לרכב שעומד בשמש..
וחומר מומלץ להסיר את שאריות הדבק של הדור הקודם.
Printable View
לרכב שעומד בשמש..
וחומר מומלץ להסיר את שאריות הדבק של הדור הקודם.
היי
אין הגיון להדביק את המצלמה לבד.
יתכן שהיא תדבק ותשאר דבוקה לאורך זמן.
המצלמה אחרי הדבקה למקום צריכה כיול / כיוון אחרת היא מתריעה על דברים שהיא ״רואה״ לאן שהיא מכוונת.
אלון
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני משתמש במעט סיליקון איכותי, שכבה דקה מאוד, ממקם הכי טוב שיכול, מקבע עם נייר דבק בכמה מקומות ולאחר ייבוש מוריד את הנייר דבק.ככה הייתי מדביק פעם אנטנות של דיבוריות קבועות ופסקל אם אין לי את התפס שלהם.
לגבי הקילוף, סכין יפנית או מגרד מדבקות ייעודי ואח"כ מעט מסיר לק
3M VHB עושה יופי של עבודה. יש גם שקוף וגם אפור.
היתרון הגדול שלו הוא שההסרה שלו יחסית קלה.
הוא מאוד חזק במשיכה, הסרה נעשית בגלגול והוא
כמעט ולא משאיר סימן.
ל VHB למיטב זכרוני יש 3 אפשרויות חוזק
פטיש, קאטר או אפילו צבת גדולה, רק אל תהרוס את השמשה או הדשבורד כשאתה משמיד את החרא הזה.
מובילאיי כשהוא מכוייל נכון, לא נותן מנוחה למי שנוהג בכביש באופן לא תקין.
מעבר נתיבים בלי לאותת, אי שמירת מרחק וכו׳.
היו לי איתו כמה מאות אלפי קמ ויש לי רק מילים טובות לומר עליו.
מעט מאוד התראות שווא ( בודדות בלילה כנראה מהשתקפות תאורה).
נפל רק פעם אחת וטופל על ידי תחנת שירות.
עוד זוג עיניים שומרות. חשוב מאוד.
מי שחושב אחרת שיבדוק את הנהיגה שלו או כיול המכשיר.
כמות ההתראות שווא שאני מקבל היא עצומה. אני יוצא מהחניון, ומקבל את הצפצוף הראשון מזה שחוצה את המדרכה מולי.
מגיע לכיכר ומיד מקבל עוד אחת מהרכב שנמצא מאחוריה, כמובן שמי שעומד בפינה מולי נותן גם התראה של הולך רגל.
בנסיעה בפקק באיילון, כל רכב שעובר נתיב אני מקבל עליו צפצופים עצבניים. אתה מתחיל להאיץ ושוב הצפצוף המעצבן.
ובפעמיים שכמעט הרגו אותי הוא שתק כמו דג (מישהו שהיה בנתיב לכוון חולון באיילון דרום והיה צריך בכלל את הפנייה
ימינה לכוון ת"א אחרי היציאה של לה גוארדיה.
הפחד הגדול שלי הוא אנשים שחושבים שזה שהוא שם מרשה להם לסמס יותר כי הוא יצפצף בזמן. אז כן, זה כלי עזר,
ויכול להיות שהוא יציל אותי פעם אבל אני לא סומך עליו והצפצופים די משגעים אותך. וחוצמזה זה נותן לאישה עוד משפט
שהיא משתמשת בו: "כמה פעמים הוא מצפצף לך בנסיעה, אצלי הוא לא מצפצף אף פעם".
גש לכייל אותו. חבל, זה נותן עבודה יפה כשזה מכוייל נכון.
מצד שני אם אצל אשתך הוא מתנהג יפה אז אולי כדאי שבאמת תבדוק את הנהיגה שלך.
לפעמים הנשים צודקות.
מקבלים כיול בחינם?
יש לי בדיסקו כזה .
הוא נוטה לצפצף לא מעט גם על קטנות.
אולי כיול ישפר את המצב.
בעבר היה לי במגאן ליסינג הקודמת
האמת שהייתי פסימי אבל אחרי שבועיים הייתי מבסוט.
הוא גם הציל אותי פעם אחת.
אפשר לשנות במעט את הרגישות של סטיה ממסלול
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אתה אמור לדעת שנשים לא שומעות רעשים ברכב, היא יכולה לנסוע עם רעשים שבועות ולא לשים לב, ואני מקבל כלבת לפני שיצאתי מהחניון. אני גם "מאמין לה", כי יצא לי לא פעם לנסוע אחריה כשהיא ברכב שלה ואני בשלי. היא תעיר לי שנסעתי 120 על כביש 6, ואני רודף אחריה ב 130. היא לא תמיד מאותתת שהיא עוברת מנתיב לנתיב ופה המובילאיי מצפצף יופי טופי וכו' וכו'.
אני לא בטוח שכיול יעזור כי כשהיא מזהה דמות מולה היא לא יודעת לנתח שהוא נמצא על מדרכה, שחותכים אותך היא מזהה רכב קרוב. הבעיה היא שאם חותכים אותך מהר (או בזווית חדה) היא כנראה לא מזהה את הסכנה (בזמן או שלא בזמן). מאחר והמערכת לא לומדת בעצמה ואין שם AI/ML אמיתי (למרות שהם טוענים שכן) ואין באמת מספיק כח חישובי כדי ללמוד תוך כדי תנועה אז אנחנו תלויים בעדכוני תוכנה שלהם שמבוססים על מערכות שלהם שנוסעות בכבישים (תאורטית המערכת מקליטה את הנסיעות שלך והם יכולים אחרי זה למשוך את הנתונים - לא זכור לי שחתמתי על אישור כזה שהתקינו לי את המערכת). ת'אמת אם המדינה מסבסדת, ומאלצת אותנו להתקין, לא ברור לי למה אין במכוני הרישוי מערכת שתתחבר אלייך בזמן הטסט ותעדכן גרסה חדשה (אבל זה דורש מהם להוציא כסף ולא לקבל מתנות חינם מהמדינה).
שהמדינה לא תעדכן לי כלום בטסט
ושלא יקליטו לי כלום
בוא, זרקת כאן הרבה דברים שמישהו יכול בטעות לאמץ ויהיו לנו עוד הרבה צרות.
לך תמצא מעכר שינקה לך את המוביליי לפני הטסט שלא תקבל שלילה על טעות בזיהוי במערכת...
מובילאיי מקליטה את הנסיעות שלך, יש שם מצלמה וכרטיס זכרון שמתעד הכל. באתרים מסויימים בארץ מדביקים לך מדבקה על השמשה אם אתה רוצה להכנס לשם עם הרכב. אני לא בטוח שיש איזה הסכמה של מישהו לכזה דבר אבל בפועל זה קורה. עדכון תוכנה יכול להיות משהו חיובי. ואם מישהו ינסה לתת קנסות על בסיס ההקלטות האלו, שיהיה לו בהצלחה באותו רגע המכשיר הזה יתלש מהמקום שלו.
לא הייתי ער לכך שהמחעטל הזה בעל רכיב זכרון להקלטה.
עוד סיבה להעיף את זה מהרכב.