חוזר: מתלי עלים או ספירליים
כעיקרון ספירלה
נקודתי בסמוראי ?
לא בטוח
1. במערכות מתלים סטנדרטיות, ההבדל זניח עד לא קיים.
2. שתיהן.
3. כן.
4. לא.
מסכים עם אלון , מה שכן, מנסיוני הדל - לא מכיר הרבה משפרים של סמוראי עם ספירלות...לעומת זאת עם עלים - לא חסר...
ואולי זה המקום לקרוא לאותם יחידי סגולה שכן שיפרו סמוראי סלילים...?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ישי.פ
(4)האם העמידות(מבחינת בלאי) שונה בין המערכות השונות
שונה רק בסוג המכלול.
בקפיצי עלים נשברים עלים ומתבלים בושינגים.בספירלות הבלאי הוא בעיקר במוטות הרדיוס ובמכלולים נלווים(אין בלאי לקפיץ עצמו).
שכחתי את דעתי האישית...
אני לא אוהב את תכנון קפיצי הסליל בסמוראי.המהלך שלהם קצר מדי ומוטות הרדיוס פגיעים מדי.מעדיף עלים.(כמובן שעדיפים סלילים שבנויים כמו שצריך,אבל זה כבר דיון אחר....)
קפיץ ספירלי מתעייף בדיוק כמו קפיץ עלה. גם הם שוקעים...
אם שיפור היה המטרה שלי ואם הייתי רוצה סמוראי קצר, היום הייתי בוחר סמוראי שמגיע עם מתלה 4 לינק. לא שהיה נשאר מהמתלה המקורי הרבה, אבל זה בסיס הרבה יותר טוב להתחיל ממנו.
ציטוט:
מנסיוני הדל - לא מכיר הרבה משפרים של סמוראי עם ספירלות
להבדיל ממתלי עלים, בהם אין סדנא שמתמחה בשיפור מערכות מתלים כאלו אלא רק אנשים שמציעים לשוק את מה שהוא מבקש, למתלה כמו של סמוראי יש כתובת - אוברלנד. מה שלא קורה הוא שאנשים לא חושבים להשקיע כאלו סכומים ברכב שלהם, או שעניים כמוני לא יכולים להרשות לעצמם קניה של רכב כזה מלכתחילה. חכה 5 שנים, אתה תראה גם כאלו דברים.
3 לינק אלון, גם מאחורה. שתי מוטות רדיוס + פנהרד.
אני אישית מעדיף את הסליל הרבה יותר נוח לדעתי ואין שום בעיה לשפר רק צריך אומץ וקצת כסף
(שלי די משופר וזה עוד לא הסוף)
אוהד
חברים תודה על העזרה!! מקווה שבקרוב אמצא איזו מכונה משלי ונראה לי שהיא תהיה ספירלית.