מגיע הזמן להחליף רכב, בין שלל האפשרויות שעומדות בתקציב מצוי גם הרכב בכותרת.
מישהו יכול אולי להרחיב עליו ועל פולקס' בכלל?
אמינות, אחזקה, גיר ה-dsg האם שופר.
אשמח לתובנות
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
Printable View
מגיע הזמן להחליף רכב, בין שלל האפשרויות שעומדות בתקציב מצוי גם הרכב בכותרת.
מישהו יכול אולי להרחיב עליו ועל פולקס' בכלל?
אמינות, אחזקה, גיר ה-dsg האם שופר.
אשמח לתובנות
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
זה קרוסאובר על פלטפורמת פולו. נגיד כמו סיאט ארונה.
מה יש לומר? כמעט מכל בחינה זה 'סתם אוטו' ומכאן הלאה זה עניין של טעם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מפתיע שהרכב בהצעות.
הוא ג'יפון מצוין, מהמובילים בקטגוריה.
זה מה שהיה לי לרשום עליו - https://car-pad.co.il/%d7%92%d7%99%d...%d7%9d/tcross/
השאלה היא מה עוד מציעים לך, ומה הצרכים שלך - רווק, נשוי + שישה ילדים וכד'.
חצי כתבה על תיאור במילים של מה שאפשר לראות בתמונה אחת. אף פעם לא הבנתי את זה בכתבות רכב (גם לא מעניין אותי איך הרכב נראה, אבל נגיד שהיה מעניין, הייתי רואה בעין).
כי בג'יפונים/קרוסאוברים על מה כבר אפשר לכתוב? אתה נרדם משעמום שתי דקות אחרי שהתיישבת מאחורי ההגה.
איך האוטו נוסע?................................... .....
"שילבתי ל-D והוא נסע קדימה.
שילבתי ל-R והוא נסע אחורה.
סובבתי את ההגה - האוטו פונה".
ובזה פחות או יותר, מסתכם העניין של לקוח הקרוסאוברים הממוצע ב"איך אוטו נוסע".
כל היתר מעניין אותו הרבה יותר - ישיבה גבוהה, עיצוב, אבזור, מולטימדיה, מספר המסכים, גודל המסכים....
ביום שישי במפגש השרון של הקלאסיות, ישבתי עם און יעקבסון וג'וי בירן (לשלושתנו יש "עבר מסוים" בעיתונות הרכב) שתינו תה וקשקשנו - היתה הסכמה שאם אתה ממש אוהב מכוניות ואוהב לנהוג, עכשיו תקופה ממש לא מדהימה להיות עיתונאי רכב - כי הרוב המוחלט של המכוניות החדשות פשוט משעממות רצח.
היום כל המכוניות "טובות" במובן של בטיחות, חסכון, ביצועים - אבל הן ערימות של פח, פלסטיק, חוטים וצ'יפים חסרות נשמה ואין בנהיגה בהן שום אלמנט של כיף. הכל מתוגבר, הכל מרוכך, הכל מסונן, הכל מנותק. הכל במשקל אפס - אפס חיבור, אפס תחושה, מיליון פילטרים. שיהיה קל ונייטרלי ולא מפחיד לזקנה בת 90. כל אוטו שקוראים לו היום "טוב" או אפילו "מופלא", לפני 20 שנה היינו פוטרים אותו כ"אוטו לזקנים" ולא היה זוכה אפילו ליריקה של בוז.
וזה כי ביחד עם הסטנדרטים של בטיחות ואבזור ואפילו ביצועים שללא ספק עלו, הסטנדרטים של תחושות ואופי וחיוכים והנאה פשוטה מעצם פעולת הנהיגה פשוט ירדו. מה ירדו? צללו. נעלמו. היום הכל קרוסאובר, הכל אוטומטי, חצי מהן היברידיות, עוד מעט הכל יהיה חשמלי. עוד קצת יותר ממעט הכל יהיה אוטונומי. וזהו. המכונית כפי שהכרנו ואהבנו פשוט מתה - ולמי זה אכפת בכלל, כשבמשך רוב היום ה"מכוניות" האלה בעצם תקועות בפקק.
זה בטח לא אכפת לנהגי הקרוסאוברים.
כמו כל קרוסאובר, גם את הפולקסווגן T-CROSS אפשר לסכם כמו אסף בשתי מילים - "סתם אוטו".
לעניין אמינות מכוניות VAG: כל עוד הרכב חדש ובאחריות, הכל טוב ואפילו מרשים. אבל בוא ונאמר כך - האחריות למכוניות הללו אינה מהארוכות ומוסך של VAG הוא עסק משתלם עד מאוד, כנראה. ודי לחכימא ברמיזא (מכטרוניק מקורי חדש עולה כ-8,500 ש"ח, לפני עבודה ומעמ.... למי ששואל על DSG....)
שיגידו למשל כמה כסאות ילדים נכנסים מאחורה, או אם בבגאז' יש מקום גם לעגלה וגם לציוד קמפינג של סוף שבוע.
למשל.
דרור, מדהים שאפילו על הנושא "אין מה לכתוב על קרוסאוברים" הצלחת לשפוך 330 מילה :rolleyes:
קראתי , החכמתי,
הרכב הוא לאישה, אמור להחליף קשקאי 2000 סמ"ק
וכבר פה הבעייה כי נראה לי שנתוני התאוצה יאכזבו את
הגברת שאוהבת "להרוויח את לחמה" בפקקים ובעקיפות.
(והקשקאי מצויין בזה).
מבחינת מקום פנימי לא צריך הרבה אבל לא אוהבת להרגיש צפוף.
הרכב הנ"ל פשוט צד את העין.
לא בטוח שהיא תפסיד ברמזורים.
אני לא מבין, מחייבים אתכם לפי מספרי מילים על השרת?.... לך תספור יתושים.
יש הרבה מה לומר על הקרוסאוברים. הם הרגו את תעשיית הרכב.
במובן מסויים הם חיסלו גם את עיתונות הרכב. (על זה אין מה להצטער כל כך, כי גם לפני הקרוסאוברים פרנסה זו לא בדיוק היתה. אבל לפחות היה כיף....)
מעולם, מעולם! בכל ההסטוריה של תעשיית הרכב לא היתה אופנה מטופשת אחת ויחידה שעשתה למכונית כל כך הרבה נזק כמו הקרוסאוברים.
יש נתוני נייר ויש מציאות.
נהגתי בקשקאי ממש מזמן, דור ראשון, דור שני. לא התרשמתי, בלשון המעטה.
לא נהגתי בטי-קרוס (וגם לא בסקודה קאמיק התאום) וכנראה שזה לא חסר לי.
אבל התנסיתי יותר ממספיק בסיאט ארונה התאומה (במסגרת צוות ההשקה של הארונה לעיתונות הרכב הצרפתית).
משום מה אני נוטה להמר שהטי-קרוס משאיר אבק לקשקאי ביציאה מהמקום.