יש לי מקרר אינדל בי 55A Indel b 55A
ויש בעיה שאין לו כיסוי טרמי מבודד לא בחול ולא בארץ.
מישהו תפר כיסוי כזה או מכיר משהו אוניברסלי ?
Printable View
יש לי מקרר אינדל בי 55A Indel b 55A
ויש בעיה שאין לו כיסוי טרמי מבודד לא בחול ולא בארץ.
מישהו תפר כיסוי כזה או מכיר משהו אוניברסלי ?
אני מעריך שהכל לים למשל יוכלו לתפור לך. זול זה לא יהיה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
לפני שקיבלתי את הכיסוי שלי, אילתרתי משהו זמני מ-2 מגיני שמש לשישה הקדמית, כאלו עם ציפוי אלומיניום(?) שמתקפלין כמו אקורדיון - זה כנראה עוזר קצת כנגד השמש וכמה גם מבעוד במידה מסוימת.
נשלח מהנייד
יש לך תמונות? איך חיברת אותם???
דבק?
יש עוד רעיונות לבידוד?
אין לי תמונות לצערי.
הדבקתי עם duct tape למיטב זכרוני.
אצלי חש כיסוי מקורי של ARB.
ההבדל מורגש גם ביכולת להגיע לטמפרטורה נמוכה יותר ולכן אני מניח שגם צריכת הזרם משופרת.
בנוי מקנבס ובאמצע חומר כמו במגן שמש שארז תיאר וכל היופי הזה נמכר במחיר מפולפל ביותר.
אם הייתי בונה לבד אני מניח שהייתי מתבסס על פלציב או ניאופרן כחומר הבידוד.
זה כנראה יצא יותר יקר ופחות מותרם מהמקורי שלי שגם הוא נמכר במחיר שערוריתי של מעל 100 דולר מעבר לים.
תשאל את עצמך למה אתה רוצה להוסיף את זה.
אם יש לך מקום, ואתה פשוט רוצה לשפר את הבידוד, תקנה מזרון פלציב 1 הכי זול שיש (יוגה, טיולים...) ותדביק אותו על הדפנות של המקרר מבחוץ.
זה יעשה עבודה יותר טובה, וזה יותר זול ופשוט (כמובן שצריך לשים לב לפתחי איוורור).
אם אני זוכר טוב, זה מקרר עם דפנות חיצוניות מפלסטיק, הפלציב יעשה לו רק טוב.
תכלס.
זאת עבודה די פשוטה לכל תופר.
קונים פלציב כמו שהמליצו. הכי זול שיש (אפשר גם חומר מבודד ייעודי, לא יודע באחוזים מה היעילות יותר מהפלציב, ותופרים 4 פאות בתוך קורדורה (עושים סנדביץ). כל ההיקף הוא בחתיכה אחת (הפלציב חתוך, לפי הפאות, הקורדורה לא). חלק עליון ותחתון (צריך בכלל חלק תחתון???), נתפרים או מחוברים עם סקוץ'.
כדי לחסוך בעבודה, מפנים את פתחי האוורור רק אחרי שתופרים את הפיאות צד. אם לא מעניין אותך גימור סופי, אתה חוסך הרבה זמן על סרט שוליים, ורוכסן עליון (סתם מעצבן בפתיחות של המקרר.
חומר לא קניתי כבר הרבה זמן, אבל קורדורה לא עולה הרבה, ומזרון עולה גרושים.
לא יודע כמה לוקחים על זה אבל תופר יכול לעשות את זה בשעה עבודה.
אם נותנים לך הצעות מחיר לא סבירות, פרסם כאן כמה רצו. זה מעניין אותי.
לא חייבים אפילו לתפור פינות. זה יכול להיות סטריפ אחד תפור פעם אחת בחיבור, למעלה ולמטה ובפינוי למנוע.
יש לי מכרה מתל אביב שאולי תשמח לבצע את זה. אם תרצה תפנה בפרטי ואקשר בניכם
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
ארז תודה....! חיפשתי מגן למקרר מהרגע להרגע.. בסמוראי אין מזגן המקרר מקבל שמש ישירה .. ניסיתי להטיב עימו.
מגן שמש מתקפל ב20שח עשה את העבודה עת עתה... ואגב, בפנים זה קרטון .....קובץ מצורף 135262קובץ מצורף 135263
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אמנם צידנית ולא מקרר, אבל ה'צידנית' הרכה של שופרסל (התואמת לארגזים) עשתה עבודה מצויינת בבידוד סביב הצידנית.
מניח שאפשר למצוא צידנית רכה בכמה לירות במידה הנכונה לעטוף את המקרר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש כאלו.
התרגום לסמ במידה הגדולה ביותר נראה לי שגוי לרעה
NZ Home XXL Commercial Insulated Bag for Groceries or Food Delivery, Hot & Cold Thermal Bag, Foldable, Stands Upright, Sturdy Zipper (XX Large Commercial Black 1Pack) https://www.amazon.com/dp/B07RXD39ZP...RCDMK40C?psc=1
כל קלקר של מכשיר חשמלי ישמור מצויין על הקור.
הבעיה שהוא מתיישן מהר