2 קבצים מצורפים
(נערך) מיגונים נגד גניבה - מחפש רעיונות
היי,
מחפש רעיונות לעוד מיגונים שאפשר להוסיף
חשבתי על חובק הגה כמו שבתמונה וסנדל, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אחד שמתאים לצמיג 33?
בנוסף אני רוצה להוסיף מנעול עם רתק לשער, ראיתי שיש אחד שהוא מנעול משולב עם רתק, למישהו יש ניסיון עם זה? או שעדיף ללכת על מנעול רגיל + רתק?
https://raz-manulim.co.il/product/%d...plock-diamond/
בנוסף מה אתם חושבים על מנעולי דוושה מהסוג הזה?
אשמח לקבל חוות דעת ורעיונות לעוד דברים שאפשר להוסיף
תודה
תגובה: (נערך) מיגונים נגד גניבה - מחפש רעיונות
ברוב הרכבים שאני מכיר ה"לפרק חלקים" זה בדיוק להוריד מכסה קטנצ'יק, דבר הלוקח בערך שתי שניות, וגם זה אם אתה נזהר לא לעשות שריטות.
ברכב האוטומטי שלי, אגב, אין צורך ללחוץ על הברקס כדי להעביר לדרייב.
אבל, כמו שנאמר,
ברכבים גניבים מומלץ יותר על מנעול שמכסה את כל הדוושות (כמו כספת). וגם אז, קח בחשבון ששיטה החביבה על הרעים, היא לגרור את האוטו ולעבוד עליו איפה שנוח להם.
תגובה: (נערך) מיגונים נגד גניבה - מחפש רעיונות
מנעולי הגה ודוושות הם חסרי תועלת.
הם לא מתעסקים בזה בכלל. פשוט גוררים את הרכב עם ג'יפ/טנדר נוסף למקום שקט, אפילו רחוב אחר, בו יוכלו לעבוד בנחת על הסרת המנעולים האלה + הנעה או שיעמיסו אותו על משאית שממתינה.
גם פרייבט שחוסם את חניית הג'יפ הוא חסר תועלת. הם גוררים/מזיזים אותו תוך שניות באמצעות הג'יפ/טנדר שהם מגיעים איתו.
אתה צריך סנדל מסיבי ושרשרת עבה עם מנעול רציני נתון בתוך רתק, כדי לקבע את הג'יפ למשהו מוצק - עמוד בטון או עמוד חשמל או עץ רציני או כל משהו מוצק אחר, שימנע את תזוזת הרכב ממקומו. הכל צריך להיות מספיק כבד ועבה שכדי לשבור/לפרוץ אותו ייקח להם יותר מדי דקות יקרות + יעשה יותר מדי רעש.