היי
לקראת רכישת רכב 7 מקומות.
מעוניין ברמת גימור גבוהה, אבל היא מגיעה עם ריפודי עור, שלא מתקבלים בברכה במשפחה.
אפשר להחליף אותם בריפוד בד? יש למישהו נסיון עם זה? כמה עולה? מי מומלץ בצפון? וכו'.
תודה.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Printable View
היי
לקראת רכישת רכב 7 מקומות.
מעוניין ברמת גימור גבוהה, אבל היא מגיעה עם ריפודי עור, שלא מתקבלים בברכה במשפחה.
אפשר להחליף אותם בריפוד בד? יש למישהו נסיון עם זה? כמה עולה? מי מומלץ בצפון? וכו'.
תודה.
קח בחשבון שחלק מכריות האוויר כנראה מוטמעות בתוך המושב ולכן לא כל כיסוי מתאים.
בהצלחה.
תפרט קצת על הרכב זה יעזור
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
הרכב טרם נקנה, הרכישה תלויה בהבנת הפתרון. זה יהיה ל"ק / פאז'רו / דיסקו מהשנים האחרונות.
החלפת מושבים זה הפתרון היקר.
חלופה אפשרית - ריפודי בד מוצאמים אישית מעל ריפודי העור. כך עשיתי אצלי לפני כבר לא מעט שנים כאשר רכשתי את הרכב עם ריפודי עור. הותקן ריפוד מותאים לרכב תוצרת הדר רוזן אבל יש עוד חלופות, זולות מעט יותר וגם כאלו שיקרות הרבה יותר ...
יש היום ריפודי בד איכותיים עם התאמה לכריות האוויר,
מתלבש על הריפוד המקורי של הרכב,
עלות כ-1600 שקלים
כמו שכתבו כבר, כיסוי בד לפי דגם הרכב.
מהניסיון שלי עם הדר-רוזן בסך הכל בסדר גמור. סדר גודל של 500 ש"ח לסט קטן, קניתי ב'אלכסנדר' ברח' סלמה בתל-אביב.
על מנת שכיסוי הבד "ישב" צמוד לריפוד המקורי, וכדי למנוע את ההחלקה ביניהם, הדבקתי אותו עם 'ספריי חוטים' של רפדים.
יש מקומות שתופרים לך ריפוד (לא כיסוי) בהתאמה אישית. עניין של כמה אלפי שקלים.
ליאור
מדהים. בדיוק אתמול הייתי בטויטה. רציתי לקנות לנדקרוזר חדש וגם אצלי יש התנגדות אידיאולגית לעור.
יש למישהו המלצה על רפד וןב לכזה דבר? יוניון כמובן לא יכולים לעזור. הייתי מוכן להחליף ראש בראש עם מישהו אחר שקןנה דגם בלי ריפודי עור אבל הם לא יתנו לי מדיע כזה, ואפילו לא מתחייבים שיש בכלל תאימות להחלפת כסאות קומפלט בים דגמים
יש בדרום אפריקה ואוסטרליה קיטים לפי דגם רכב.
רכשתי לפני כמה שנים כיסויי בד לרכב, לפי קוד דגם (היילקס).
המוצר איכותי מאד ויושב צמוד למתאר הכיסא המקורי בלי כפליים והתרופפות.
עדיין נראה כמעט חדש למרות שימוש שטח רב וילדים בכיסא האחורי..
בזמנו העלות הייתה 1900שח ל-2 כיסאות קדמיים+מושב אחורי.
נרכש דרך גדגיפ בארץ, לא יודע אם הם עדיין פעילים.
שווה לחפש ברשת.
תודה רבה!
יורם אני מניח שהצילומי מסך הם של עסק בשם דניור דיטיילינג? מקריית ים?
https://www.denyordetailing.com
דיברתי איתם. הם עושים רק הלבשה על העור הקיים. לא החלפה.
מה רע בהלבשה?
נשלח מהנייד
החלפת ריפודי העור מגיעה מעניין עקרוני, שבגינו לא קונים גם נעלי עור או פרוות. ברכב המשפחתי לא יהיה עור, גם לא מוסתר.
אם כך - שים לב שלעיתים לא מדובר בעור אמיתי אלא בחומר פלסטי דמוי עור.
פתרון הרבה יותר פשוט יהיה למצוא מישהו עם דגם דומה אך ברמת גימור נמוכה יותר ולהחליף המושבים ראש בראש
אני בטוח שהוא ישמח לקבל סט מושבי עור
סתם מתוך עניין, אז למה ללכת על דרגת גימור לקצ'רי ולא על דרגה אחת מתחת. מה כבר יש שם אם מורידים את ריפוד העור? רק בשביל מושבים עם כוונון חשמלי?
אלא אם מדובר על לנדקרוזר סהרה חדש ששם באמת יש כל מיני תוספות מעניינות.
אגב אם מדובר על נושא מצפוני, עדיין אתה משלם על העור גם אם תחליף אחר כך ועדיין מעודד את התעשיה הזו.
לי יש סאן רוף בדרגת גימור אמצעית מאחר והוא כנראה היה אופציונאלי אך זה לא רכב מהשנים האחרונות. לדעתי האישית זה פריט מיותר לחלוטין באקלים הישראלי והייתי מוותר עליו למרות שהוא תקין.
לגבי מולטימדיה אפשר לקחת את הרכב למתקין סטריאו לרכב ולשדרג כאוות נפשך (וכעומק כיסך).
הנעה ללא מפתח זה באמת נחמד (היה לי ברכב קןדם) אבל אפשר בהחלט גם בלי.
בכל מיקרה שיקול שלך ובהצלחה.