תגובה: בחירת רכב 7 מקומות
קנינו לפני כמה חודשים פורד אקספולרר 2015 עם 55k ב130k ש"ח.
מתאר שימוש זהה למה שכתבת.
בנתיים מרוצים מאוד.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
איזה איבזור בטיחות יש לאקספלורר בשנתון הנ"ל?
הוא חורג בהרבה מהתקציב שהגדרתי( +/- 10k).
ואחת הסיבות שהפיג'ו קורץ לי זה בעיקר בגלל זה, בכל זאת אישה נהגת שודים שלא רואה ממטר...
התקציב שלך יקנה אקספלורר במצב טוב בשנתונים 2012-14, אלו שלאחר מתיחת הפנים לדעתי הרבה מעל 150, אלא אם הרכב 2x4, הייתי נמנע מרכישתו לא בגלל בעית אמינות כלשהיא אלא בגלל בעית עבירות ב... חניונים או בעליות חדות, הרכב כבד ועלול להתקע על הגבשושית ביציאה.. אמיתי לגמרי:)
לגבי בטיחות, גם בשנתונים הישנים הוא בשיא הטכנולוגיה, חיישנים היקפיים כולל שטחים מתים, התראות על קירבה לרכב בולם, קרוז אדפטיבי עם שמירת מרחק,
מציאת חנייה וחניה אוטומטית, ממש הקדים את זמנו טכנולוגית, ולא לשכוח את הבטיחות הפסיבית, הרכב טנק גדול רחב וחזק.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
התקציב שלך יקנה אקספלורר במצב טוב בשנתונים 2012-14, אלו שלאחר מתיחת הפנים לדעתי הרבה מעל 150, אלא אם הרכב 2x4, הייתי נמנע מרכישתו לא בגלל בעית אמינות כלשהיא אלא בגלל בעית עבירות ב... חניונים או בעליות חדות, הרכב כבד ועלול להתקע על הגבשושית ביציאה.. אמיתי לגמרי:)
לגבי בטיחות, גם בשנתונים הישנים הוא בשיא הטכנולוגיה, חיישנים היקפיים כולל שטחים מתים, התראות על קירבה לרכב בולם, קרוז אדפטיבי עם שמירת מרחק,
מציאת חנייה וחניה אוטומטית, ממש הקדים את זמנו טכנולוגית, ולא לשכוח את הבטיחות הפסיבית, הרכב טנק גדול רחב וחזק.
אבזור הבטיחות שאתה מתאר קיים אולי רק בדגם המפואר לפחות בשנתון שלי (2015) לא תמצא שום דבר ממה שתיארת, יש קרוז קונטרול רגיל וחיישני רוורס.
בשאר האבזור הוא מרגיש מפואר למדי, למשל מושבי עור חשמליים עם מזגן לתחת (דבר אדיר!), מולטימדיה מתקדמת, וכו
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אמי מדבר על גירסת לימיטד, לי יש 2012 וכולל את כל המתואר לעיל, בגימור הפשוט אכן אין.
בלימיטד גם 2 גגות, קיפול מושבים מאחור חשמלי, מערכת sony פצצות, תאורת אוירה עם בחירת גוונים משתנים בידיות ובקונסולה, ועוד שלל שיכלולים ואביזרי מותרות שרק אמריקאים מסוגלים להמציא וחבל להרבות מילים עליהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
בדגם החדש נפתרה בעיית הגבשושיות על ידי פתרון חדש ישן - חזרו להנעה אחורית בדגם 2WD.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
איזה איבזור בטיחות יש לאקספלורר בשנתון הנ"ל?
הוא חורג בהרבה מהתקציב שהגדרתי( +/- 10k).
ואחת הסיבות שהפיג'ו קורץ לי זה בעיקר בגלל זה, בכל זאת אישה נהגת שודים שלא רואה ממטר...
אגב... 2 הרכבים המשפחתיים שלי הם 3008 פרמיום ליסינג של אישתי פלטפורמה דומה ל 5008, והאקספלורר, ה 3008 נהדרת אבל.. לפחות אצלי החלה בעיה מטרידה במסך, בימים חמים שהרכב חונה בשמש המערכת נתקעת ללא אפשרות שליטה בעוצמת המזגן, רדיו וכו', תקלה ראשונה לאחר שנתיים וחצי אבל מעצבן, חווית הנהיגה שונה לחלוטין הפיג'ו רכב תזיזתי, עצבני משהו, נוח מאוד מבחינת המושבים, האקספלורר נינוח, שקט, רגוע ומרגיע את אופי הנהיגה פחות מתאים לנהגים תזיזתיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
אגב... 2 הרכבים המשפחתיים שלי הם 3008 פרמיום ליסינג של אישתי פלטפורמה דומה ל 5008, והאקספלורר, ה 3008 נהדרת אבל.. לפחות אצלי החלה בעיה מטרידה במסך, בימים חמים שהרכב חונה בשמש המערכת נתקעת ללא אפשרות שליטה בעוצמת המזגן, רדיו וכו', תקלה ראשונה לאחר שנתיים וחצי אבל מעצבן, חווית הנהיגה שונה לחלוטין הפיג'ו רכב תזיזתי, עצבני משהו, נוח מאוד מבחינת המושבים, האקספלורר נינוח, שקט, רגוע ומרגיע את אופי הנהיגה פחות מתאים לנהגים תזיזתיים.
איזה שנה ה 3008?
גם על הטרוורס אמרו(וחשבתי) אותו דבר...
אז אמרו, לאישתי זה לא מפריע לתת איתה בראש כשצריך...
2019
מעניין...
נחזור לשולחן המחשבות... ונעדכן.
תודה רבה.