>>> פורד ברונקו 2021 בארץ, פורסמו מחירים
פורסמו הדגמים כולל המחירים שיגיעו ביבוא סדיר:
https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/by6cynb0o
הבשורה הכי חשובה היא שמגיע לארץ רכב שטח עם צמיגי 35" ביבוא סדיר - ימות המשיח כבר אמרנו...
אני לא מבין למה לא מביאים גם את דגם הבד לנדס עם חבילת הסאסקווטץ' (צמיגי 35") - דגם הבד לנדס הכולל מנתק מייצב קדמי הוא זה שמוכוון יותר לעבירות וזחילת סלעים ויש לו גם אופציה כזו של זחילת סלעים בתצורות מצבי הנהיגה השונים (מערכת ה- GOAT)
לעומת זאת דגם הווילד טראקס מוכוון יותר לנהיגת שטח מהירה סטייל באחה ונטול מצב נהיגה של זחילת סלעים ונטול מנתק המייצב מגיע עם צמיגי 35"?
בנוסף במדרג הדגמים השונים של הברונקו (יש 6 דגמים) הבד לנדס נחשב בכיר יותר מהווילד טראקס וייתכן שמבחינת תמחור בד לנדס עם סאסקווטץ' היה מגיע לרמת מחיר גבוהה מדיי?
תגובה: מבחן טוב לפורד ברונקו 2021
יש יותר מדי שאלות בדברים טכניים שהיחצ"נית הנחמדה הולכת בהם לאיבוד ויודעת רק לומר ש"ככה זה מגיע מהיצרן".
גם לי מוזר שחבילת ססקווץ' עם צמיג 35 מגיעה בויילדטראקס לעומת 33 בבדלנדס.... אם כבר, זה היה צריך להיות הפוך.
היה עדיף לשאול מישהו טכני-מקצועי מפורד שייתן הסברים - אני מקווה בדלק מוטורס יידעו לשחות בפרטים הטכניים יותר טוב מהחבר'ה של סמלת..... אבל אין לי ציפיות. מקסימום נהיה מופתעים לטובה.
אבל קודם שאדע מתי אני מניח ידיים נרגשות על ההגה של הברונקו לסופ"ש ארוך.... ואז נתארגן גם על רוביקון....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אבל קודם שאדע מתי אני מניח ידיים נרגשות על ההגה של הברונקו לסופ"ש ארוך.... ואז נתארגן גם על רוביקון....
"מנדב" את הסהרה רוביקון שלי (סהרה 2011 משופר לרמת רוביקון) כבסיס להשוואה, כתמיכה לוגיסטית, כמטבח שטח, כבר נייד, כצוות הווי ובידור...מה שתרצה העיקר שתזמין אותי למבחן המסקרן הזה..
לדעתי מרוב דגמים, אופציות לחבילות איבזור ו/או אופציות איבזור פרטניות שונות + מוצרים נלווים (גגון, פגושים וכו'- יש כ- 300 כבר עכשיו) אפילו בפורד עצמם לא ידעו לענות על השאלות..
אז גם האיש הטכני של היבואן בארץ בטח לא ידע להשיב
חוץ מזה על פי לחשושים בפורומים בחו"ל ריבוי הדגמים והאפשרויות הם חלק מהגורמים שעיכבו ומעכבים את ההספקה ללקוחות וגם גורם להספקה לקוייה של רכבים שלא בנויים על פי המפרט שהוזמן
1 קבצים מצורפים
תקראו את מפרטי היצרן,
ססקוואץ' מגיע כסטנדרט רק בווילדטראק, בבדלנדס זו אופציה בתשלום, לכן זה מה שהיבואן מביא, ומי שחפץ בבדלנדס שיביא ביבוא אישי כולל תוספת
קובץ מצורף 134554
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
מה "נו תומר"? מה עשיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
מה "נו תומר"? מה עשיתי?
יש רשימה, תשאל את אשתך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
מה "נו תומר"? מה עשיתי?
אם אתה לא יודע לבד זה יותר גרוע...
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
3 קבצים מצורפים
הפלא ופלא.. היבואן פרסם נתונים ומחירים.קובץ מצורף 134569קובץ מצורף 134570קובץ מצורף 134571
הדגם הזול עם צמיגי 32", הביניים עם 33", הגבוהה עם 35" (מופיע באתר שלהם).
בקיצור, 450 אלף. אולי עוד 20 שנה.
תגובה: >>> פורד ברונקו 2021 בארץ, פורסמו מחירים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
פורסמו הדגמים כולל המחירים שיגיעו ביבוא סדיר:
https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/by6cynb0o
הבשורה הכי חשובה היא שמגיע לארץ רכב שטח עם צמיגי 35" ביבוא סדיר - ימות המשיח כבר אמרנו...
אני לא מבין למה לא מביאים גם את דגם הבד לנדס עם חבילת הסאסקווטץ' (צמיגי 35") - דגם הבד לנדס הכולל מנתק מייצב קדמי הוא זה שמוכוון יותר לעבירות וזחילת סלעים ויש לו גם אופציה כזו של זחילת סלעים בתצורות מצבי הנהיגה השונים (מערכת ה- GOAT)
לעומת זאת דגם הווילד טראקס מוכוון יותר לנהיגת שטח מהירה סטייל באחה ונטול מצב נהיגה של זחילת סלעים ונטול מנתק המייצב מגיע עם צמיגי 35"?
בנוסף במדרג הדגמים השונים של הברונקו (יש 6 דגמים) הבד לנדס נחשב בכיר יותר מהווילד טראקס וייתכן שמבחינת תמחור בד לנדס עם סאסקווטץ' היה מגיע לרמת מחיר גבוהה מדיי?
אין לך שום בעיה לקנות את דגם הבד-לנדס עם צמיגי ה33 ולהחליף לצמיגים 35. אותם יחסי העברה.
בכלל, הדברים שמעניינים אותי הם אלו שלא טריביאלי להחליף - יחסי העברה, טרנספר ונעילות. להחליף גלגלים, צמיגים וגם מתלים למשהו אפטרמרקט יותר טוב, אין בעייה. לא בטוח שמשתלם לשלם על "ססוקוועץ" מקורי.
אם אתה שואל אותי... תן לי בד-לנדס קצר (100 אינץ' בסיס גלגלים, זה יותר בינוני-אופטימלי מאשר קצר), עם המנוע הקטן דווקא וגיר ידני. משם אני אשקיע קצת במתלים ואבחר לעצמי את הצמיגים.
חכו. נראה האם ומה ייבחן בתור ג'יפ מפקדים.
אסף.
הופה....
אז יש סיכוי שעוד בימי אנהג באיזה ביגפוט?
יאללה נחתום לילדה מהקישור על עוד התנדבות....
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
10 ב שולטטטט
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
מקסימום גרסת בייסיק עם גלגלי 30". אבל שזה לא יעצור אותך מלחתום.
אסף.
קיצר סופה עם ifs...
הדבר היחידי שעוצר אותי זה אישתי....
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אין לך שום בעיה לקנות את דגם הבד-לנדס עם צמיגי ה33 ולהחליף לצמיגים 35. אותם יחסי העברה.
בכלל, הדברים שמעניינים אותי הם אלו שלא טריביאלי להחליף - יחסי העברה, טרנספר ונעילות. להחליף גלגלים, צמיגים וגם מתלים למשהו אפטרמרקט יותר טוב, אין בעייה. לא בטוח שמשתלם לשלם על "ססוקוועץ" מקורי.
אם אתה שואל אותי... תן לי בד-לנדס קצר (100 אינץ' בסיס גלגלים, זה יותר בינוני-אופטימלי מאשר קצר), עם המנוע הקטן דווקא וגיר ידני. משם אני אשקיע קצת במתלים ואבחר לעצמי את הצמיגים.
נמרוד - "אין בעיה" גם כיום לשים צמיגי 35" על רנגלר....עד שתופסים אותך....
מבחינתי היתרון הגדול וה"שוס" הוא יבוא סדיר של ברונקו עם צמיגי 35" קומפלט מהיצרן...בלי שטיקים, בלי קומבינות ועוד עם אחריות יצרן/ יבואן סדיר.
אז קודם כל שאפו ליבואן פורד שהוא בין הראשונים אם לא הראשון מחוץ לארה"ב משווק את הברונקו.
שאפו נוסף ליבואן שהביא דגם עם צמיגי 35" שמגיע "ככה מהיצרן"...
אם אכן היבואן ילך עד הסוף עם העניין ויאפשר יבוא סדיר של כל מבחר הדגמים וכל מבחר חבילות האיבזור אז גם מבחינתי השילוב המנצח מבחינת מחיר ויכולות יהיה ברונקו דגם בייס ידני עם חבילת סאסקווץ' (בפורד הצהירו שישווקו אופציה זו בשנה הבאה).- להערכתי דגם כזה יכול להיות מתומחר בארץ בפחות מ- 300,000 ש"ח ואולי אפילו 250,000 ש"ח.
כזה קצר יכול להיות סוכריה ממש.
אסף.
שלמה יעלה לך 35 שקלים אגרת שינוי מידת צמיג.
לא בטוח. באוטודאטה מופיעים תתי דגמים. בזמנו מי שהיה עם גאלופר ידני לא יכל לשים את הצמיגים הגדולים של האוטומט, פשוט כי היבואן רשם רק את הצמיג הנל בהוראת רישום. אותו סיפור בין דיפנדרים קצרים/ארוכים בשנתונים מסוימים ועוד... למה אתה בטוח שהיבואן כאן יגדיל ראש?
בנוסף,
אני מבין שאנחנו כאן נסחפים בפנטזיות (דגם קצר, שיפורי מתלים וכו..) ולא במה שאתה צריך, אבל... א. איפה יכנס כל הציוד מהטנדר בקצר? ב. מי אמר שהמתלים צריכים עזרה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
שלמה יעלה לך 35 שקלים אגרת שינוי מידת צמיג.
הלוואי - מהפה שלך שיגיע ישירות לאלוהי משרדי הרישוי...
אייל-
הברונקו רחב יחסית לשאר הקטגוריה ואפילו בקצר עדיין יש תא מטען יחסית מכובד.
אני בינתיים חוסך....מקווה מאד שעוד שנתיים בערך אוכל לשתף כאן בשירשור התחדשתי בהתאם..
שלמה, לפי העלות של הרכב, החסכון יהיה או לברונקו בעוד שנתיים או לדירת שלושה חדרים בהרצליה. בכל מקרה תרוויח.
Sent from my HD1903 using Tapatalk