1 קבצים מצורפים
התחדשתי בדיסקוברי 1 - זקוק לכמה עצות\טיפים :)
שלום לכולם,
בהמשך לפוסט הזה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/121708-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%92-%D7%99%D7%A4-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A4%D7%A0%D7%90%D7%99-
%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%A4-%D7%A9%D7%99%D7%9D-20-30K-%D7%A9%D7%97/page3?p=958909#post958909
הגשמתי חלום שיהיה לי רכב שטח והתחדשתי בדיסקוברי 1 מאובזר למשעי ויש לי כמה שאלות :)
1.אני רוצה לעשות כיוון פרונט וגם למצוא מוסך שאפשר לסמוך עליו לטיפולים או תיקונים שגרתיים וגם שיעשה עבורי טסטים.
- אני גר מאוד קרוב לרמלה - יש מוסך אמין הוגן ומומלץ באזור רמלה לוד (ואם לא, אז רחובות או מודיעין) שמכיר את הרכב הזה טוב?
2.יש ברגים שכדאי לעבור עליהם מדי פעם לוודא שהם מחוזקים? מה הנקודות תורפה ברכב הזה?
3.יש המלצה על פירוקיה שאתם יודעים שאולי מחזיקים בדיסקוברי? אני זקוק למספר חלקים
תודה מראש לכולם :)
קובץ מצורף 135250
תגובה: התחדשתי בדיסקוברי 1 - זקוק לכמה עצות\טיפים :)
אלי שחר הוא כנראה הכי קרוב אלייך.
פירוקיה יש אצל אלי, אצל מוחמד בקלנסווה ואם תפרט מה אתה צריך אולי גם לי יש
לגבי חיזוקים, אצלי החלפתי תפוחי קשר למוט הייצוב האחורי, ולא הבנתי למה האומים רותכו למקומם, אחרי ההחלפה השתחררו לי האומים, והבנתי למה ביצעו אבטחה בריתוך.
תתחדש!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אלי שחר הוא כנראה הכי קרוב אלייך.
פירוקיה יש אצל אלי, אצל מוחמד בקלנסווה ואם תפרט מה אתה צריך אולי גם לי יש
לגבי חיזוקים, אצלי החלפתי תפוחי קשר למוט הייצוב האחורי, ולא הבנתי למה האומים רותכו למקומם, אחרי ההחלפה השתחררו לי האומים, והבנתי למה ביצעו אבטחה בריתוך.
תתחדש!
תודה!
כרגע החלפים הם יחידת בקרה למזגן (עובדת, אבל לא כל הדרגות, ודרגה אחרונה דורשת משחק עם המגעים, גם חסר הכפתור עוצמת מאוורר, סירקולציה נכנסת יוצאת מפעולה על דעת עצמה) - חשבתי לנסות לפרק ולשפץ את היחידה לבד אבל ראיתי איך החלק נראה ולא בטוח שאפשר לתקן, ראיתי פוסט בחו"ל שמישהו התקשה במציאת הסוויצים וחסר לי חלק באזור האחורי של הדשבורד (היכן שממוקם המפשיר חלון נהג שמסתבר שזה חלק נפרד מהדשבורד עצמו, כרגע מונחת שם מגבת בצורה מוסתרת.
לא הצלחתי למצוא אותו ברשימת החלקים של לנד רובר אבל אם לא אצליח למצוא ראיתי שאפשר לשים כיסוי דשבורד שיש בו את הפתחים)
לגבי אופי הנסיעה שכתבת בשרשור השני, לגמרי כמו משאית, לאט בתאוצה, לאט בתאוטה.
אבל מהר(יחסית) בשטח.
תהנה
לגבי חיזוקי ברגים- אם לא תיגע, זה לא ישתחרר.
כן כדאי לראות פעםראשונה שכל ברגי הדייבשאפטים במצב טוב, וסגורים במומנט הנכון. אם הם נראים ככאלו שנפתחו ונסגרו הרבה פעמים, שווה להחליף את כולם לחדשים פעם אחת ולתמיד (16 במספר), כי הם עם אומי ניילוק. אפשר גם עם לוקטייט, אבל בשביל זה יש את הניילוק. ומנסיון, ברגים שנסגרו טוב ולא מציקים להם, לא משתחררים.
ברגי ציריות (הברגים שבמרכז הגלגל),
אותו רעיון כמו בדרייבשאפט, לא תציק להם, הם לא יציקו לך. אם אתה רואה משם הזעות/נזילות, שווה לפתוח, לנקות היטב על מברשת את הברגים, ואת ההברגות בנאבה, ולסגור עם אטם חדש(נייר, להזהר לא להרוס), לפי מומנט, ועם לוקטייט. נקיון הבורג וההברגה הם הבסיס ללוקטייט, ולכן כדאי את ההברגות הפנימיות לנקות טוב. גם עם מסיר שומנים.
ברגי מוטות רדיוס בחיבור לשלדה, לוודא שמהודקים (חופש יכול לייצר היגוי לא נשלט, ו גם לגרום להלמים שעלולים לתלוש תושבות).
כל מה שציינתי, אין מה לגעת אם אין בעיה חוזרת של השתחררות. עושים את זה פעם אחת כמו שצריך ולא נוגעים. מי שסובל מטראומות מהצבא, שיסמן עם טיפקס כדי לראות שלא השתחרר. ולפני טיול שישכב ויעיף מבט (בלי לגעת).
הנסיון שלי ברכבים שנוגעים בהם (דיפנדרים), הוא שברגי הדרייבשאפטים והציריות אכן משתחררים בתדירות גבוהה. ברכב הפרטי (דיסקו 2, כבר כמעט עשור אצלי), מעולם לא השתחרר בורג.
תתחדש
לגבי כיוון פרונט
"פרונט פלוס" בא.ת. רחובות לדעתי הכי טוב באזור, ויצא לי להכיר כמה..
רמלה?
פרונט אלשייך.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
ממליץ בחום על מוסך קקטוס בתל אביב אני מטפל אצלו כבר מעל ל10 שנים מרוצה מאד בימים אלו סיימתי לשפץ בעזרתו TDI 300 שיצא מדהים ויש אצלו חלקים מפרוק למכביר טלפון שלו 053-7792339 ואני מאמין שתהנה מאד מהרכב והיכולות שלו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יעקב שמש
ממליץ בחום על מוסך קקטוס בתל אביב אני מטפל אצלו כבר מעל ל10 שנים מרוצה מאד בימים אלו סיימתי לשפץ בעזרתו TDI 300 שיצא מדהים ויש אצלו חלקים מפרוק למכביר טלפון שלו 053-7792339 ואני מאמין שתהנה מאד מהרכב והיכולות שלו
10 שנים ורק היום באת?
לא יפה
יעקב שמש, 10 שנים זה אחלה לסטטיסטיקה על הרכב, תוכל לפרט פה עלויות?
Sent from my H3123 using Tapatalk
dptnl
מבחינת מוסך\חלקי חילוף\פירוקיה-אלי שחר,רמי,מוחמד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Eitan_S
10 שנים ורק היום באת?
לא יפה
הם רק גמרו לשפץ...
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
יעקב שמש, 10 שנים זה אחלה לסטטיסטיקה על הרכב, תוכל לפרט פה עלויות?
Sent from my H3123 using Tapatalk
אני אפרט למען יעקב.
תכירו: יש מקצוע שנקרא SEO. קידום אתרים במנועי חיפוש. זה כמו זונה, אבל של אינטרנט. אולי יותר גרוע מזונה, אצל זונה לפחות אתה דופק ולא נדפק. לפעמים.
במקרה הספציפי הזה לא מדובר בעבודת SEO מקיפה אלא באמת לדעתי במישהו שחושב שאנשים כאן מטומטמים. הודעה ראשונה, אתה מטפל אצל מוסך סברס? וואו, גבר, תודה על חוות הדעת המפורטת. אין ספק שמילותיך החמות גרמו לנו להתרשם. אבל איש SEO יותר רציני - העבודה שלו היא לקדם עסקים. לא בקטע של "תטפל אצל מוישה תחת", זה בקטנה. הכוונה היא שיש מילות חיפוש מסוימות, למשל "מוסך פורד בשרון". בדרך כלל משום מה אתם תראו אנשי SEO נכנסים לכאן בשבת בבוקר- זו כנראה שעה של טראפיק טוב. הם יכניסו שאלה על מוסך + אזור בארץ. השאלה תהיה גנרית ולרוב לא ממוקדת: "יש לי בעיה בגג הנפתח"
http://www.jeepolog.com/forums/showt...801#post960801
ויש חבר'ה טובים שיענו להם באהבה. מה שהחבר'ה הטובים לא מבינים זה שהם רק מפרנסים אותם וגם הקוקיז שלהם אללה יוסתור. אחרי ההודעה הראשונה - אתם לא תשמעו יותר מהזונה, סליחה משתמש הזה. הוא בדרך לקורבן הבא.
לא מכיר את יעקב ואולי אנחנו חושדים בכשרים אבל למי שלא בקיא מביננו-
יש לגוגל שרות שבו ניתן לרשום מילים שכאשר הן עולות ברשת אז המבקש מקבל התראה במייל היכן הן מופיעות.
אני למשל עוקב ככה אחרי נושאים טכניים ולקוחות שלי ועוד כמה נושאים ואנשים שמעניין אותי להתעדכן לגביהם.
מקדמי עסקים יכולים לעשות אותו דבר ולנחות על דיונים ולהוסיף פרסום לא אוביקטיבי ולאו דווקא אותנטי.
כשמדובר במשתמש שבדיוק נרשם בכדי להמליץ באופן טבעי החשד נופל עליו.
2 שאלות לי:
1. האם היעדר סימני פיסוק זה אחד הסמ"חים?
2. מה הקסם בלינק שתומר שם שממש עובד בטאפטולק?
אצלנו אם יש סמ״חים יורים ירי לתכלית
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
קשה לי להאמין שאיש seo היה משתמש במונח tdi300.
אם הלקוח הגדיר את המילה כחמה, הוא ירשום, לא תמיד בקונטקסט הנכון
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
תתחדש!
ממליץ מאוד על שניים שאני מכיר אישית ואני לא בוט ולא זונה. (סימני פיסוק!)
שניהם ספצים במיוחד בדיסקברי ישנים.
1. רמי בקיבוץ כפר מנחם. חשמלאי אבל גם מכונאות רגילה. +972522740203
2. תלי כץ בעפולה עילית. מכונאי לנדרובר מחונן 25 שנים. +972523242560
מקקטוס אני מתרחק כמו מהרפס.
חלפים
בעיקר מקוריים עם משלוח
חיים +972544791231
בעיקר גנריים בלי משלוח
ג'קי +972544871666
Sent from my SM-G970U using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dptnl
יש כאן חבורה של אנשים רעים רק אמרתי קקטוס ישר התחילו ללכלך אני לקוח שלו כבר מעל לעשר שנים ומרוצה אני לא בוט ולא מחשב לא באתי לפרסם אותו ואתה יכול להחליט לבד