חלם זה כאן... דרישת ריקול הזויה בסיטרואן - שחרור קיטור
יש לי סיטרואן קקטוס. בזמנו יצא ריקול לרכבי סיטרואן לגבי בדיקה של רצועת התזמון שהתגלגלה לכל דגמי המנוע.
הריקול דיבר על רכב שעבר 120 אק"מ.
ביצעתי את הריקול במוסך מורשה, החליפו לי רצועת תזמון בתזמון מושלם (no pun intended) מאחר ובדיוק הגעתי ל 160 אק"מ.
בקיצור, קיבלתי עכשיו בדואר תזכורת לביצוע אותו הריקול שביצעתי כבר. בבירור מול המוסך ואחר כך מול היבואן מסתבר שלאחר שביצעתי את הריקול עודכנה ההנחיה והדרישה תקפה גם לרכבים שעברו 60 אק"מ..... מה שקורה בפועל זה שיש 2 הנחיות לריקול, אתם מבינים....לרכב שעבר את ה 60 אק"מ ולרכב שעבר את ה 120 אק"מ ומאחר ואני ביצעתי ריקול אחד (של ה 120 אק"מ) אני נדרש עכשיו להגיע שוב למוסך כדי לבצע את אותה הבדיקה רק הפעם בכובע של רכב שעבר את ה 60 אק"מ.....
בזמן שהבחורה במוקד היבואן הסבירה לי אתה זה, הסתכלתי מסביבי לוודא שאין איזה מצלמה נסתרת ואז שאלתי אותה בטון הכי רגוע שיכולתי לאסוף מעצמי האם היא מבינה שמה שהיא הסבירה לי עכישו זה הדבר המטומטם ביותר שאי פעם שמעתי?
כמובן שאין עם מי לדבר בטח שלא עם נציג כלשהו במשרד התחבורה.
תגובה: חלם זה כאן... דרישת ריקול הזויה בסיטרואן - שחרור קיטור
מה אכפת לך שיחליפו לך טיימינג?...
תברר אם אני יכול לבוא עם הדאסטר במקומך :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
מה אכפת לך שיחליפו לך טיימינג?...
תברר אם אני יכול לבוא עם הדאסטר במקומך :)
כי המוסך מורשה הקרוב למקום מגורי הוא במרחק שעה נסיעה. אז בשביל הטיפול ה"חינמי" הזה אני צריך לשרוף חצי יום עבודה במקרה הטוב ולהשאיר את הרכב ליום שלם במקרה הרע.
לבחורה שבמוקד יש מנהל, שגם לו יש מנהל.
ולמוסך יש טלפון, אולי הם יוכלו "לחתום" לך רטרואקטיבית גם על הריקול השני - מה אכפת להם, כסף קל ...
1.בטוח שטכנית הריקולים זהים לחלוטין ?
על אותו רכיבים ?
2. רק אני מרגיש שכמות הריקולים והמוצרים הלא מבושלים בשוק מרקיעה שחקים בשנים האחרונות ?
תוצאה של מחלקות הנדסה שצריכות לחדש כל הזמן בדדליינים משוגעים ובלי מספיק זמן לבחון את המוצר ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
1.בטוח שטכנית הריקולים זהים לחלוטין ?
על אותו רכיבים ?
2. רק אני מרגיש שכמות הריקולים והמוצרים הלא מבושלים בשוק מרקיעה שחקים בשנים האחרונות ?
תוצאה של מחלקות הנדסה שצריכות לחדש כל הזמן בדדליינים משוגעים ובלי מספיק זמן לבחון את המוצר ?
כן... הצלחתי להגיע שוב לטלפנית אצל היבואן עם קצת הגיון שגם לה זה נשמע מוזר אז היא בודקת מה אפשר לעשות.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
לבחורה שבמוקד יש מנהל, שגם לו יש מנהל.
במוסך ביקשתי לדבר עם מנהל טכני...אי אפשר...התעקשתי..אה טוב תשאיר טלפון הוא יחזור אליך.
אני רקשאלה.
לא כל קמפיין (כך מוסכי הרשת אוהבים לקרוא לזה) הוא מחייב. כלומר, יש ריקולים שאתה חייב לבצע כדי לעבור טסט, אבל יש כאלו שלא. האם הריקול הזה מחייב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אני רקשאלה.
לא כל קמפיין (כך מוסכי הרשת אוהבים לקרוא לזה) הוא מחייב. כלומר, יש ריקולים שאתה חייב לבצע כדי לעבור טסט, אבל יש כאלו שלא. האם הריקול הזה מחייב?
אכן....מכאן ההתעקשות שלי מול היבואן אחרת מ'כפת לי
במנועי 1.2T של PSA יש עניין עם רצועת התזמון שהיא מתביישת ומתפוררת והורסת את המנוע. אם מחליפים לפי המלצות היצרן המחמירות, אין שום בעיות. תנצל את הכרטיס הפתוח שנתן לך היבואן, ותחליף את הרצועה על חשבונו שיגיע המועד, לרוב, לריקול אין מועד פקיעת תוקף.
אני לא מבין למה להילחם איתם שלא ייתנו לך החלפת רצועה על חשבונם.
לא ניתן לבצע חידוש טסט והעברת בעלות לרכב שמסומן שלא עבר ריקול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
לא ניתן לבצע חידוש טסט והעברת בעלות לרכב שמסומן שלא עבר ריקול.
אכן.
בטופס שנשלח לי צויין שיש לבצע תוך חצי שנה מקבלת ההודעה אחרת אני פסול טסט. לא יודע כמה זה אמיתי
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ariel-ro
במנועי 1.2T של PSA יש עניין עם רצועת התזמון שהיא מתביישת ומתפוררת והורסת את המנוע. אם מחליפים לפי המלצות היצרן המחמירות, אין שום בעיות. תנצל את הכרטיס הפתוח שנתן לך היבואן, ותחליף את הרצועה על חשבונו שיגיע המועד, לרוב, לריקול אין מועד פקיעת תוקף.
אני לא מבין למה להילחם איתם שלא ייתנו לך החלפת רצועה על חשבונם.
כי החלפתי רצועה בריקול הקודם לפני 20 אק"מ. לא רואה סיבה להחליף עכשיו שוב גם אם זה עוד חודשיים לפני הטסט