תגובה: משאבת עזר ב110 TDI300
דרור שלום,
מודה לך על הכתיבה והדברים, אני בדיוק צריך להחליף את שלי, אחרי ההרכבה צריך לעשות איזשהו תהליך של ניקוז אויר או שלאחר ההרכבה ניתן להניע כרגיל?
להניע רגיל ,
סטרטר קצת יותר ארוך , עד שהאוויר מתנקז , לרוב לא צריך יותר מזה ...
אפשר קצת גם לעזור ע"י לחיצה על דוושת הגז.
מישהו הסתכל על התאריך של ההודעה של דרור ?...
אחחח...היו זמנים במערב ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.א
אחחח...היו זמנים במערב ....
...
דרור כותב:
[QUOTE מסקנה-אם הייתי בודק קודם,הייתי בוחר במשאבה חלופית וחוסך כ150 ש"ח בהפרש בין המקורית לחליפית.][/QUOTE]
לא הייתי קופץ למסקנות רק עפ המקרה הזה. בכל אופן יש מספר חברות של חלקים תחליפיים, חלקם טובות וחלקם לא. כעיקרון תמיד עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקנות את OEM [מקורי], הבעיה היא שבארץ OEM לא תמיד זמין, יש או תחליפי או אורגינאל [עם מדבקה של לנדרובר] שזה מחיר אסטרונומי. עדיף לקנות באינטרנט מאנגליה OEM, חלקים איכותיים שאמורים לנסוע מאות אלפי קמ.
דרך אגב לפני כחודשיים קניתי את המשאבה הנל [OEM] באינטרנט מאנגלייה: כ 180 שח כולל משלוח
עלה מהאוב,כמה זמן עבר ,מאז החלפתי דיפנדר לTD5 2006 והספקתי לגור בשתי יבשות שונות,אז גם האפשרות להזמין מאנגליה לא היתה פשוטה כמו היום.
אני מתענג על השרשור הזה,יש הוכחות שאני לא רק מזיין את השכל אלה לפעמים גם תורם משהו חיובי לסייברספייס
דרור הראל
שלום
האם מישהו יכול לצרף מק"ט של החלק הנ"ל - משאבת העזר ל 110 אבל למנוע טי-ג'י-ווי או לינק לייבוא (מאנגליה) אותו חלק
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
קונסטון
שלום
האם מישהו יכול לצרף מק"ט של החלק הנ"ל - משאבת העזר ל 110 אבל למנוע טי-ג'י-ווי או לינק לייבוא (מאנגליה) אותו חלק
תודה
איזה מנוע מותקן בדיפנדר?
האם מורגש בנסיעה כאשר המשאבה לא תקינה?
הנקודה עם תחליפי זה שישנן פירמות סופר טובות כתחליפי ויש גם זבל.
לא תמיד אפשר לדעת ולכן הבחירה במקורי היא ברירת מחדל.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
איזה מנוע מותקן בדיפנדר?
תודה, הפריט סודר