-
משפחתומטית ליסינג חדשה 2021- מאזדה3/ אוקטוביה/איוניק/קורולה היבריד/ סיאט ארונה/פוקוס חוות דעת?
שלום
רכב מהעבודה- דלקן ותחזוקה מלאה לא עליי
היום נוסע על איוניק 2018- אוטו פונקציונלי ומעולה אבל, וזה אבל גדול- רועש להחריד והמושבים לא מהמשובחים ביותר
40,000 ק"מ בשנה
רצוי רכב כמה שיותר קצר אבל זה לא דיל ברייקר
חייב מולטימדיה איכותית- וויז אינטגרלי
חייב פתיחת דלת keyless
1.86 גובה וזה גם שיקול כי לא הכל מתאים
מחפש נוחות ישיבה ונסיעה- שקט ותחושה חלקה. רוב הנסיעות אני עושה שיחות טלפון ונמאס לצעוק בגלל רעשי רקע.
מבקש לקבל חוות דעת מניסיון בלבד אם למישהו יש כזה עם דגמי 2021- האם זה זז בקצב נורמלי? עליות לירושלים ונסיעות בכביש 6 באופן קבוע, נוחות וכל מידע רלוונטי מניסיון לדגמים המוצעים
תודה רבה מראש
-
תגובה: משפחתומטית ליסינג חדשה 2021- מאזדה3/ אוקטוביה/איוניק/קורולה היבריד/ סיאט ארונה/פוקוס חוות דעת
שים לב עם איזה מנוע מגיעה האוקטביה, להבנתי כרגע רק עם מנוע 1000, ולפי עדות השכן שלי "זה נוסע, אבל לא כמו אוקטביה".
-
תגובה: משפחתומטית ליסינג חדשה 2021- מאזדה3/ אוקטוביה/איוניק/קורולה היבריד/ סיאט ארונה/פוקוס חוות דעת
פורד פוקוס - מאוד חזקה ומהירה, מתנהגת נהדר ומאוד מהנה לנהיגה. אבל זה מנוע 3 צילינדרים ולא כל אחד אוהב את הצליל בסל"ד גבוה.
קורולה היברידית - שקטה, איכותית ומאוד מרווחת, אבל כמו רוב הטויוטות גם היא סובלת משתי מגרעות גדולות:
1. מבאסת לנהיגה ומנותקת ברמות-על.
2. כרגיל ברוב דגמי היצרן הזה, מושב הנהג גבוה מדי וההגה נמוך מדי - זו פוזיציית נהיגה מאוד לא מסבירת פנים לנהגים גבוהים עם רגלים ארוכות. משהו שעלול להיות מעייף-קריטי בנהיגות ארוכות.
אוקטביה - מרווחת, שימושית, נוחה, הנדסת אנוש מעולה, איכות גבוהה. המשפחתית הטובה ביותר כנראה. אם תקבל אותה עם מנוע 1.5 היא גם נוסעת מעולה. הבעיות בגיר לא על חשבונך.
מאזדה 3 - מהנה לנהיגה, הנדסת אנוש נכונה ותחושה ספורטיבית ואיכותית. אבל צפופה יותר מהאחרות. במיוחד מאחור.
סיאט ארונה - קרוסאובר קטן עם כל מה שמשתמע מזה: אוטו קטן רק עם מרכז מאסה גבוה ובלי יתרון המרחב והשימושיות. זה לא רכב רע לכשעצמו (הגיר כמו באוקטביה, גרוע ולא אמין - לא על חשבונך, מה אכפת), אבל מכיוון שאני מתעב קרוסאוברים, לא הייתי נוגע עם מקל.
מצטער שלא הקדשתי תשומת לב לנושא מסכי המולטימדיה. בעיני זה פשע, מסיח דעת וגורם לתאונות לפחות כמו טמבלפון. ככל שזה היה תלוי בי, לא היו נמצאים מסכים במכוניות - מכוחו של חוק.
-
מציע לקרוא כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...A7%D7%97%D7%AA
ובקיצור: פוקוס 2021 נכון להיצע הנוכחי, אני דווקא אוהב את רעש המנוע
Asaf-a
אסף.א
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
קורולה היברידית - שקטה, איכותית ומאוד מרווחת, אבל כמו רוב הטויוטות גם היא סובלת משתי מגרעות גדולות:
1. מבאסת לנהיגה ומנותקת ברמות-על.
2. כרגיל ברוב דגמי היצרן הזה, מושב הנהג גבוה מדי וההגה נמוך מדי - זו פוזיציית נהיגה מאוד לא מסבירת פנים לנהגים גבוהים עם רגלים ארוכות. משהו שעלול להיות מעייף-קריטי בנהיגות ארוכות.
לגבי קורולה היברידית סטיישן, אני ממש לא מסכים.
הוא לא שקט, ולא מרווח והאיכות בגדול לא משהו....
כשהילד בן ה-10 נכנס לראשונה לאוטו החדש (קורולה סטיישן 2020, וחשוב לציין שההשוואה שלו זה לקורולה בנזין 2017)
המשפט הראשון שלו היה ״אבא, האוטו הזה צפוף״
ולגבי הרעש אתמול בשתי שיחות טלפון שעשיתי, סיימתי את השיחה בסיכום שאני אתקשר שוב פעם כשאעצור כי היא לא מצליחים לשמוע אותי.
ובכלל התחושה שהרעש בנסיעה (במהירות גבוהה, לא בזמן זחילה בפקקים) מבאס ואחרי נסיעה ארוכה אני יוצא עם כאב ראש.
-
היתרון היחידי שאני מכיר בקורולה ההיברידית והאוריס שקדמה לה שהן אכן חסכוניות.
זו בערך הדרישה שלי ממקרר ומכונת כביסה, מי שאוהב לנהוג רוצה קצת יותר גם בנהיגה יומיומית.
Asaf-a
אסף.א
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
לגבי קורולה היברידית סטיישן, אני ממש לא מסכים.
הוא לא שקט, ולא מרווח והאיכות בגדול לא משהו....
ולגבי הרעש אתמול בשתי שיחות טלפון שעשיתי, סיימתי את השיחה בסיכום שאני אתקשר שוב פעם כשאעצור כי היא לא מצליחים לשמוע אותי.
ובכלל התחושה שהרעש בנסיעה (במהירות גבוהה, לא בזמן זחילה בפקקים) מבאס ואחרי נסיעה ארוכה אני יוצא עם כאב ראש.
נגעת בנושא כאוב בתעשיה, בידוד רעשים.
כשמדד מוביל בתכנון הרכבים זה חיסכון בצריכת דלק/זיהום אוויר,
הבידוד נדחק הצידה עקב משקלו.
רצית שקט, תצטרך רכב איכותי וכבד .
כבד, אומר מנוע חזק.
מנוע חזק, אומר צריכת דלק גבוה יותר.
בקיצור, שקט = ליגת פריום ומחיר ...
-
לדעתי המזדה שקטה יותר מהשאר בסדרי גודל (בהסתמך על ה-CX5 שלנו) וגם התחושה היא יותר פרימיום מהשאר.
המולטימדיה שלה לא להיט.
ליאור
-
מתוך אלה שהזכרת,
האוקטביה היא המעודנת והנעימה, והנוחה יותר מכולן.
עשינו בשבוע שעבר השוואתי אוקטביה 1.0 ליטר - איוניק - קורולה - נירו. האוקטביה ניצחה בענק, בוודאי כרכב ליסינג. המבחן יעלה בקרוב ב "וואלה", אולי אפילו היום.
אישית לא נהגתי בפוקוס, אבל שותפיי למבחן אמרו שהיא מצוינת גם כן.
- - - Updated - - -
מנוע ה-1.0 ליטר 3-בוכנות של אוקטביה מספיק לגמרי לעליות וכיו"ב, אבל ברור, הוא לא מקמט אספלט.
קרא במבחן, עשינו השוואות תאוצה, לא זוכר את התוצאות.
ברור שמנוע ה-1.5 עדיף, אם אפשרי, אבל ה-1.0 בכלל לא רע.
אל תיקח אוקטביה בגימור 'דיינמיק', הוא נמוך ו'ספורטיבי' שלא לצורך, והמושבים הקדמיים קטנים מדי, אם יש לך ישבן מרופד כמו שלי...
אעלה לינק, לכשיעלה המבחן
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
לנסוע מהר בטויוטה?
שומו שמיים.
האוטו מסוגל, אבל לא אוהב את זה ולא רוצה את זה.
כרגיל - כל הצד הדינמי ברמה נחותה, כמקובל אצל יצרן האנטי-מכוניות הזה בכל דגמיו שאינם ספורטיביים במוצהר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לנסוע מהר בטויוטה?
שומו שמיים.
מוזמן לכבישי רמת הנגב לראות קורולות מכל השנתונים ״סוגרות שעון״
-
כל אוטו גנוב "סוגר שעון".
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כל אוטו גנוב "סוגר שעון".
אין פייט לאוקטביה החדשה, גם אני 1.85 מ'. קורולה וגראנד קופה יורדות אוטומטית מהמשוואה לדעתי.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
באוקטוביה לא נוגע עם מקל של מטאטא!
כל זמן שזה עובד זה אחלה אוטו אבל ברגע שזה מתקלקל (וזה מצקלקל במוקדם ובמאוחר - מנוע, גיר, מחשב גיר, you name it) מתחיל הבלאגן...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
שטויות במיץ.
יש לי איזה 6 אוקטביות ברזומה מכל הדורות, ליסינג ואח"כ פרטי.
אצלי כולן היו אמינות ברזל, מקסימום החלפת מיסב גלגל (פעמיים) ומשאבת מים (פעם אחת).
אני לא מכחיש את סוגיית הגיר, למרות שכאמור אצלי זה לא קרה אף פעם, אולי עניין של סגנון נהיגה.
אבל להגיד שהאוטו לא אמין בכללי זה פייק ניוז מוחלט.
-
כלקוח פולקסווגן (ליסינג) ב8 שנים האחרונות, ויש לנו עוד 3 רכבי פולקסווגן בחברה,אני מסכים לגבי הגיר שבסהכ הוא עובד תקין.
היו גליצים, בעיקר בדגמים הקודמים.
הנוכחי, עם טיגואן בת 3.5 שגרר טון מידי פעם ללא תקלות ויש לי כבר 120 אלף ק"מ.
ג'טה בת 3.5 עם 80 אלף ק"מ ללא תקלות גיר
אוקטביה עם 50 אלף ק"מ ללא תקלות גיר
-
שטויות במיץ? מעניין...
את ההמלצה שלי גיבשתי על סמך סטטיסטיקה קצת יותר גדולה מ 6...
חבל שלא יצא לך לראות את שורת האוקטביות ליסינג (כולל שלי) שעמדו בחניון שלנו עם מנוע, גיר, מחשב גיר וכו׳ תקולים.
לצערי באוקטביה היו יותר מידי ״לימונים״ ביחס ליצרנים אחרים.
-
חבר'ה, זה ליסינג.
גם אם הגיר דורש החלפה כל יומיים, זה כדיין ליסינג. נכון שמבאס לקבל רכב חליפי עד שיתקנו, אבל בסוף מה שחשוב הוא איכות הזמן ברכב לפי מה שהדגיש פות''ש.
אם נוחות ומהירות, שקט ומולטמדיה זה מה שקריטי- אז אוקטביה זה אחלה פתרון.
אני עם איוניק קצת מעל חצי שנה, עד כה 30 אלף ק''מ ורק עכשיו שמתי לב לרעש, ככל הנראה בגלל שקראתי את השרשור הזה, אם היו מציעים לי אוקטביה הייתי לוקח.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
זה ליסינג.... אבל זה ממש לא נעים להתקע במהלך טיול משפחתי ולהמתין לגרר.
זה ליסינג, אבל אחרי חודשיים מהתקיעה הראשונה, זה ממש לא נעים להתקע בדרך לפגישה קריטית.
ואני מזכיר זה רכב בן שנה וחצי....