אהלן
השביל המזרחי להר כרכום (זה שמופיע בצילום המצורף בכתום), אפשרי לנסיעה ?
(לא מצאתי שהוא סגור בשום מפה)
קובץ מצורף 135013
Printable View
אהלן
השביל המזרחי להר כרכום (זה שמופיע בצילום המצורף בכתום), אפשרי לנסיעה ?
(לא מצאתי שהוא סגור בשום מפה)
קובץ מצורף 135013
עמק חרוז. אסור לנסיעה. בשמורת טבע רק השבילים המסומנים בצבע מותרים לנסיעה.
וגם יש שם שילוט ברור שאוסר כניסה עם רכב.
תודה.
נכון, עכשיו אני רואה את הנקודה.
בכל מקרה, אפשר להמשיך על השביל שסימנתי באדום? (לכאורה הוא גם לא מסומן)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4aa448fc78.png
הסגירה היא לכיוון צפון.
בנוסף, מעט אחרי הכניסה צפונה יש שטח הפצצה מאד אינטנסיבי על השביל עצמו, ברמה שלפעמים יש מכתש ענק מלא בשברי מתכת שאי אפשר לעבור/מסוכן עם רכב.
נחל ברוקה גם אסור לתנועה ? (כי בתוך שמורה)
נכון. אתה לא צריך לשאול על כל שביל. בתוך שמורה, רק שביל מסומן בצבע, או להסתכן ב750 שקל קנס.
היי נמרוד, אני מכיר את הכלל פשוט השאלות עלו כי ב 3 מפות הדיגיטליות שהסתכלתי אין שום סימון לאיסור נסיעה ואבדוק בערב במפת סימון שבילים מנייר).
מצד שני, כמטייל ותיק, יש לי דילמה.
אם אני מטייל במדבר ואין לי מפת סימון שבילים והציר לא חסום, איך אני אמור לדעת שאסור לטייל בו?
חובה עלי לרכוש מפת סימון שבילים?
כמטייל ותיק אל מטייל ותיק, תפסיק לבלבל ת'מוח. גם בלי מפה, הסימון קיים בשטח, אם השביל לא מסומן, אתה לא אמור ליסוע בו.
אני באמת שואל אחרי 20 שנה -לדעתי יש פה טעם לפגם.
כל השנים טיילתי עם המפות המודפסת של סימון שבילים שהם טרחו לשים על השבילים הללו סימון של רכב עם איקס.
פתאום בכל המפות הדיגיטליות זה לא קיים.
אם הסימון קיים בשטח, אין עוררין. אבל אם הוא לא קיים?
למשל בדקתי בעמוד ענן, על השביל האדום שהולך בבקעת חסון והולך לנחל ברוקה אין שום ציון שיש חסימה.
יכול להיות שבשטח יש ואז כל מה שכתבתי לא רלוונטי.
אבל אני מדבר על מקרה אחר -
נכנסת לשטח, יש שביל שהולך נניח מזרחה, שאין בו
בולדרים / שער / עמוד פלסטיק קלאסי של הרט״ג.
למה אני אמור לדעת שלא נוסעים בו?
כי אין סימון בצבע על אבן?
או שאני מוכרח לרכוש מפות סימון שבילים בהון עתק כדי לא לעבור על החוק. לי פתאום זה נשמע לא הגון מ
לא התכוונתי להתחכם ולא לבלבל את המוח. באמת ובתמים נראה לי התנהלות לא הגונה.
(אם לא הייתי מתחיל להשתמש במדיה הדיגיטלית כנראה שאפילו לא הייתי שם לב לפער)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7e2a31776c.jpg
מהרבה סיבות, ואפשר לנהל על זה דיון אבל אני מוצא את סגנון התגובות שלך מעט אגרסיביות לטעמי, אז אני אשחרר בנקודה הזאת.
תודה על התשובות ויום טוב.
נראה לי שהוא שואל איך יודעים היכן בדיוק גבול השמורה כשלא תמיד יש סימונים בשטח.
אגב, רט"ג גם פתאום יכולים להכריז על שמורה כשמורה סגורה ואז אי אפשר ליסוע גם בשביל ותיק ומסומן אך זה דיון אחר (כולל מה זה שביל מסומן ומהי הרשות המוסמכת לסמן שבילים (שאין)).
לא היתה כוונה אגרסיבית. אני באמת חושב שזה פשוט ואין פה שום דילמה - אם אתה רוצה לכבד את הכללים, אל תיסע על שביל שלא מסומן. כל מה שלא מסומן, בחזקת חסום. פנית באותה צומת שבילים מזרחה, עברו כמה מאות מטרים ולא ראית אבן עם צבע - תסתובב חזרה. זה בהנחה שאין לך מפה, שאז בכלל לא צריכה להיות בעייה.
אם כבר עברת למדיה הדיגיטלית, תרכוש בכ 300 ש"ח חבילת מפות סימון שבילים שמהווה תוספת לאפליקציה בה תבחר לעבוד,וגם זה אופליין =לא דרוש אינטרנט.
אני עובד עם אופרואד, יותר נוחה לי (מאוד סובייקטיבי) והוספתי לה את חבילת הסימון שבילים + ויש לי עותק מנוילן בן 20 של מפות סמש שנכנסות לאוטו בהתאם לגזרת הטיול.
יש פה התנגשותשל שתי גישות.
אחת אומרת שמי שמטייל בשטח צריך לדעת את החוקים ולכבד אותם (או כמו שאמרו, לדעת לקבל את העונש כמו גבר), והשטח צריך להיות בתולי ככל הניתן.
והשניה שאומרת שהרשות האחראית חייבת לדאוג להכל.
אם לוקחים את הגישה השניה במובן הרחב, אזי בהכל הכוונה היא גם לסמן שבילים באבנים תוחמות, לשים שערים, לשים פחי אשפה ושירותים בכל מקום (וגם לרוקנם), ליישר מעברים קשים או מסוכנים, לרוקן בריכות מסוכנות לגובה שאי אפשר לטבוע בו וכן הלאה...
מבין לאן אני חותר?
לכן אני בגישה הראשונה.