמה שמות. כלומר, שם החלק שרשום בפיצוץ שונה מהשם שלו בתהליך הרכבה. אבל טפו טפו טפו מסתדרים.
יש לי 2 בעיות.
בתצלום המצורף מסומנים החלקים הבעייתים שלא הצלחתי להתקין. מדובר על הדיסקת לחץ של ההילוך הראשון (בין הגג"ש למיסב) ועל טבעת הקפיץ בסוף ההילוך הרביעי.
לא הצלחתי להתקין את שני אלה, ניסיתי בכל מיני שיטות ועם כל מיני כלים (מפסק רינגים, פטיש, מברגים, סידור תפילה ועוד) אבל כמו שאומרים...לא זז רברס.
אשמח להצעות איך להתקין את שני הרכיבים האלה.
אם צריך כלי עבודה מיוחדים אנא רשמו את שמותיהם על מנת שארכוש אותם מחר.
http://jeepolog.com/forums/attachmen...ntid=349&stc=1
תודה רבה
מיכה
חוזר: בעיה בהרכבה מחדש של הגיר (T176)
אגב, החלקים נקנו מהאתר http://shopping.jeep4x4center.com/
ממליץ בחום שלא להתקרב אליהם יותר. לקח להם המון זמן, חודש אם לא יותר, לשלוח את החלקים לג'ו והיום כשבדקתי את החלקים התברר שהם לא טרחו לשלוח מנעולים וקפיצים למנעולים למרות שזה נראה בבירור בקיט SMALL PARTS, מספר 34.
אם אתה מתכוון לטבעות אבטחה C שאתה לא מצליח להרחיב, יש סוג של פלאייר הפוך שמשמש לזה.
כמו שכתבתי, יש לי את הכלי הזה. בסופו של דבר הצלחתי.
הגיר כרגע מורכב כולו. בהמתנה להרכבה על הרכב ולבדוק שאכן הרכבתי נכון.
אתה יכול להעלות תמונה של החלקים שחסר לך
איציק
תודה.
אני מקווה שתוך כמה שבועות הג'יפ יחזור למצב שמאפשר בדיקה של הגיר.
כשקניתי את הקיטים מחו"ל הייתי בטוח, זה גם הגיוני לא?, שהמנעולים והקפיצים של המנעולים נמצאים בקיט מספר 34, לפי התרשים פיצוץ שיש פה.
בכל מקרה, קניתי כבר מיאנוביץ' וכמו שכתבתי, בסופו של דבר והרבה קללות הצלחתי להרכיב את הגיר.
אני רק מקווה שבזמן ההרכבה המנעולים לא יצאו מהמקום.
עושה רושם שכל ההילוכים עובדים אבל עד שאני לא ארכיב את הגיר על הרכב אני לא ממש בטוח.
כמו שכתבתי, הרכבתי את הגיר אבל היום שמתי לב לזה (אל תאלו איך לא שמתי לב ממקודם) שהמיסב האחורי בולט 2 מ"מ לפני הטבעת עצירה.
אין לי מושג למה כי בסה"כ עשיתי את כל מה שהיה צריך להעשות והמרווחים שנמדדו היו תקינים.
האם זה יכול להיות חופש שצריך להיות?
חשוב לציין שלא חברתי עדיין את הפלטת התאמה לטרנספר. אולי מפה מגיע החופש?
תודה
ברמת העיקרון, הפלטת תיאום לטרנספר היא מה שמונע מהמיסב להישלף החוצה, אז כן, זה מאוד הגיוני שבגלל זה הוא בולט קצת.
השאלה היא האם יש משהו שמפריע לו להיכנס חזרה למקום (והמשהוא הזה ימשיך להפריע גם כשתנסה לחבר את הפלטת תיאום של הטרנספר, ואז משהו ישבר, לא יודע מה, אבל משהו....)
עירא
מחר אני אשים תמונה.
עירא לא הבנתי את מה שהתכוונת אליו.
בצד אחד של המיסב יש את הטבעת לחץ שנושקת להילוך הראשון, בצד השני יש את הטבעת הקפיצית שמונעת מהמיסב להשלף אחוצה.
2 קבצים מצורפים
הנה כמה תמונות של המרווח. מקווה שיצא ברור
נראה לא תקין, אולי שיחקת עם הגיר אחרי ההרכבה ונפתח מרווח ע"י מנעול שקפץ מהמקום או רוליק שתקוע בין ההילוך הרביעי למשלב, פתח מכסה ותן צילום מלמעלה.
אני אעשה זאת, אבל המרווח היה עוד לפני ההרכבה הסופית, לפני שסגרתי את המכסה.
הרוליקים היחידים שיכולים לצאת הם אלו של הציר כניסה למנוע, אבל הם בנויים ככה שאחד תומך את השני ולכן "ליפול" הם לא יכולים, רק להשלף אחוצה. אבל אז אני מאמין שהייתי שם לב.
בכל מקרה אני עוד מעט אלך לפתוח את המכסה ולראות שוב.
שכחתי לכתוב, המיסב עושה רושם שבמקום. זה ממש כל הגל המשונן שכביכול נמצא לא במקום שלו.
5 קבצים מצורפים
פרקתי את הגיר שוב. מצורפות תמונות של המכלול כשהוא עדיין בתוך הגוף גיר.
מצורפות גם 2 תמונות שבהן יש את השייבה שנמצאת בין ההילוך הראשון למיסב.
לדעתי השייבה הזו היא זו שגורמת לבאלגן אבל עד כמה שהבנתי מהפיצוץ זה מה שצריך להיות.
השייבה הזאת מוזרה, אם אני רואה נכון יש לה מדרגה - זאת לא הדיסקית המתאימה.
לא, אין לה מדרגה. פשוט הכנסתי אותה קצת על מנת שאוכל לצלם אותה.
אני פשוט לא יודע אם אכן זו השייבה שצריכה להיות במקום הזה. השייבה הזו מופיעה גם בחלקים הישנים ככה שזו לא איזו שהיא המצאה אמריקאית :lol:
אני פשוט לא מבין את זה.
היו לי תמונות של הגיר לפני הפירוק הראשון אבל אני לא מוצא אותן :-(
הבנתי,
מבפנים הכל נראה תקין, השייבה צריכה להיות שם, אם היא הייתה מפריעה לא היית יכול להלביש את דיסקית האבטחה הקטנה בסוף הציר, אם כל האבטחות יושבות במקום ולא נראים מרווחים לא תקינים בתוך הגיר - בדוק שהמתאם האחורי מתלבש כמו שצריך ונצמד לגיר, סובב את הציר ביד וודא שאין לחץ שמפריע לו להסתובב וסע לשלום.