חוות דעת על קניית צמיגים באוטודיפו - אזהרה - לא סומכים על אוטודיפו
הזהירו אותי אבל לא הקשבתי.
אז אני כותב כאן למי שישקול בטעות לרכוש צמיגים באוטודיפו.
הסיפור פשוט. כמו כולם אני מחפש צמיגים באינטרנט, משווה מחירים בין האתרים למידה שמעניינת אותי והמותגים שמעניינים אותי ומצאתי קופר stt pro mt במחיר טוב - 2880 לרביעייה באתר של אוטו דיפו.
מודגש שם גם שהמחיר הוא רק לאתר ולא בחנות. יתקשרו מהחנות לתאם התקנה - הכל נראה רגיל.
אוקיי. הזמנה באתר, פרטי אשראי, הכל בסדר. הקבלה מגיעה מייד ואני כבר רואה באשראי את החיוב.
עובר יום בערך ומתקשר הבנאדם מהסניף לתאם התקנה. בדרך אגב הוא מזכיר שזה 50-50 ולא מה שהזמנתי. האמת לא הופתעתי כי שמוליק הכין אותי. אני לא רוצה משהו שונה ממה שהזמנתי.
מכאן הלאה מתחילה סאגה של 'המירוץ לזיכוי' כדי שהזיכוי ייכנס לכרטיס אשראי לפני תאריך החיוב. ברשת אוטו דיפו הזיכוי מגיע תוך 14 יום. הבנאדם מהסניף לא מזכה. אני צריך להתקשר לשירות לקוחות ולחכות כמעט 10 דקות כדי שיענה לי נציג שיאמר לי שהוא לא מבטל את ההזמנה אלא הסניף. אני צריך להיות זמין כי הם יצטרכו את פרטי האשראי. כשהזאתי מהסניף מתקשרת יש לה בעיה לזכות מייד - רק תוך 14 יום. ושיתקשרו אלי מההנהלת חשבונות ואני צריך שוב להיות זמין כי אם אני לא אענה לטלפון אני לא אוכל לקבל את הזיכוי בכרטיס אשראי. זה לא טוב, כי זה אומר שהכסף שלי יהיה אצלם אבל המוצר לא יהיה אצלי. בסוף על הזיכוי בזבזתי יותר זמן וטלפונים.
שורה תחתונה עזבו. חבל על הכאב ראש - פשוט תמצאו מקום אחר לקנות בו צמיגים כי גם דיל מפתה באתר יכול לגזול ממכם יותר אנרגיה וזמן מאשר לדבר בטלפון עם פנצ'ריה ולשלם כשהצמיגים על האוטו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תגובה: קניית צמיגים באוטודיפו
טוב לדעת.
מבחינתי הם תמיד היו יקרים, ועם פרסומים מטעים כאלה בסגנון 1+1 וכל מיני המצאות שיקריות מעצבנות.
לא קניתי שם שנים.
מבחינתי - צמיגים אצל הצמיגאי - "אבי צמיג" באזהת הצפוני של אשדוד, אני מאוד מרוצה מהמחירים ומהשירות, והזדקקתי לשירות לא פעם אחת.
חשוב רק לדבר עם אבי הבעלים ולא עובדים אחרים או בני משפחה.
שאר הקניות - אוטוסטור או AMAYAMA איביי וכו'.
אכן מעצבן ואפילו מרתיח.
היה לי בעבר סיפור מעצבן אחר שקשור להתנהלות כספית לאחר הזמנה מול האתר שלהם (אייס, לא אטוטודיפו, אבל זה היינו הך) וחוסר היכולת לקבל את השירות הרלוונטי מהסניף בו הייתי אמור לקבל את המוצר.
במקרה שלי, לגמרי במקרה, מי שטיפלה בהזמנה מהצד של אייס הייתה מנהלת הכספים שלהם, או דמות דומה. זה מאד עזר להסדיר את הנושא בצורה יעילה לאחר שהתקשרתי אליה ישירות, אחרת כנראה זה גם היה נגמר ב"תלך תבוא" של כמה שבועות.
אם זה היה מרתיח קודם - אחרי השירות טלפון השניה של הבוקר קיבלתי מהם זיכוי. וזה יותר מרתיח כי.....
לא לכרטיס אשראי. אלא שובר זיכוי. שזה מה שכתוב בו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9cb3ae22a4.jpg
כלומר הצדיקים מצפים שאני אלך עכשיו לסניף.של אוטו דיפו שאין לי מה לחפש בו כדי לממש את הזיכוי.
אין לי שום כוונה לעשות את זה.
החלטתי שאת הזמן שהייתי משקיע בלקבל מהם את הכסף אני אשקיע בלשתף.
בסופו של יום זו התנהגות שלדעתי היא נוכלות של ממש. דעתי האישית.
כלומר כאשר אוטודיפו יודעים שאין להם מוצר ובכל זאת לוקחים עליו תשלום ואז מוציאים ללקוח את המיץ עדי לקבל את הכסף חזרה - וכל הזמן הזה הכסף שלי אצלם אבל את הסחורה אני לא יכול לקבל - יש לזה שם אחר?
נכון לרגע זה כאשר הם יודעים שאין את המוצר אוטו דיפו עדיין מפרסמים אותו והבא שייכנס וירטה ישלם ןשוב יאכל אותה. כלומר זו שיטה.
אסף.
תבקש לבטל את העסקה מנימוק של אי-קיומו של מוצר בחנות וסרוב לביטול העסקה הטלפונית.
אני חושב שזה לא ייקח. כי הם ביטלו את העסקה ולכאורה נתנו זיכוי. לכאורה כי הכסף אצלם.
נוכלים יודעים לשחק היטב על הגבולות.
אני כמובן לא טוען ש-אוטודיפו נוכלים. רק שהם מתנהגים כמו נוכלים.
אסף.
עוד הערת אגב.
לשם השוואה - במסעותיי לקניית צמיגים עוד לפני כן מצאתי צמיגים באחד מאתרי הצמיגים האונליין. הכנסתי הזמנה ועוד באותו ערב קיבלתי טלפון עם התנצלות שאין במלאי ולמרות שנתתי באתר את פרטי האשראי - לא מופיע חיוב כלומר באתר ההוא באמת מדובר בטעות בתום לב שמייד הובהרה וטופלה גם בצד הכספי.
וזה מישהו שלא משקיע המון כסף בפרסום כמו אוטודיפו
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני חושב שזה לא ייקח. כי הם ביטלו את העסקה ולכאורה נתנו זיכוי. לכאורה כי הכסף אצלם.
נוכלים יודעים לשחק היטב על הגבולות.
אני כמובן לא טוען ש-אוטודיפו נוכלים. רק שהם מתנהגים כמו נוכלים.
אסף.
שווה נסיון.חברות האשראי לא אוהבות שמשתמשים בממשק שלהן לקומבינות.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני חושב שזה לא ייקח. כי הם ביטלו את העסקה
הם לא ביטלו את העיסקה.
ועוד משהו, יש מצב שזה בגדר עסקת רוכלות שיש לה חוקי החזר לטובת הלקוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
הם לא ביטלו את העיסקה.
++
אם הכסף אצלם זה לא בוטל.
הבנתי. אם עד הערב אני לא אראה את הכסף (נותן להם גרייס) אני אפעל בערוץ של החברות אשראי.
שווה לנסות.
אסף.
https://www.gov.il/he/departments/ge...mecher_merahok
אין כאן שום מקום לפרשנות.
עשית עסקה מרחוק, המוצר לא מתאים למה שהבטיחו - כל הכסף בחזרה.
אם זה לא קורה עד מחר אני הייתי מוציא להם מכתב עם כל הסיפור + תאריכים, וכותב שבמידה ולא יחזור הכסף עד תאריך מסוים אני פשוט תובע אותם, זה כמעט זכיה אוטומטית ב 10000 ש"ח.
בהצלחה אסף.
אני עכשיו עוד יותר לא מתכוון להיכנס לשם.
נקודה פילוסופית קצת - עצם העובדה שרשת זבלה כזאת קיימת כ"כ הרבה זמן בארץ והיא כנראה היחידה אומר משהו על התרבות המוטורית הלא קיימת.
כן, גרתי קצת בארה"ב.
אתה לא צועק מספיק חזק. לפעמים זה חסרון.
נכון.
אבל אני לא מתכוון לשנות את מיתרי הקול שלי.
אסף.
רק לא מבין למה הזמנת אם ידעת שאין את הצמיג שאתה רוצה?
(לפי מה שכתב בשרשור מקביל: אין באוטודיפו stt pro רק 'חצי וצי'. )
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
בהצלחה אסף.
אני עכשיו עוד יותר לא מתכוון להיכנס לשם.
נקודה פילוסופית קצת - עצם העובדה שרשת זבלה כזאת קיימת כ"כ הרבה זמן בארץ והיא כנראה היחידה אומר משהו על התרבות המוטורית הלא קיימת.
כן, גרתי קצת בארה"ב.
תבדוק בעלים שלה ושל מי הוא עוד בעלים...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy888
רק לא מבין למה הזמנת אם ידעת שאין את הצמיג שאתה רוצה?
(לפי מה שכתב בשרשור מקביל: אין באוטודיפו stt pro רק 'חצי וצי'. )
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
כי למרות שאמרו לי כאן שכמה ימים קודם לא היה - באתר שלהם פורסם שיש.
מלאי זה דבר דינמי וקיוויתי שאולי אצל היבואן אין אבל לאוטודיפו יש.
אסף.