הצעה להסדר תדלוק קבוצתי - דלקל
בהמשך לדיון הזה לגבי הסדר תדלוק קבוצתי, מעלה את ההצעה שקיבלנו לכאן, ההסדר דרך חברת דלקל, עובדת עם מספר מועדוני רכבים ולקוחות.
איך נרשמים?
משאירים שם מלא וטלפון בקישור הזה ונציג שירות יפנה אליכם בהקדם.
(מי שרוצה מטעמי פרטיות או אחרים יכול לשלוח לי הודעה פרטית או ישירות למייל [email protected])
פרטי ההסדר:
- תדלוק מוזל בתחנות סונול, טן ודור אלון
- דלקן והתקנת דלקן - חינם
- אין התחייבות או דמי מנוי
סולר - 7.45 נכון לחודש יוני 22(מחיר פיקס בכל הרשתות, משתנה חודשית)
בנזין - 7.63 - ההנחה בבנזין גדלה ל30 אג' לליטר ממחיר מחירון שירות מלא
- תשלום חודשי בהוראת קבע ב15/20 לחודש אל מול חשבונית מרכזת + פירוט תדלוקים
- תשלום בכרטיס אשראי בתוספת עמלת סליקה של 3 אג' לליטר- ניתן להרשם כלקוח פרטי, עוסק מורשה או חברה בע"מ
- שירות לקוחות דלקל א'-ה' 08:00-16:00.
- אפשרות להוסיף הסדר שטיפומט בעלות 51 ש"ח לשטיפה פנים+חוץ לג'יפ/ג'יפון
- ההסכם הוא של כל לקוח באופן עצמאי אל מול דלקל והמחירים במסגרת ההסדר
איך מתקינים
1. נרשמים בקישור ומקבלים פרטים מנציג שירות
2. ממלאים את ההסכם + טפסים נדרשים
3. מקבלים קוד התקנה לאחד ממוסכי השירות
4. מתקינים ומעדכנים את דלקל על מנת שיפתחו את הדלקן לכלל הרשתות שבהסדר
5. אם רוצים לקבל עדכון חודשי על מחירים בווטסאפ לשלוח לי הודעה פרטית או בטלפון שמופיע בקישור
מציע שכל שאלה נוספת בהקשר להסדר הספציפי תהיה כאן ואת הדיון המקורי לגבי כן/לא דלקן, איזה מועדון ואיזו חברה או תלונות על מחירי הדלק נשאיר בדיון המקורי.
תגובה: הצעה להסדר תדלוק קבוצתי - דלקל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AYG
2. ממלאים את ההסכם + טפסים נדרשים
האם תוכל לצרף את ההסכם ורשימת המסמכים הנדרשים?
תודה על העבודה וריכוז ההצעה :)
נשלח מהנייד
היי
תודה
מספר שאלות.
מה זה מחיר מחירון? האם כשאגיע לתחנה שבא הדלק זול ממחיר המחירון ב30 אגורות אשלם שתי אגורות יותר? או שהזול מבניהם?
תודה
אמיתי
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
האם תוכל לצרף את ההסכם ורשימת המסמכים הנדרשים?
תודה על העבודה וריכוז ההצעה :)
נשלח מהנייד
לקוח פרטי - הסכם מלא וחתום (רק העמוד הראשון), צילום ת.ז. וספח, אישור ניהול חשבון ואסמכתא להוראת קבע ללא מגבלות
עוסק מורשה - הסכם מלא וחתום , צילום ת.ז. וספח, אישור ניהול חשבון ואסמכתא להוראת קבע ללא מגבלות
חברה בע"מ - הסכם מלא וחתום,תעודת התאגדות חברה + פרוטוקול מורשה חתימה, צילום ת.ז. וספח, אישור ניהול חשבון ואסמכתא להוראת קבע ללא מגבלות
מצרף גם אפשרות להסדר נפרד לשטיפומט - במחיר (לפני מע"מ) 37 פרטי, 43 מסחרי קטן, 47 מסחרי גדול
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
היי
תודה
מספר שאלות.
מה זה מחיר מחירון? האם כשאגיע לתחנה שבא הדלק זול ממחיר המחירון ב30 אגורות אשלם שתי אגורות יותר? או שהזול מבניהם?
תודה
אמיתי
הנחה ממחיר מחירון המדינה לבנזין בשירות מלא, במידה ותמלא דרך הדלקן תשלם את המחיר הקבוע אבל תמיד אפשר לשלם באשראי/מזומן כרגיל, לא מחוייב לשלם דרך הדלקן.
למה לא לאחד כוחות עם אחד המועדונים?
ככה כולם ירוויחו מהכמות הגדולה....
לדוגמא, האם בדקת שת"פ עם מועדון מיצובישי?
יש כאן משהו שאינו ברור לי. ואני באמת שואל מחוסר הבנה.
לפי ההסכם התדלוק מבוצע לפי "מחיר מחירון" של ליטר דלק. וממנו יש הוזלה של 28 אגורות, אם הבנתי נכון.
ההסכם מתייחס ל"מחיר מחירון מלא"- אבל אין שום הסבר על מהו "מחיר מחירון מלא". לפי לשון צו הפיקוח על מחירי מצרכים ושירותים מותר לגבות תוספת על בנזין אשר נמכר בשירות מלא- אבל אני לא מבין מהחוזה האם "מחיר מחירון מלא" הוא מחיר בשירות מלא? אני שואל כי על שירות עצמי יש לנו הוזלה של 21 אגורות ואני מניח שבדומה לי, רוב החברים המכובדים כאן אוהבים לפמפם בעצמם. אם אני מסתכל למשל על הרכב שלי, שלוקח באהבה 70 ליטרים פעמיים בחודש - אזי בעצם חסכתי כאן בתדלוק בודד, לפחות כפי שאני מבין את רוח הדברים, שבע אגורות כפול 70 ליטרים? אפעס.....לא מריח לי כמו כסף גדול. ועיני לא צרה באף אחד חס ושלום ואניעובד קשה כמו כל אומלל אחר, אבל בעצם אני חוסך כאן פחות מבקבוק גולדסטאר פעם בחודש?
מעבר לכך, בתחנה הסמוכה לביתי בעיר האורות רמת גן, שנמצאת על אלוף שדה, יש פה ושם מבצעים והנחות. קנה ליטר בנזין, קבל ככה וככה. עשרה תדלוקים? קבל הנחה על ליטר ספירט וחשפנית. בעצם אם נגיע לתחנה בה קיים מבצע או הוזלה, כפי שקורה לעתים בתחנות אשר מכריזות ש"החודש אנחנו הכי זולים" - אזי אנחנו חברי המועדון נשארים מחוץ ללופ, שהרי אנחנו משלמים מחיר שהוא הנחה מאותו "מחיר מלא".
בכללי, אני קצת לא מבין מדוע הניסוח שבטפסים ששלחת לא מתכתב עם שום ניסוח מקובל בתחום הדלקים. אין שם מילה על צו הפיקוח, על מחיר בשרות מלא וכיו"ב. אולי לא שמתי לב, אך זה מעט מוזר בעיני.
אני כותב את זה לא כדי לזיין בשכל, אלא בגלל שיש כאן אי בהירויות שדורשות הבהרה
כמו כן, אפרופו גולדסטאר, אני בהחלט שתוי מאוד. ברצינות, אני שותה מארוחת ערב כי אשתי והבנות לא בבית. אני על הספה עם לפטופ, אני מעריך שאני לא לבוש. יש מצב לחזרה על התקרית המפורסמת בה "חבר שלי" ישב ערום על ספה ותקע נאד כשהוא היה שיכור וזה היה באוגוסט 2018 אחרי הים. ויש מצב שזה היה יותר מנאד. ולך תנקה את זה עם מגבונים כמו שמנקים אחרי תינוק. סליחה אם יש כאן שגיאות או אי הקפדה על פיסוק ורווחים. אני על אמת שפוך תחת.
הבנת מצויין תומר.
החיסכון המשמעותי הוא בסולר. שם המחירים פרועים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אז אנחנו מדברים על 7 אגורות ממחירון בשירות עצמי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mikyl
אז אנחנו מדברים על 7 אגורות ממחירון בשירות עצמי?
איך הצלחת לכתוב במשפט אחד מה שלקח לתומר עמוד מלא?
וכמו שאסף כתב בתגובה לפניך - כן.
ההסדר אטרקטיבי יותר לבעלי דיזל, כי מחיר הסולר לא בפיקוח ויש הבדלים של אפילו מספר שקלים במחיר ליטר סולר במקומות שונים.
ההסדר גם אטרקטיבי למי שמחזיק מספר מכוניות גדול ו/או מעדיף לשלם במרוכז ולקבל דוח חודשי, למשל.
נשלח מהנייד
בגדול כן, מה שאסף וארז כתבו
דבר אחד ששווה לדייק:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
. בעצם אם נגיע לתחנה בה קיים מבצע או הוזלה, כפי שקורה לעתים בתחנות אשר מכריזות ש"החודש אנחנו הכי זולים" - אזי אנחנו חברי המועדון נשארים מחוץ ללופ, שהרי אנחנו משלמים מחיר שהוא הנחה מאותו "מחיר מלא".
אתה לא חייב לתדלק דרך הדלקן, תמיד יכול לשלם באמצעות אשראי/מזומן/אפליקציה/הטבות מין בתחנת הדלק ולהנות מהמבצעים על ליטר ספירט, חשפנית וכדורים נגד כאב ראש להנגאובר.
שימו לב שאם יש דלקן, ולא רוצים לתדלק דרכו (בניגוד לכרטיס), צריך להשתמש בטבעת חוסמת (יש בכל תחנה, אבל לא תמיד המתדלק יודע איפה היא. בד"כ זרוקה מעל אחת המשאבות או הארונות). זאת סה"כ טבעת מתכת חרוטה שאמורה לחסום את האות של הדלקן.
(לפחות כך היה בעבר עם דלקנים).
מחיר חודש יולי 5.85 (אותו גובה הנחה כמו בחודש יוני)
לגבי טבעת חוסמת, בדקתי השבוע ותדלקתי עם אשראי בלי שהדלקן הפריע, לא יודע להכליל מזה על הכל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
המחיר ירד?
נשלח מהנייד
כן , באגורה :)
מוזר מפני שהמחיר הכללי עלה ב 5 אגורות באוגוסט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מוזר מפני שהמחיר הכללי עלה ב 5 אגורות באוגוסט
בדרך כלל הפרסומים הם על בנזין, כי הוא הרי תחת פיקוח.
5.84 לסולר או בנזין?
כולל או לפני מע"מ?
ההנחה (בכל הקבוצות) נשארה כפי שהייתה, מחיר הבנזין עלה ב5 אג' אך מחיר הסולר ירד באגורה (:
סולר 5.84
מחיר בנזין 6.29 בשירות מלא או עצמי (הנחת 28 אג' קבועה ממחיר שירות מלא)
המחירים כולל מע"מ
מה גובה ההנחה לדלק 98 ( גם שם הפיקוח לא קיים כמו בסולר )?.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk