פורסם מחיר חבילת RECON (צמיגי 35 וכו') לרנגלר רוביקון.
למי שלא יודע חברת JEEP הכריזה על שיווק חבילת איבזור RECON שניתן להוסיף לכל דגמי הרנגלר רוביקון הארוכים.
חבילת ריקון כולל כסטנדרט מהיצרן צמיגי 35" שטח מלא על ג'אנטים 17 עם בידלוק, יחסי העברה בסרנים 4.56 , ברנים מחוזקים והגבהה 1.5 אינצ' ואם אני לא טועה גם חיזוק נוסף לסרנים.
כעת פרסמו גם את המחיר 3,995$ שם שהוא סביר בעיני. יעני בתרגום למחירי הארץ בש"ח כ- 30,000ש"ח.
בתמחור הוגן של היבוא האישי/ המקביל ניתן בקרוב לקבל בארץ בכ- 430,000 ש"ח רוביקון כולל חבילת ריקון..אשקרה ימות המשיח
https://www.caranddriver.com/news/a3...uatch-hunting/
תגובה: פורסם מחיר חבילת RECON (צמיגי 35 וכו') לרנגלר רוביקון.
אם לשלם 430 אלף לג'יפ זה ימות המשיח אז אשרך :-)
מיכה
המחיר זה לא מה שעושה אותי מאושר אלא האופציה לנסוע ברכב מוגבה עם צמיגי 35" חוקי וכשר למהדרין בכבישי הארץ בלי קומבינות ובלי שטיקים.
גם המחיר בהשוואה לרמת מחירי הרכבים בארץ בכלל ורמת מחירי רכבי השטח עם יכולות שטח של ממש בפרט הוא סביר.
תכלס חובב שטח של ממש שרוצה רכב חדש מהחברה זה הסכומים שיצטרך להשקיע אם לא למעלה מכך - כמה עולה לנדקרוזר חדש? כמה עולה דיפנדר חדש? וכו'...
מעניין עם בחירת השם לחבילת השיפורים
באה מהמונח הצבאי RECON (סיור בשטח האויב)
או בכלל מידידנו הבלוקר והיוטיובר ברד.
שמכנה עצמו TRIALRECON
זה יכול להיות נחמד לדעת שבקרייזלר אוספים
חוות דעת של לקוחות דרך יוטיוברים ומייצרים
בעקבותם מוצרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gillss
מעניין עם בחירת השם לחבילת השיפורים
באה מהמונח הצבאי RECON (סיור בשטח האויב)
או בכלל מידידנו הבלוקר והיוטיובר ברד.
שמכנה עצמו TRIALRECON
זה יכול להיות נחמד לדעת שבקרייזלר אוספים
חוות דעת של לקוחות דרך יוטיוברים ומייצרים
בעקבותם מוצרים.
טוב שהם נזכרו אחרי 14 שנה (ה-JK איתנו מ-2007 והוא כלי הרכב עם שוק האפטרמרקט הכי גדול אי פעם, ה-JL מ-2019.....)
יש פה נקודה מעניינת... אני שם לב שיש 2 קבוצות עיקריות בשוק הג'יפים בישראל בקרב אלו שמחפשים לרכוש.
1. תקציב בסד"ג של 40-80 אלפיות - רכבים מלפניי 2004, כל היפניות של סוף ה90, משפחת סוזוקי והג'יפים מהברזל.
2. תקציב בסד"ג של 150 וצפונה צפונה.. שנתונים 2008 והלאה, נגלר, לנדקרוזר, היילקס, ג'ימני חדש.
בין לבין יש לאנדקרוזרים פאג'רואים וטנדרים יפניים.
המסקנה מכל החרטא תאוריה הזה היא שבשנים הקורבות טווח הביניים כמעט יעלם. אני צופה שמה שיקרה בעשור הקרוב הוא שרובנו נעבור להפרדת רשויות ולרכבי אספנות, השאר שירצו רכב ליום יום יצטרכו לפתוח טוב טוב את הכיס.
כבר היום הפרדת רשויות היא בחירה הגיונית וכלכלית הרבה יותר מאשר להתנייד ביומיום בג'יפ אמיתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
טוב שהם נזכרו אחרי 14 שנה (ה-JK איתנו מ-2007 והוא כלי הרכב עם שוק האפטרמרקט הכי גדול אי פעם, ה-JL מ-2019.....)
מישהו אמר פעם שתחרות טובה לצרכן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
מישהו אמר פעם שתחרות טובה לצרכן?
ועל זה תודה וברכה לפורד שעשו את הברונקו והעירו את ג'יפ מהחלום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
יש פה נקודה מעניינת... אני שם לב שיש 2 קבוצות עיקריות בשוק הג'יפים בישראל בקרב אלו שמחפשים לרכוש.
1. תקציב בסד"ג של 40-80 אלפיות - רכבים מלפניי 2004, כל היפניות של סוף ה90, משפחת סוזוקי והג'יפים מהברזל.
2. תקציב בסד"ג של 150 וצפונה צפונה.. שנתונים 2008 והלאה, נגלר, לנדקרוזר, היילקס, ג'ימני חדש.
בין לבין יש לאנדקרוזרים פאג'רואים וטנדרים יפניים.
המסקנה מכל החרטא תאוריה הזה היא שבשנים הקורבות טווח הביניים כמעט יעלם. אני צופה שמה שיקרה בעשור הקרוב הוא שרובנו נעבור להפרדת רשויות ולרכבי אספנות, השאר שירצו רכב ליום יום יצטרכו לפתוח טוב טוב את הכיס.
אכן, כי יש בערך עשור שהתחיל ב2008 שבו רוב היצרנים הפסיקו להשקיע ובהדרגה הפסיקו לייצר רכבי שטח. עכשיו לאט ובהדרגה יש חזרה, אבל מבחינת שוק המשומשות בארץ אנחנו רק בהתחלה של הבור בהיצע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
חבילת ריקון כולל כסטנדרט מהיצרן צמיגי 35" שטח מלא על ג'אנטים 17 עם בידלוק, יחסי העברה בסרנים 4.56 , ברנים מחוזקים והגבהה 1.5 אינצ' ואם אני לא טועה גם חיזוק נוסף לסרנים.
[/url]
מה שמצחיק / עצוב, שחבילות כאלו של MOPAR קיימות גם ל JK (שמתקינים אותם, מקבלים סמל של jeep performance parts בדומה לסמל של trail rated).
הערכות האלו הותאמו בצורה אופטימלית לרכב (ע״י היצרן), אך לא ניתן היה בזמנו, להזמין אותם ישירות מהיצרן אלא רק מהדילר, דבר שהופך אותם ללא חוקיות עפ״י הכללים של משרד התעבורע….
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.facebook.com/10000244529...8348693256598/
Sent from my iPhone using Tapatalk
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל מאירי
מישהו חיפש בפורום - נראה מעניין,
דניאל
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל מאירי
רק לי קפצה התמונה הזו או שכולם רואים כמוני ?
הרכב של סופרג'יפ חונה בכניסה לגטוס עם פגושים של אספיר
מעניין אם יש פה איזו השגחה עליונה ? :):):)
קובץ מצורף 134471