דו"חות המהירות בזמן סגרים
המשטרה מפרסמת את נתוני חלוקת דו"חות המהירות בזמן הסגרים
קצת פיקנטריה, המון מספרים....
שלא תטעו, אני ממש לא מצדד בפריעת חוק כזו.
אבל כשכותבים שטויות..... תקראו ותגידו לי בעצמכם - "נהג משאית נתפס במהירות של 194 קמ"ש" - איזה משאית סדרתית בעולם מגיעה ל-194 קמ"ש?.... למיטב זכרוני משאיות כבדות מוגבלות אלקטרונית ל-90 קמ"ש. פחות מחצי הנתון הפנטסטי שהופיע על מסך אקדח הלייזר המשטרתי....
משאיות קלות?... לכמה כבר יגיעו? 120? 130?...
רק לי זה נראה כמו זיכוי בטוח?
תגובה: דו"חות המהירות בזמן סגרים
יכול להיות שהמשאית הזאת היא סילברדו?
בכל מקרה, דיווח יד חמישית מוואי-נט זה לא הראיה שמציגים בבית משפט. האמת כנראה קצת שונה.
מזכיר לך את חבר הפורום ש״נתפס״ נוסע במהירות מסחררת של כ-140 קמ״ש, עם היילקס אטמוספרי עתיר קמ עייף ועמוס..
משום מה הפול טריילרים של העפר עוקפים אותי בכביש 6.....
תאורטית ההגבלה קיימת ....יש עוקף הגבלה
הקלות מגיעות בלחץ ל 120
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
בלי לפגוע בכבודו של אף אחד ובטח ובטח שלא בכבודו של הכתב אשר פרסם את הדברים. אבל בתעמולה של משטרת ישראל יש הרבה קשקושים ושטויות. אני אישית לא מקבל את הנתונים האלה כתורה מסיני. כי משטרת ישראל מתנהלת כמו ארגון פשע לכל דבר. ולכן אני ואודי עציון יבדל"א לא מקבלים מהם שום דיוור, אנחנו ממודרים מכיוון שאנחנו "נגד המשטרה". אנחנו לא מוזמנים גם למסיבות עיתונאים שבהן אנחנו עלולים לשאול שאלות לא נעימות.
מעבר לכך, אני אישית מכיר כמה מהנהגים ש"נתפסו במהירות שיא" בימי הקורונה והגיעו לכותרות. כולם ללא יוצא מן הכלל יצאו מזה ואפילו בקלות. זו לא בדייה ולא המצאה. המשטרה מפשלת המון. יסלחו לי טובי בחורינו, אבל לא כל שוטר הוא הממל"ז המדויק ביותר במתנ"א.
ומעבר לכך, אני אדגיש זאת שוב ושוב- אם אתם מחליטים מסיבותיכם להיות עברייני מהירות, אז תהיו עברייני מהירות מוצלחים. אני מכיר ג'יפאים שיודעים לחיות ביום יום עם רכב גיהנום, עקב מנטאליות של "דע את האויב". מדובר במה שבמשטרה מכנים "עבריין איכותי". כלומר אלה שלא נתפסים. יסלחו לי החברים, אבל קל לתפוס את הגאונה התורנית שנוסעת שיכורה ב 200 קמ"ש, או איזה ילד מטומטם שבנה סיאט צ'רוואחה עם טורבו גדול וחמישה סאבוופרים ועושה חראקות עם ג'וינט ביד. הרבה יותר קשה לתפוס את הנהג הממוקד שנוהג על איזה סליפר GTI עם גלאי רדאר טוב בשביל הדבורה, עין אחת על מסך ה WAZE הייעודי עבור דיווחי הלייזר ואפליקציית גיבוי אחת נוספת לגבי מיקומי שוטרים. אני לא אומר שאני חס וחלילה נוסע מהר, אבל כך שמעתי שעושים העבריינים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
בלי לפגוע בכבודו של אף אחד ובטח ובטח שלא בכבודו של הכתב אשר פרסם את הדברים. אבל בתעמולה של משטרת ישראל יש הרבה קשקושים ושטויות. אני אישית לא מקבל את הנתונים האלה כתורה מסיני. כי משטרת ישראל מתנהלת כמו ארגון פשע לכל דבר. ולכן אני ואודי עציון יבדל"א לא מקבלים מהם שום דיוור, אנחנו ממודרים מכיוון שאנחנו "נגד המשטרה". אנחנו לא מוזמנים גם למסיבות עיתונאים שבהן אנחנו עלולים לשאול שאלות לא נעימות.
מעבר לכך, אני אישית מכיר כמה מהנהגים ש"נתפסו במהירות שיא" בימי הקורונה והגיעו לכותרות. כולם ללא יוצא מן הכלל יצאו מזה ואפילו בקלות. זו לא בדייה ולא המצאה. המשטרה מפשלת המון. יסלחו לי טובי בחורינו, אבל לא כל שוטר הוא הממל"ז המדויק ביותר במתנ"א.
ומעבר לכך, אני אדגיש זאת שוב ושוב- אם אתם מחליטים מסיבותיכם להיות עברייני מהירות, אז תהיו עברייני מהירות מוצלחים. אני מכיר ג'יפאים שיודעים לחיות ביום יום עם רכב גיהנום, עקב מנטאליות של "דע את האויב". מדובר במה שבמשטרה מכנים "עבריין איכותי". כלומר אלה שלא נתפסים. יסלחו לי החברים, אבל קל לתפוס את הגאונה התורנית שנוסעת שיכורה ב 200 קמ"ש, או איזה ילד מטומטם שבנה סיאט צ'רוואחה עם טורבו גדול וחמישה סאבוופרים ועושה חראקות עם ג'וינט ביד. הרבה יותר קשה לתפוס את הנהג הממוקד שנוהג על איזה סליפר GTI עם גלאי רדאר טוב בשביל הדבורה, עין אחת על מסך ה WAZE הייעודי עבור דיווחי הלייזר ואפליקציית גיבוי אחת נוספת לגבי מיקומי שוטרים. אני לא אומר שאני חס וחלילה נוסע מהר, אבל כך שמעתי שעושים העבריינים.
מערכת הדבורה עדיין קיימת? לא הוכחה כלא מדוייקת ונפסלה משימוש?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
המשטרה מפרסמת את נתוני חלוקת דו"חות המהירות בזמן הסגרים
קצת פיקנטריה, המון מספרים....
שלא תטעו, אני ממש לא מצדד בפריעת חוק כזו.
אבל כשכותבים שטויות..... תקראו ותגידו לי בעצמכם - "נהג משאית נתפס במהירות של 194 קמ"ש" - איזה משאית סדרתית בעולם מגיעה ל-194 קמ"ש?.... למיטב זכרוני משאיות כבדות מוגבלות אלקטרונית ל-90 קמ"ש. פחות מחצי הנתון הפנטסטי שהופיע על מסך אקדח הלייזר המשטרתי....
משאיות קלות?... לכמה כבר יגיעו? 120? 130?...
רק לי זה נראה כמו זיכוי בטוח?
בסך הכל ממשיכים מגמה קיימת של שקרים בתחום
https://www.globes.co.il/news/articl...did=1001240815
https://www.themarker.com/law/1.6865569
דו"חות המהירות בזמן סגרים
תומר. מה היא האפליקציה לאיתור שוטרים ?..
האמת היא שביחד עם השרשור של הגלאי רדאר. אני תוהה. איך אתם מוצאים את השוטרים הללו. שמתחברים מתחת לפנס.
אני עושה בממוצע 3000-4000 קמ בחודש ( כשאין קורונה. ). ואני בקןשי רב רואה ניידות.
אני גם לא נוסע 90 עגול בכביש המהיר.
נפלא בעיני.
אגב מעיון בכתובים. עולה שאותה הנהגת השיכורה. נתפסה גם על 194 וגם על 220 קמש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה אתם מגדירים משאיות קלות ?
דוגמאות מאומתות בתחום ה"מסחריות" -
מרצדס ספרינטר, 160+
פיאט דוקטו, 145 +
190 ומשהו....כנראה בדיוני.
טנדר פולסייז לא מגיע לשם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
תומר. מה היא האפליקציה לאיתור שוטרים ?..
האמת היא שביחד עם השרשור של הגלאי רדאר. אני תוהה. איך אתם מוצאים את השוטרים הללו. שמתחברים מתחת לפנס.
אני עושה בממוצע 3000-4000 קמ בחודש ( כשאין קורונה. ). ואני בקןשי רב רואה ניידות.
אני גם לא נוסע 90 עגול בכביש המהיר.
נפלא בעיני.
אגב מעיון בכתובים. עולה שאותה הנהגת השיכורה. נתפסה גם על 194 וגם על 220 קמש.
אתה גר בצפון לא?
לפחות הכביש 70 יש דבורה באופן קבוע,
כנ"ל על כביש 1 עד ים המלח
אני חי בין חיפה לתל אביב רבתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
טנדר פולסייז לא מגיע לשם?
מרצדס ספרינטר 212 ט"ד אני ניסיתי אישית פעם, מזמן. כמעט 150 על השעון, שזה 130-135 אמיתי על הוייז. רכב הדגמה חדש וזה הרגיש כמו הגבלה אלקטרונית לנוכח הקלות בה נצברה המהירות הזו.
היילקס ב-140? אולי אפשרי. היצרן מצהיר 130. גלגל מעט גדול יותר או ירידה קלילה אולי יוסיפו כמה קמ"שים.
בכלל, אל תתייחסו למד המהירות ברכב. הוא נוטה לאופטימיות יתרה ובצדק. תבדקו על GPS. הטנדרים האמריקאיים הגדולים מוגבלים אלקטרונית מהיצרן ל-160 קמ"ש שזה 100 מייל-לשעה עגול. רשמית וגם על GPS בפועל. גם את זה בדקתי.
הרכב יכול לנסוע מהר יותר, המגבלה כאמור אלקטרונית בלבד. אני לא אומר שלא ניתן לפרוץ את זה - ניתן גם ניתן, רבים עשו זאת ואני יודע על כמה. אני יודע אישית על סילברדו שעבר טיפול מנוע קליל, סטייג' משהו, שמשחרר מהסרן האחורי שלו 650 סוסים++ (ביציאה מהקראנק יש עוד איזה 50-100), והוא מתגלגל מעדנות 220 קמ"ש בלי בעיה מיוחדת.
אבל משאיות?... 194 קמ"ש?..... אין מצב. פשוט לא. זה בלבול-מוח שאפילו שופט מסטול לא יאכל. המשאיות היחידות בעולם שנוסעות במהירויות כאלה הן משאיות המירוץ שמתחרות באירופה באליפות משלהן, מירוצים מגניבים ביותר, אגב.
עדיין, הכתב שמפרסם את הבלי המשטרע כלשונם לא עושה שום בדיקה לפני שהוא לוחץ על ה-Enter?...
תומר, תרגיש טוב עם מה שאתה עושה - עיתונאי ש"ממודר" על ידי יחצ"ני המשטרע, כנראה עובד כמו שצריך....
הולך ופוחת הדור, כבר רמזתי את זה כמה פעמים. לנוכח הסטנדרטים החדשים ב"מקצוע", לי כבר מזמן נמאס וירדתי מזה
אתה ואודי האחרונים לבני מינכם.
בפורדים הצבאיים (הראשונים שהגיעו לפחות) היה קל מאוד להתגבר על ההגבלה.
מגיעים ל110, סוגרים ופותחים סוויץ' תו"כ נסיעה, והנה אתה משוחרר. אין נהג מנהלתי בצבא שלא הכיר את זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מגיעים ל110, סוגרים ופותחים סוויץ' תו"כ נסיעה, והנה אתה משוחרר. אין נהג מנהלתי בצבא שלא הכיר את זה.
מי הגאון שחשב על זה?
מגיע לו פרס דארווין
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
[emoji2359]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
לפי הרבה שנים נתפשתי עם מחפרון (jcb) בשומרון על 71 קמ"ש
הכלי מוגבל ל34 קמ"ש שוקל כ7 טון עם מנוע של 89 כ"ס כך שגם אם תפיל אותו ממטוס אולי תגיע ל45 קמ"ש
בקשה להישפט בצרוף נתוני יצרן והדוח נעלם כלא היה[emoji848]
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
היילקס ב-140? אולי אפשרי. היצרן מצהיר 130. גלגל מעט גדול יותר או ירידה קלילה אולי יוסיפו כמה קמ"שים.
.
איפה אתה חי?
היילקס אטמוספרי עם חצי מליון קמ עמוס בציוד עבודה במישור?
ראפטור מגיע בקלות ל 200 קמ"ש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tom1105
מי הגאון שחשב על זה?
מגיע לו פרס דארווין
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
תכלס? אם אתה עושה את זה בכביש פתוח כשאין מולך רכבים? לא כזה מסוכן.
בטח שלא יותר מסוכן מלהתעסק עם הפלאפון.