שלום לכולם
אני בונה גגון פלדה לדיסקו1.
מישהו יודע במקרה איפה אפשר לקנות רגליים מתאימות למרזב ואשר ניתנות לריתוך?
עדיף את שני חלקי הרגל, אבל לפחות את החלק עם הכיפוף שהמתהדק למרזב עם בורג.
בתודה מראש
י
Printable View
שלום לכולם
אני בונה גגון פלדה לדיסקו1.
מישהו יודע במקרה איפה אפשר לקנות רגליים מתאימות למרזב ואשר ניתנות לריתוך?
עדיף את שני חלקי הרגל, אבל לפחות את החלק עם הכיפוף שהמתהדק למרזב עם בורג.
בתודה מראש
י
שביטלתי את המוטות רוחב בפאג'רו ז"ל (ביטלתי=נשברו) נישתי לגגוני רוקס, הוא ייצר לי רגליים ואפילו ריתך לי אותן לגגון במחיר שהיה מאוד משתלם.
אם אתה ניגש לייצור אצל מישהו, ויש הנחה על כמות, אני מעוניין ב6 רגליים. ארבע לחלק הגבוה. ושתיים לחלק הנמוך.
בזמנו היה בפייסבוק בחור שמכר כאלו. לא מוצא אותו היום. בכל אתרי החלקים של לנדרובר ניתן להשיג כאלו. לא תמיד זול, והמשלוח מאנגליה יקר.
אני כופפתי/ריתכתי בעצמי מנירוסטה. אם אתה רוצה להסתכל צור קשר. מתכנן מתישהו לבנות גגון חדש ואין לי כוח לפברק את הרגליים מחדש.
(הגגון הקודם נבנה בבוקר יום שישי אחד כלאחר יד, וכמשהו זמני, כי הייתי חייב אותו ליום שבת, והזמני הפך לקבוע. כבר כמה שנים טובות על האוטו).
מצטרף לצורך ברגליים למרזב.
חיפשתי באמזון ושות' - מחירים החל מ-200 שח לרגל.
הסתכלתי על כמה תמונות בנסיון לייצר כאלו לבד - אני עדיין לא בשלב הזה לצערי...
אפשר לאלתר לבד באינסוף דרכים. גם אני עשיתי וכתבתי על זה איפשהו בהיסטוריה של האתר. בגגון השלישי שבניתי השקעתי דווקא ברגליים קנויות כאלו של סמית'יבילט, הבאתי לפני הרבה שנים במזוודה. המחיר בלינק הוא לשישייה. זה מוצר ברמה גבוהה שמתאים מבחינת חוזק ועמידות לרכב שטח עם גגון כבד ועמוס.
https://www.ebay.com/itm/13368931911...id=17017018697
קובץ מצורף 134387
הי, לפני 25 שנים בניתי גגון מסיבי (דיסקו 1)עם רגליים בחיבור מהיר לצורך הורדת הגגון לעיתים קרובות. זה היה מאוד שימושי בזמנו כשהרכב שימש אמ הילדים בשוטף. אשמח להעביר תמונות בווטסאפ למי שיוכל להעלות אותן לאתר.
נייד שלי: אפס חמש שתים שלש 485833
קישרתי למה שאני השתמשתי, יש גם גרסא גבוהה שאני מניח שנועדה בשביל נבלות אנגליות.
https://www.ebay.com/itm/283595786556
המממ... המחיר כמעט כמו כל שאר חלקי הגגון יחד. חוץ מזה, אני חושש שיהיו נמוכות מדי, בעיקר בחלק הקדמי ל"גיבנת" שיש לדיסקו בגג. אני בונה גגון ישר ולא כזה שעוקב אחרי הגיבנת.
הבנתי שיש חלק פרזול כזה בכל מיני גדלים שכבר מגיע מכופף פעמיים ורק צריך לחתוך איך שרוצים ולקדוח חור, רק לא יודע מה לבקש בטמבוריה.
ראיתי את הפרויקט שלך. נראה טוב. הצרכים שלי קצת שונים ומדובר בגגון גדול ומסיבי.
תודה
- - - Updated - - -
נראה מוצלח מאוד. אני לא זקוק לשחרור מהיר. כנראה אסנה את הרגליים בעצמי מפלאך עבה ועוד פלאך עם כיפוף ךתפוס את המרזב.
תודה
אצלי ככה.
כיפופים בבית עם דיסק ורתכת. ריתוכים עם ראלקטרודת נירוסטה על רכת רגילה.
פלאח שטוח מייצר יותר מדי תנועה צדית ולכן הכיפוף לאורך הרגל.
לקח: נירוסטה מתכת יקרה וקשה לעבודה. ואם לא עושים פסיבציה- גם היא מחלידה. מיותר. עדיף לעבוד עם ברזל שחור ולצבוע טוב.
הקושרות רוחב מאלומיניום והעריסה מברזל מגלוון. הכל ניתן לפירוק אחד מהשני.
קובץ מצורף 134395