תודה.
Printable View
תודה.
אצלי התקינו קדמה סולאר, היו מקצוענים ועבדו נקי. גם מבחינת המחיר הייתי מרוצה
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
אצלי התקינו אנרפוינט. החומרה שלהם מהמובילות בשוק. אבל שירות הלקוחות לוקה בחסר.
המחיר לא מהזולים.
חבר שהתקין ממליץ בחום על אנרפוינט - https://www.enerpoint.co.il/land2019#
נשלח מהנייד
הבנתי שסולאראדג' עושים גם פרוייקטים פרטיים. והם חברה שמייצרת את הטכנולוגיה מהמובילות בעולם אז אני מניח שזו חברה שיהיה חיובי לעבוד איתה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אנרפוינט עובדים עם סולאראדג'.
כאמור, חווית הלקוח לא משהו, ויש זולים מהם בשוק, אבל זה עובד. בשלבי התכנון כדאי לשבת עם מנהל הפרויקט, כי אצלי למשל, שיניתי את התוכנית המקורית שלהם, והוספתי עוד כמה פאנלים לניצול טוב יותר של שטח הגג, רק ע"י הפעלת הגיון בריא.
בראשית סולאר. עובדים עם סולאראייג'.
התקינו במושב שלנו בכ- 20 בתים.
לא ידוע לי על תלונות.
https://beresheetsolar.com/
רוב החברות מתקינות את הממירים של סולאראדג', הפאנלים עצמם זה משתנה, תבדקו טוב מה החוזה.
כשאני בדקתי סולאראדג' היו יקרים בערך ב-50% ממה שאני שילמתי עם סיפורים על מקוריות ושירותיות.
סולאראדג' מתכללים את התהליך אבל מפעילים קבלני משנה, לפחות בתק' שאני בדקתי.
אני סגרתי לפני כשנה וחצי עם אנרפוינט. ציוד סולאראדג' כך מציעים בערך כולם... ופנלים של ג'הסולאר אחריות של ראלקו.
כל הממירים הינם של סולאר אדג'.
לדעתי האישית - החוויה שלי הייתה שלילית מ אנרפוינט בשל זמני תגובה איטיים, העדפתי לעבור לקדמה כפי שאחרים המליצו. גם על בראשית קיבלתי פידבקים חיוביים. קח מס' הצעות מחיר וקבל החלטה
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
לא כל הממירים הם סולאראדג'. אצלי ממיר SMA ופאנלים בוש, שניהם ביבוא ואחריות של לדיקו.
הגיע לפה נציג של אחת החברות, הרים רחפן מעל הבית, טען שאין כדאיות כלכלית ונסע.
האמת שכבר לפני שהוא הגיע הבנו שלא נקבל מזה הרבה מעבר לכאב ראש.
תודה למייעצים, כאן ובה"פ.
בשביל הידע הכללי,
מאיזה גודל כן יש כדאיות ?
או אולי יותר נכון לשאול מאיזה גודל + כיוון לשמש ישירה ?
אני הייתי ממשיך לשלב של המודל הממוחשב. שם פתאום תגלה שאתה יכול לשנות את התכנון שלהם ולהוסיף פאנלים, או להציב פאנלים על קונסטרוקציה גם במקומות בהם לכאורה ללא קונסטרוקציה הם בצל רוב היום.
(אצלי, בחצי מהגג, הפאנלים בגובה 120סמ מעל הגג). אני עם 8.8kw ולדעתי אני עם המערכת הכי קטנה שיש בסביבתי.
אני סגרתי עם קדמה. אישית התאכזבתי מ אנרפוינט וחתכתי . לאחר שנתיים עם המערכת ולאחר שראיתי את כל המתחרים סולאר אדג' לטעמי הכי איכותיים בתשואה לאותה מערכת אך המחיר בהתאם, טכנולוגית הם לא רואים את האחרים כולל אפליקציה ייעודית ללקוחותיהם. כל המתחרים משתמשים בממיר שלהם.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
שלום
בהמשך לשירשור, למישהו יש ניסיון עם טרהלייט?
מחר אני נפגש עם היועץ שלהם. הוא מכוון ל22 קילוואט.
תודה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
נתחיל מגילוי נאות, אני מייעץ לחברה שמתקינה מערכות והעבר ייעצתי ל-5 חברות נוספות.
החברה איתם אני עובד מתקינה רק בגגות גדולים - תעשייתיים.
בקשתי מהם המלצה לחבר - המליצו קודם כל על אנרפויינט.
יש אינספור חברות
פושטים רגל ומחליפים בעלויות בקצב שאיש מהשורה מחליף גרביים
לכן מומלץ ללכת לחברה ותיקה ומוכרת, גם אם יקרה יותר.
אז ייקח עוד 2-3 חודשים לכסות את העלות.
אישית אני הפסדתי כמה עשרות אלפי שקלים כשהחברה שקבלה מקדמה פשטה רגל (לפני כעשור).
אבל המחירים היום הרבה יותר נמוכים
אני התקנתי באנרפוינט.
יכול לומר שמקצועית/טכנית הם אחלה.
שירות לקוחות- טעון שיפור מאוד מאוד.
מחיר- יקרים בהשוואה לאחרים.
(רלוונטי ללפני שנתיים שלוש)