שלום לכולם,לאיזה אמינות אפשר לצפות מwk 2008-2010?בנזין כמובן 4.7
Printable View
שלום לכולם,לאיזה אמינות אפשר לצפות מwk 2008-2010?בנזין כמובן 4.7
יש די הרבה מידע בחיפוש באתר, באופן כללי הרכב בסדר גמור, בגיל המדובר זה כבר לא עניין של אמין או לא, אלא איך טופל ותוחזק בידי בעליו הקודמים, לדעתי שווה לחפש את המנוע 5.7 המי, הרבה יותר אמין ומהנה.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
מתעלק במקצת - אם למישהו יש נסיון עם ה 3.7 אשמח לשמוע גם, לשימוש כפרייבט (רכב בלי Low).
אם תמצא רכב שטופל כמו שצריך- זה אחלה אוטו לכביש. וגם לא יקר.
חבר נסע בכזה ייבוא אישי מ2008 (חדש) עד שהוא היה כבר גרוטאה מתפרקת ב 2018. וזה לא מישהו שחוסך בחלקים או בטיפולים. כן נוסע בשטח כל יום וגם לטיולים (הג'יפ לא קורא בג'יפולוג אז הוא לא ידע שאסור לו).
אז אני לא יודע מה נקודת ההתחלה אבל כאשר יש לי רק ג'יפ אחד להסיק ממנו ולפיו כנראה הג'יפים האלו לא מזדקנים יפה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מהצד השני, אם זה מעיד על משהו,
אצלי במושב שני רכבים כאלו מיבוא אישי ועדין יד 1.
הראשון בנזין לרדו והשני דיזל לימיטד.
עם כל מה שאני חושב על הדיזל (לא להתקרב), 2 המשפחות, שבלשון המעטה, כסף לא חסר שם, לא מוכנים לשמוע על החלפת הרכב.
מכיר אחד 4.7 משופר קלות שבעליו מאוד מרוצה ממנו.
מכיר אחד אחר, גם 4.7, משופר יותר, שהיה נפילה רצינית מאוד. יותר במוסך מאשר מטייל.
כמובן שהכל תלוי איך ננהג וטופל לאורך השנים וכמובן שלא כל "שיפור" הוא אכן כזה.
בהרבה מקרים השיפורים גורמים ליותר צרות מאשר פותרים אותן.
PowerTech 4.7 Corsair או Jeep EVE?
תודה לכולם ;)
גרשון, מי שמבין/חקר יודע שמ 2008 המנוע 4.7 עם 16 פלאגים
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
וחוץ מזה יש כאן בלבול עם שנת ייצור ושנת עלייה על הכביש
אחרי שהחזקתי את ה WK כ 12 שנים חושב שאגיב,
תגדירו "אמינות", האם זה כמו ברכב מהניילון? אין שום תקלה בין טיפול לטיפול? ככה כמה שנים עד שהרכב מתיישן.
או "אמינות" זה שאתה יוצא לטיול ויודע שתחזור הביתה בנסיעה?
אחרי שנחליט מה זה אמינות בעיני המתבונן אולי אפשרי לענות על השאלה.
נתחיל בעובדות:
WK שמטופל ברמת בית מרקחת הוא הרכב שיחזיר אותך מכל טיול הביתה בנסיעה. כל התקלות שהיו לי היו בגלל שיפורים שניסיתי אותם על מנת לשפר, גם שהם כשלו לעולם לא היה צורך להזמין גרר לחזור הביתה.
WK שהוזנח ולא טופל וקונה אותו אדם שמסתמך על המוסכים בארצנו, הוא רכב שיגרום להרבה $$$ לצאת מחשבון הבנק.
בעיני אמינות של WK - זה היכרות מעמיקה עם כל ספקי החלקים בארה"ב (החלקים עולים ממש מעט) והיכרות טובה עם בית הדואר הקרוב. ברור שרצוי גם ידיים טובות להתקין לבד. WK שמתוחזק ככה, שכל רעש קטן מטופל מייד, הוא רכב "אמין" בצורה לא רגילה.
ואני גם מודה שאחרי 12 שנים של פרנויה, של התעסקות לא נגמרת ב"אמינות", גם אני התעייפתי ועכשיו נמצא בתקופת מנוחה, עד שהשגעון יתעורר שוב.
רק על מנת לאזן את האוטופיה של אילן :)
חבר טוב החזיק המי שטופל כראוי, בשנה האחרונה (שהיה אצלו, נמכר לפני שנתיים כמעט) נתקע פעמיים עם הרכב בדרך לטיול, פעם אחת מכני (למיטב זכרוני, משאבת מים כשלה במפתיע) ובפעם השניה בעית חשמל שהשביתה את הרכב די הרבה זמן.
בקיצור, בשנים האלו, האמינות תלויה מאוד ברכב הספציפי ולאו דווקא בדגם...
לא היה wk. החזקתי דודג' דוראנגו 2004 במשך 5 שנים. מנוע המי 5.7 זהה למה שיש ב wk המי.
אותה תיבת הילוכים וחולק את רוב החלקים המכניים תוצרת מופר.
בסה"כ אוטו כייפי. המון כוח ואחרי הסבה לגז, לא נורא בתשלום על הדלק.
הדוראנגו לא מתוכנן לשטח למרות שיש לו שילדת סולם. שימש כאוטו פקל קפה, למרות שכשהיה צורך נתן עבודה. יצא איתנו לירדן ולא היה הרכב המעכב.
כיאה לאוטו אמריקאי מזדקן, נדלקה מנורת מנוע, כל פעם על חיישן אחר, הוחלפו משאבת מים, משאבת דלק, פאן קלאץ', חיישנים כאלה ואחרים.
חיישני כרית אויר נוסע בכיסא, יצאו מאיפוס ולא הצליחו לכייל את זה בארץ, למרות שהמערכת כנראה זהה ב wk. בעיני זה לא לעיניין לסוע בחי כריות אויר.
דורש תשומת לב מתמדת. בילה הרבה זמן יחסית אצל אודי מזרחי.
אני נשברתי בסוף...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk