פורד שחררה הבוקר את ברונקו רפטור, שזה מה שאתם באמת רוצים.
קובץ מצורף 137068
משמאל - ווילדטראק עלוב על צמיגי אופניים 35 אינץ'.
קובץ מצורף 137069
https://youtu.be/sGRuIOp4jUc
Printable View
פורד שחררה הבוקר את ברונקו רפטור, שזה מה שאתם באמת רוצים.
קובץ מצורף 137068
משמאל - ווילדטראק עלוב על צמיגי אופניים 35 אינץ'.
קובץ מצורף 137069
https://youtu.be/sGRuIOp4jUc
כן... לפני דקה בדיוק חשבתי, זה הברונקו שאני רוצה, 400 כס על 37, מתאים לי בול... רק לשגע אותנו בחלומות כל הזמן.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
איך משכנעים את הציבור שזה רכב הקניונים האולטימטיבי???
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
עכשיו אתה אומר? כבר הזמנתי את הנחות והמעפן הזה מהכתבה.
אה
לא
חלמתי
מישהו יכול להסביר לי למה היא סוגרת את המשקף של הקסדה אם יש לה חלון?
רכב מח"טים?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מלחמת החימוש בין הברונקו לרנגלר עושה רק טוב.
תענוג…
Sent from my iPhone using Tapatalk
רק דוגמא קטנה: בעלי ה- JL כבר יכולים להכניס 35״ חוקית לרישיון…
איך זה רע?
Sent from my iPhone using Tapatalk
צוחקים איתך סרג'יו
בהחלט מתאים.
יסכימו להחלפה על דיסקו 1?
אני לא חושב שירידות על רמת הנהיגה של בני משפחת הול יכולות להתקבל בהבנה.
בכל זאת.....
אסף.
אגב... נמרוד... עכשיו זה החלק שיורדים על מי שיצא פראייר שקנה בדלנדס עם ציור של כוס על הכנף שזה אוטו לכוסיות כדי שימכרו בזול?
אסף.
האמת.. תחושת פיספוס נוראית לרוכשים את הדגמים הרגילים, איך אפשר להשוות בכלל, למי שיש את הממון המתאים ההפרש לרפטור כבר זניח, שלמה kook??? נפתרה ההתלבטות?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ויש מי שכבר הספיק לבחון כזה
https://www.youtube.com/watch?v=jXECSVUb61k
קובץ מצורף 137075
נגמרו הדילמות.
רמי ההתלבטות העתידית שרירה וקיימת
הרפטור מבחינתי לא בא בחשבון אפילו בחלומות מסיבה פרוזאית לחלוטין...המיפלץ הרחב הזה לא נכנס לחניה המקורה והדי צרה שיש לי בבית- כיום הרנגלר שלי בקושי עובר..אז כזה מיפלץ אין סיכוי....וחוץ מזה במחיר הצפוי של הברונקו רפטור בארץ גם לא יישאר לי כסף להחליף ךבית עם חניה רחבה יותר..
תכלס לסיבות סמי מעשיות - אם ניקח את התמחור של הרוביקון 392 בארץ כקנה מידה (סביב 700K ש"ח) אז הברונקו רפטור יעלה לפחות 650K ש"ח חורג בהרבה ממחיר ה"פושטים" הרוביקון ריקון אקסטרים והברונקו בד לנדס.
נהיגת שבילים מהירה סטייל באחה זה לא סיגנון נהיגת השטח המועדף עליי
והסיבה המכרעת למה לא גם בתקציב הזה 470 כ"ס של ה- 392 מול רק 400 כ"ס לרפטור
ולטעמי מהתמונות והסירטון הברונקו רפטור כבר מצועצע ומקושט מדיי עם הכנפיים הענקיות האלו וכו'.
לא שהברונקו רפטור משנה לי משהו (מלבד העובדה שאקח אותו למבחן...) - אבל היחצ"ן של דלק מוטורס אישר לי היום טנטטיבית שיש כוונות רציניות להביא את הברונקו רפטור הזה גם לישראל.
זה יהיה יקר? ברור! אז מה. כל רוביקון 392 שהיבואנים המקבילים מצליחים לגרד ולהביא לכאן, מוצא מיד בעלים חדש ונרגש שמוכן לשלם עבורו יותר מ-700,000 שקלים. אז אני מבטיח לכם גם הרפטור הזה לא יתייבש באולמות התצוגה של פורד. קורונה-שמורונה, יוקר-מחיה, אינפלציה, קשיים כלכליים, עסקים קורסים, עדיין מסתובבים בישראל די הרבה אנשים שחיים בסרט שונה משלנו, כל מיני טורטלים שכאלה, שיש להם ממש המון-המון-כסף - והם רק מחפשים על מה לפוצץ אותו. ברונקו רפטור נראה לי כמו עוד משהו שממש ראוי לפוצץ עליו כסף פנוי.
---------------------------------
במסגרת "שירת הברבור" של המכוניות האמיתיות, רגע לפני שהעתיד החשמלי-אוטונומי האפל והמזוין יחרב את חיינו המוטוריים לנצח - כל עוד מותר להם לייצר, למכור ולקנות כלי רכב חדשים עם מנועי בעירה פנימית, האמריקאים מנצלים את זה ומתפרעים עד הסוף.
לכן לתחושתי, Jeep עוד לא אמרו את המילה האחרונה.
רק אני מדמיין את הרנגלר JL בגרסת "הלקאט/רדאיי אקסטרים" סדרתית-חוקית אחרונה בהחלט, עם מנוע הלקאט/רדאיי בהספק 707-797 כ"ס וצמיגי 37?...................