-
טיול בזוג
רוצה לשתף בלבטים ולשמוע את חוכמת ההמונים
הקבוצה שלנו התעייפה והנשמה יוצאת עד שמוצאים טיול ועוד כמיטב המסורת שלנו טיול בסוכות ל 3 ימים בדרום ,טיול לעומק השטח .
"הקיצר" זה לא יכול ,לשני כואבת הרגל, השלישי סתם ממציא תירוץ נשארנו אני ועוד כלי מוותיקי וממקימי הקבוצה .
מה דעתכם
יציאה בזוג למסלול :מיתיר למצדה ,סכיני דימונה ועד לירוחם ?
צפויה איזה שהיא בעיה ? צריכה להיות התלבטות בלצאת בשני רכבים לא תואמים (במקרה שיש צורך להעביר גלגל וכו') או שזה חלום רטוב של אחרים .\ל\בוודאי יש כאלו שנוהגים כך אשמח לשמוע מה דעתכם
חג שמח
-
תגובה: טיול בזוג
רכבים לא תואמים? לא שיקול. למעשה, מעולם לא יצא לי לטייל עם עוד מישהו עם רכב כמו שלי
שנית. שני רכבים זה הרבה יותר טוב מ"חבורה". הציר זורם הרבה יותר מהר, סטטיסטית הסיכוי לתקלות יורד ועוד...
-
לדעתי בוודאי כן.
שני רכבים זה הרכב מצויין.
נשלח מהנייד
-
ב6 השנים האחרונות עם הצ'ירוקי, אני יכול לספור על יד אחת את מספר הטיולים שעשיתי עם יותר משלושה ג'יפים, ועל שתי ידיים את מספר הטיולים שעשיתי עם יותר משני ג'יפים (למעט מפגשי מועדון, ג'יפולוג וכו')
שני ג'יפים זה מצויין, כיף וזורם. - למרות שאני מעדיף ג'יפ לבד, עוד יותר כיף ועוד יותר זורם :)
-
כל כך מבין אתכם (לעניין הקבוצה)...
האמת ששני רכבים זה כפול ממה שאנחנו יוצאים בדר"כ (ואני יודע - לא מומלץ... אבל אלה הנסיבות).
האמת שלדעתי - אם אתה לא באיזה שביל דמיוני ולא משורטט, ולא מתכנן מעברי "חראקירי" שני רכבים זה מעולה. מקסימום יעברו בדרך ויעזרו לכם
תהנו :)
-
מעדיף 3 רכבים, אבל לא נרתע מלצאת בזוג.
גם כשאחד מאיתנו נתקע, זה לא קרה
במקום שהיה נחוץ רכב נוסף שיעזור בחילוץ.
היתה פעם אחת שיצאנו 4 רכבים לאיזור הר חמרן מצפון
רכב אחד שבר צירייה עוד לפני המעלה.
רכב שני (ל.ק) שבר קורונה-פיניון אחוריים, באמצע המעלה.
והשניים הנותרים גררו אותו למעלה (היה מסוכן לרדת ברוורס)
-
ועוד הערה קטנה בהקשר של מקרה חירום בעת תקלה וכו'' - עשה לך "ביטוח" על ידי הירשמות לפחות לאחת מקבוצות החילוץ של חברי גיפולוג.....
יש את קבוצת החילוץ של ג'יפולוג שהיא קבוצה שקטה עם תקנון נוקשה ומבודדים לחברי גיפולוג וקרוביהם מדרגה ראשונה ויש את הקבוצה החופשית יותר של דרור.
פרטים בשרשור נעוץ...
http://www.jeepolog.com/forums/showt...9C%D7%95%D7%92
נשלח מהנייד