איך אני מכווץ ומכניס תמונות לאתר כל התמונות שלי גדולות מידי בכדי להיכנס לאתר?
Printable View
איך אני מכווץ ומכניס תמונות לאתר כל התמונות שלי גדולות מידי בכדי להיכנס לאתר?
כמעט כל תוכנה לצפיה בתמונות יודעת לבצע את המשימה.
היתרון של התוכנה המצורפת - יודעת לעשות זאת להרבה תמונות בפעם אחת.
נסה ותיהנה.
ישנו תוסף מעולה של מיקרוסופט למערכת הפעלה WIN XP שניתן להורדה כאן - קישור להורדת התוסף
הסבר בקצרה :
תתקין את התוסף , בחר קובץ אחד או כמה שברצונך להקטין , לאחר שבחרת לחץ לחיצה על לחצן ימני בעכבר - בתפריט נוסף לך RESIZE PICTURE לחץ , כעת בחר בגודל הרצוי , ולחץ OK.
הקובץ עצמו לא משתנה אלא נוספים קבצים מוקטנים לאותה הספריה.
הסבר מורחב מאתר הצילום האחים יוגנד :
בהצלחה.ציטוט:
לעיתים קרובות אנו רוצים לטפל בתמונות שצילמנו במצלמה הדיגיטלית , לשלוח אותן בדואר אלקטרוני בגודל סביר לצפייה או להעלותן לאתר האינטרנט . אחת הפעולות השכיחות היא לקבוע גודל חדש לתמונה או לתמונות שצילמנו . כדי לבצע פעולת קביעת גודל חדש לתמונה או לתמונות בד"כ אנו פותחים תוכנה צד שלישי כמו Adobe Photoshop או Microsoft Painter וכדומה . . . ומבצעים פעולת Resize לכל תמונה בנפרד או משתמשים בפעולת Action שהכנו מראש בפוטושופ .
הנה פתרון קל ופשוט מאוד לביצוע הפעולה ללא צורך בתוכנה נוספת . Power Toy - Image Resize . כלי חדש של Microsoft המוסיף לתפריט הנפתח בלחיצה ימנית את הפעולה של Resize Pictures.
Image Resizer - טיפ לבעלי מערכת הפעלה Windows XP
לעיתים קרובות אנו רוצים לטפל בתמונות שצילמנו במצלמה הדיגיטלית , לשלוח אותן בדואר אלקטרוני בגודל סביר לצפייה או להעלותן לאתר האינטרנט . אחת הפעולות השכיחות היא לקבוע גודל חדש לתמונה או לתמונות שצילמנו . כדי לבצע פעולת קביעת גודל חדש לתמונה או לתמונות בד"כ אנו פותחים תוכנה צד שלישי כמו Adobe Photoshop או Microsoft Painter וכדומה . . . ומבצעים פעולת Resize לכל תמונה בנפרד או משתמשים בפעולת Action שהכנו מראש בפוטושופ .
הנה פתרון קל ופשוט מאוד לביצוע הפעולה ללא צורך בתוכנה נוספת . Power Toy - Image Resize . כלי חדש של Microsoft המוסיף לתפריט הנפתח בלחיצה ימנית את הפעולה של Resize Pictures.
לאחר ההתקנה של ה PowerToy-Image Resize נוכל לבחור תמונה אחת או מספר תמונות ובלחיצה ימנית לבחור מהתפריט הנפתח Resize Pictures .
בחלון שיפתח נוכל לבחור את אחת האפשרויות לקביעת גודל חדש לתמונה או לתמונות שבחרנו . באותה תיקייה יתוספו התמונות לתמונות המקוריות . אם נרצה נוכל לבחור להחליף את התמונות החדשות בתמונות המקוריות .
נוכל לבחור את הגודל החדש לתמונות ע"י בחירת אחת האפשרויות :
640x480 - Small
800x600 - Medium
1024x768 - Large
בעלי מחשבי כף יד PocketPc/Palm יוכלו לבחור גודל מותאם של 240x320 .
בנוסף נוכל לקבוע כל גודל חדש מותאם אישית שנבחר .
בלחיצה על Advanced נקבל עוד שתי אופציות נוספות .
הראשונה - אם לא כל התמונות שבחרנו בגודל זהה אז האופציה היא להקטין את כל התמונת הגדולות אך לא לבצע פעולת הגדלה לתמונה קטנה מהגודל החדש שבחרנו . האופציה השנייה היא לקבוע גודל חדש לתמונה המקורית כלומר , להחליף את התמונות המקוריות בתמונות בגודל החדש בלי לשמור על המקוריות .
את התמונות בעלות הגודל החדש נוכל לזהות ע"פ השם של הקובץ עם תוספת הגודל לשם התמונה