אהלן
מהיכן ניתן לרכוש חוטים, סופיות, קונקטורים של 2/3
פינים ולוחץ סופיות מתאים עבור עבודות על חשמל רכב?
רצוי באיזור המרכז.
תודה
אלעד
Printable View
אהלן
מהיכן ניתן לרכוש חוטים, סופיות, קונקטורים של 2/3
פינים ולוחץ סופיות מתאים עבור עבודות על חשמל רכב?
רצוי באיזור המרכז.
תודה
אלעד
מנצור ברח' שונצינו בת"א
אם יכול לחכות, עדיף להזמין מאליאקספרס או איביי, במחירים תחרותיים יותר.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
חוטים יש אצל סיטונאי חשמל מסיימים ואצל חנויות טכניות.
כל השאר און ליין.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
תב-אור בתל אביב (רחוב טברסקי אאלט).
שים לב שחוטים לרכב אמורים להיות עמידים בחום.
אני צרכן לא קטן של דברי חשמל לרכב .
כמו שאמרו - תבאור , מנצור , גרינוואלד , גל אור .
אצל כולם תמצא מוצרים דומים , הבעיה העיקרית של דברי החשמל מהשנים האחרונות היא - רובם מכילים נחושת ( מתכת יקרה ) .
לרוב מדובר במתכת ממוחזרת מאיכות ירודה , כבלי חשמל מתפוררים בתוך הבידוד , מגעים של מחברים ומפסקים מקבלים קורוזיה ומפסיקים להוליך .
כבלים איכותיים מצאתי אצל - אלקטרוניקה הר ציון , לפעמים יש לו סטוקים של עודפי צבא .
משיחות עם חשמלאי רכב - רבים מפרקים צמות רכב ישנות ומשתמשים בחוטים ( איכותיים בהרבה מהחדשים ) .
אילן
שדרות הר ציון. תל אביב.אלקטרוניקה הר ציון. יש כמה חנויות נוספות בסביבה (וגם אלכוהול זול-100 שקל ארגז בירה סביר).
אני אישית מזמין "סטוקים" באיביי- מבדיל הלחמה ועד חוטי חשמל. זה טוב שיש בבית והמחיר זול מאוד.
חוטים עבים אני לוקח בחשמל ישיר או ארכה.
נכון שזה לא אדום שחור לרוב אבל לפחות אני בטוח שזה מנחושת ותקני אבל זה לא מתאים לדעתי לתנאי תא מנוע.
במקרה כזה פירוק צמות כנראה עדיף על חוטי האלומיניום בצבע נחושת מדרום תל אביב שגם בהם אני משתמש לא מעט. הכול תלוי ישום וזמינות.
תודה על ההמלצות.
משיטוט ברשת ראיתי שיש לפחות שלושה סוגי סופיות ולכל אחד את מכשיר הלחיצות שלו.
לא התעמקתי איזה הכי מתאים לישומים שאני צריך.
אני רוצה לעבור על כל חוטי החשמל של האביזרים הנוספים ברייזר ולסדר צמות חשמל מסודרות דרך בית פיוזים.
חשוב לבדוק איזה קונקטורים יש לך כדי לדעת מה לקנות, דרך אגב הרבה פעמים אפשר לפרק את הסופיות מהקונקטור,להחליף אותן בחדשות תואמות,ןאת הפלסטיק פשוט לנקות טוב. לא חובה להחליף את כל הקונקטור (אלא אם הוא שרוף/מותך/שבור וכו..)
שני אתרים טובים עם משלוח מהיר וזול יחסית
https://www.autoelectricsupplies.co.uk/
https://www.vehiclewiringproducts.co.uk/
אם הצמות מוטמעות בסביבה חמה כדאי לך לשקול לעבוד עם מוליכי טפלון ולא PVC.
פעם חיווטתי צמות לאופנוע והשתמשתי במוליכים כאלו כי זה מה שהיה לי ביד והיתרונות ברורים: עמידות גבוהה לטמפ' סביבה וכושר הולכת זרם גבוה יותר על אותו מוליך בגלל עמידות הבידוד, עמידות מכנית טובה יותר, וגם קוטר צמות קטן יותר בגלל שהציפוי(בידוד) יחסית דק.
החיסרונות העיקריים הם גמישות פחותה ומחיר.
ובכלל...גם אצלנו בעבודה במוצרים הצבאיים שמתפתח בהם חום רב, משתמשים במוליכי טפלון ולא PVC.
באתרים שצרפתי בהודעה הקודמת, ניתן לרכוש חוטים יעודיים לרכב עם בידוד Thin Wall וגם בצבעים שתואמים לסכמות