השבוע הוצג ג'יפ חדש והעולם שותק
השבע הוצג דגם חדש של ג'יפ- הגראנד צ'רוקי L.
https://www.jeep.com/all-new-grand-cherokee-3-row.html
למי שלא מכיר, זה גראנד אבל גדול. בעצם זה הקומאנדר החדש, אם אפשר לקרוא לזה כך. המפרט מבהיר היטב שזה סוג של מתחרה של פורד אקספלורר אבל עם LOW.
בימים כתיקונם הופעת ג'יפ חדש - של JEEP- מייצרת כאן שפע של ויברציות. הפעם לא אוזכרה אפילו.
אני תוהה האם אלה הם פני הדברים ומה זה אומר עלינו, על המוצר ועל העובדה שתכלס גם אני חושב פה ושם על קומאנדר שיהיה מכוער כמו הלילה והמי כמו הגיהנום..... אבל תכלס- אלה רכבים שכנראה שממש מתרחקים מהשטח. גם עם שדרוגים, כנראה שזה לא בהכרח בנוי למה שאנחנו אוהבים.
תגובה: השבוע הוצג ג'יפ חדש והעולם שותק
כולם כאן מפחדים לומר שהוא פשוט יפיוף...
רכב אמריקאי עם כל היתרונות והחסרונות שלו
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
העניין זה שהוא לא כל כך מעניין, אותם מנועים של ה wk2 פלטפורמה זהה של מתלים נפרדים עם הילוך כח ובקרת אחיזה יעילה, הפנים יפה יפה, החוץ.. לא משהו לטעמי, ה wk2 יותר יפה.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אולי לא הבנתי משהו.
אתה לא כתב רכב, בעוד אנחנו סתם בני תמותה?
את ההערה הזאת אנחנו צריכים להפנות אליך, ולא להיפך.
למען האמת, אין לי הרבה מה להגיד...
בארה״ב, יתקבל בהתלהבות ע״י נשות ה- pta.
אצלינו רוצים לראות אותו בשטח.
על פניו יש לו את המערכות הנדרשות, אבל לפחות מהתמונות, זוויות הגישה, בטן והנטישה לא משהו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אולי לא הבנתי משהו.
אתה לא כתב רכב, בעוד אנחנו סתם בני תמותה?
את ההערה הזאת אנחנו צריכים להפנות אליך, ולא להיפך.
דווקא התפרסמה שלשום כתבה בקבוצת העיתון של הנ"ל
https://m.ynet.co.il/articles/58714650
יכול להיות שההתעלמות הרועמת והמחסור בוויכוח על יעילות הפרונט ספיישל של הקנדידט בטיפוס מדרכות פיתה אותו לנסות בכל זאת להפיק פה תגובות
אותי יותר מעניין הדימקס שהתחילו לפרסם גם בארץ. נעילת דיפרנציאל. מתי השוואתי ראש בראש בין הטוען לכתר לבין האוחז בכתר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אותי יותר מעניין הדימקס שהתחילו לפרסם גם בארץ. נעילת דיפרנציאל. מתי השוואתי ראש בראש בין הטוען לכתר לבין האוחז בכתר?
דרוש מבחן.
אגב, שמתי לב שהנעילה מגיעה רק בדגמים הבכירים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אולי לא הבנתי משהו.
אתה לא כתב רכב, בעוד אנחנו סתם בני תמותה? .
לשמחתי אני עוסק בכל מה שקשור בכלכלה ובאוטוטק. כל מה שקשור לדגם הוצג, קופי פייסט מנוע וכו זה לא קשור אלי, אלא אם באמת יש לי שתי דקות פנויות וזה מדליק אותי. אבל באמת, אני מתכוון שיש כאן משהו חדש שבעבר היה מייצר כאן שפע של ציפיה- גם חשיבה על מה יהיה בשוק המשומשות. עכשיו זו בעיה עבור כולנו. בפועל נוצר סוג של חור דגמים - מעין עקומה שהפיק שלה נמצא באזור 2002 והדעיכה מגיעה פלוס מינוס ל2010 . כיום אם יש לך צורך בבניית רכב 7 מקומות שיהיה לא יפני-התשובה היא "קומאנדר הכי חדש שיש". אבל הקומאנדר הולך ומזדקן. כמו כל דבר. ל WK2 מתייחסים כאן, בצדק או שלא בצדק, כרכב שלא יורדים לשטח קשה. רכב כזה, כנראה לא יראה שטח. אפילו הצ'רוקי החדש-דרור כתב עליו מה דעתו. בפועל, מה שזה אומר זה שהיצע הדגמים מכתיב דעיכה של כל התחביב או נסיגה לתחזוקה של רכב ישן-או מרדף אחרי רכבים שהגיעו לישראל ביבוא לא סדיר, ר ערך FJ. כמובן, יש רכבים כמו ברונקו, אבל זה נורא נקודתי. אלא אם נאמר עוד 5 שנים לכולם יהיה היילקס או רנגלר. אבל אלה לא בהכרח הרכבים שכל אחד כאן היה בוחר, לא תקציבית ולא מבחינת איכות נסיעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
לשמחתי אני עוסק בכל מה שקשור בכלכלה ובאוטוטק. כל מה שקשור לדגם הוצג, קופי פייסט מנוע וכו זה לא קשור אלי, אלא אם באמת יש לי שתי דקות פנויות וזה מדליק אותי. אבל באמת, אני מתכוון שיש כאן משהו חדש שבעבר היה מייצר כאן שפע של ציפיה- גם חשיבה על מה יהיה בשוק המשומשות. עכשיו זו בעיה עבור כולנו. בפועל נוצר סוג של חור דגמים - מעין עקומה שהפיק שלה נמצא באזור 2002 והדעיכה מגיעה פלוס מינוס ל2010 . כיום אם יש לך צורך בבניית רכב 7 מקומות שיהיה לא יפני-התשובה היא "קומאנדר הכי חדש שיש". אבל הקומאנדר הולך ומזדקן. כמו כל דבר. ל WK2 מתייחסים כאן, בצדק או שלא בצדק, כרכב שלא יורדים לשטח קשה. רכב כזה, כנראה לא יראה שטח. אפילו הצ'רוקי החדש-דרור כתב עליו מה דעתו. בפועל, מה שזה אומר זה שהיצע הדגמים מכתיב דעיכה של כל התחביב או נסיגה לתחזוקה של רכב ישן-או מרדף אחרי רכבים שהגיעו לישראל ביבוא לא סדיר, ר ערך FJ. כמובן, יש רכבים כמו ברונקו, אבל זה נורא נקודתי. אלא אם נאמר עוד 5 שנים לכולם יהיה היילקס או רנגלר. אבל אלה לא בהכרח הרכבים שכל אחד כאן היה בוחר, לא תקציבית ולא מבחינת איכות נסיעה.
כאחד שקנה קומנדר לא מזמן בשביל לטייל עם חמישה ילדים - הכל נכון.
רק שזה כנראה לא באג אלא פיצ'ר של "המערכת"...לכמה משפחות כיום בעולם המערבי יש יותר מ-2 ילדים (ועוד כאלה שירצו לטייל)?
בשביל להסיע חברים של הילדים לחוג או בילוי לא צריך יכולות שטח, רק מרווח פנימי, מחזיקי כוסות וכמה שיותר מסכים.
רנגלר 7 מושבים יכול להיות מגניב, משום מה הם לא הולכים על זה.
אם ייראה דומה ל JK Africa Concept בכלל טוב.
מי שלא ישתמש במושבים האחוריים ידע מה לעשות עם נפח המטען הנוסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Crabbing
רנגלר 7 מושבים יכול להיות מגניב, משום מה הם לא הולכים על זה.
אם ייראה דומה ל JK Africa Concept בכלל טוב.
מי שלא ישתמש במושבים האחוריים ידע מה לעשות עם נפח המטען הנוסף.
היה ניסיון אי שם ב 2008/9 של תע"ר לייצר "סופה 3" 10 מקומות.
היה רכב מגניב לאללה, שבשלב מסויים היה תקוע אצלם במחסן (ולא הסכימו/יכלו למכור לי...).
תכף נגיע ל טרופר 1999 עם דרופ קיט או גראנד דאסטר לימיטד XL .. ויאללה לשרשור פנטזיות הבא :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
גראנד דאסטר לימיטד XL .. :)
לשרשור הציטוטים הגדול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
תכף נגיע ל טרופר 1999 עם דרופ קיט או גראנד דאסטר לימיטד XL .. ויאללה לשרשור פנטזיות הבא :)
אתה סתם קטן אמונה, יש להם כבר שילדה מוארכת (גלדיאטור) וזה אוטו לגו גם ככה [emoji13]
היה איזכור בוואינט כפי שכבר נכתב.
אגב, גם קומפאס היברידי הוצג ולא היה עליו דיון (וטוב שכך..) מצבר שמספיק לכ-30 ק"מ אבל מוסיף כמעט 300 ק"ג (4 מבוגרים) קבוע בתוך הג'יפ גם שהמצבר מזמן נגמר ונוסעים על הבנזין עם המעט כוחות סוס שיש לו לבד. ואם מצרפים את המשפחה זה כבר כמו 8 אנשים ברכב...
ולעתיד: לדעתי עוד 15-10 שנים מה שישאר פה לשטח הם:
כחדשים: רנגלר, ברונקו, ג'ימני ודיפנדר וטנדרים חדשים (ואולי אם ייבאו את החיקוי הבריטי לדיפנדר הקודם) טוב נו... לנדקרוזר
כמשומשים: יפניות שחוטות, רנגלר, כמה האמרים H3 שמורים וטנדרים משנתונים מתקדמים ו... לנדקרוזר והפאג'רו שהייצור הופסק.
כאספנות: סיסקסים אלמותיים, סופות (שלא התאסלמו) ומשוגעים לדבר עם ג'ימני דור קודם או סמוראי
אבל זה נכון להיום. אחרי שחידשו את הברונקו והכניסו המי לרנגלר, אולי יהיו עוד כמה יצרנים שיראו כי טוב וירצו נתח מהשטח. הפטרול אולי חוזר..
ואולי כשהחשמליות ישלטו בעולם הרכב תבוא יצרנית חדשה עם מנוע חשמלי נפרד לכל גלגל ומחשב שיודע יותר טוב מכולנו לאיזה גלגל להעביר (בעצם לא להעביר אלא להפעיל) את הכח.
ובינתיים אנחנו בסגר כך שלא משנה מה יש לך בחנייה - הוא עומד !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
ולעתיד: לדעתי עוד 15-10 שנים מה שישאר פה לשטח הם:
כחדשים: רנגלר, ברונקו, ג'ימני ודיפנדר וטנדרים חדשים (ואולי אם ייבאו את החיקוי הבריטי לדיפנדר הקודם) טוב נו... לנדקרוזר
כמשומשים: יפניות שחוטות, רנגלר, כמה האמרים H3 שמורים וטנדרים משנתונים מתקדמים ו... לנדקרוזר והפאג'רו שהייצור הופסק.
לגבי הדיפנדר, מהסרטונים שראיתי, הוא כבר לא שונה בהרבה מהגראנד שירוקי או הדיסקו. כבר לא בליגה של ג'מני/רנגלר/ברונקו.
אל תאמין לסרטונים.
אבל תומר צודק.
לאנשים נורמאלים שרוצים שטח יש היום או רנגלר בן כמה שנים, או לנדקרוזר בן כמה שנים (בואו בשביל רוחב הלב נכניס גם פאג'רו מהדור האחרון) וטנדרים.. כל השאר יהיו רכבים שקשה מאוד להשיג או לתחזק.
הפאג'רו בקרוב גם יהיה נבלות ישנות, ואני מתאר לעצמי שגם את הליין של הלנדקרוזר ישנו מתישהו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אל תאמין לסרטונים.
.
למה לא?
היות והשתתפתי במבחן של הדיפנדר החדש אני יכול להעיד שהסרטים בהחלט מייצגים.