תגובה: מתלבט איזה גייפ לקנות
ברוך הבא,
לא הבנתי האם יש הבדל בין ההודעה המקורית לתגובה החוזרת עליה.
בכל אופן, התקציב נשמע קצת גבולי ואני חושב שלא תמצא היילקס 2005 במצב סביר.
לזוג תמיד התשובה הקלאסית היא ג'ימני. מה דעתך על אפשרות כזו?
נשלח מהנייד
האמת שזה מה שההגיון אומר, ממליץ על ידני? ככה לא יהיה התעסקות עם הבעיה של התיבה האוטומטית.., ואם כן איזה בעיות מוכרות יש בגימיני ידנית.
תודה על העזרה
הי נמרוד איך אוכל לדעת שנפלתי על רכב ראוי?
האם עדיף אחד שהוחלף לו מנוע?
כזה שהוא משופץ? או אחד מקורי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בןןן
הי נמרוד איך אוכל לדעת שנפלתי על רכב ראוי?
האם עדיף אחד שהוחלף לו מנוע?
כזה שהוא משופץ? או אחד מקורי?
אחרי שתעשה סיבוב על כמה טנדרים שנמצאים למכירה בלוחות בטווח המחיר שלך, תאמין לי שתדע. תרים טלפונים ותתחיל לקבוע פגישות.
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars...oup=commercial
בכל זאת מה עדיף מנוע חדש או אחד שעשה אוברול?
ב99 אחוז מהמקרים זה לא מנוע חדש, כי אף אחד לא ישקיע את סכום הכסף שעולה מנוע כזה ברכב ישן, אלא מנוע מיבוא.
טנדר ב-40 אלף זו ריזיקה גבוהה לדעתי. הרכבים האלו מתחילים להיות מוזנחים כבר ביד השניה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
כל רכב שטח ב- 40 אלף יהיה ישן ועם פוטנציאל לתקלות, קשה לצפות מראש מה ייפול במשמרת שלך, לכל רכב מזדקן יש את העניינים שלו ...
מכיוון שמדובר ברכב לטיולים בלבד, כלומר מותרות וכיף נטו, לך על מה שבא לך ...
העצה של נמרוד מתחברת גם לזה - עשה סיבוב על כמה היילקסים, ואולי על כלים אחרים, ותראה מה בכיף שלך [emoji846]
לפני שאתה סוגר, שווה לחזור ולהתייעץ כאן לגבי הדגם הספציפי שמדבר אליך, כדי לקבל מידע על נקודות תורפה ומה חשוב לבדוק בו. (ויהיו כאלו, לא משנה במה תבחר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בןןן
בכל זאת מה עדיף מנוע חדש או אחד שעשה אוברול?
ברכבים שאתה תבדוק יש כאלו שנוסעים על המנוע המקורי, יש שעברו שיפוץ שלו, ויש כאלו שוהחלף להם המנוע למנוע אחר, בדרך כלל מנוע משומש מיובא מפרוק מארץ אחרת. ברכב עם מנוע "חדש" אתה לא תתקל.
אני מציע לך לשים בצד את הסיפורים. הכי טוב זה רכב שיש לגביו היסטורית טיפולים ממוסך, לפחות מהיד הנוכחית, שנתיים-שלוש. זה הדבר היחיד שאומר לך משהו שימושי על המצב של הרכב, מלבד נסיעת המבחן שהיא הדבר החשוב.