שברולט קולורדו ZR2 בדרך לארץ
שפיותו של החתום על הידיעה מוטלת בספק, אבל אמינותו לא, ועל כן אלו חדשות מרגשות:
https://www.calcalist.co.il/local_ne...icle/ryh6hh0nq
ואלא אם כן שוב דופקים את היהודים, מדובר על הדגם החדש שנחשף רק בשבוע שעבר. נראה בן זונה (בגרסאת ZR2, כן?)
https://youtu.be/tjL5jmFgVzk
https://youtu.be/_izWO0KG9sI
תגובה: שברולט קולורדו ZR2 בדרך לארץ
https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/bjscah7a9
נראה בנזונה.
אבל נב"ז טוען שאין יותר דיזל. רק בנזין.
יתכן שהוא צודק. אבל גם אם היה כתוב בynet שהשמש זורחת במזרח, הייתי בודק את זה בעצמי.
נ.ב.
שמעתי שבוע שעבר את הכתב של כלכליסט, זה ששפיותו מוטלת בספק, מתראיין ברדיו תל אביב על נושא הרכבים החשמלים. היה מעניין מאוד.
בכל מה שקשור לעיתונות רכב של היום, YNET ונב"ז דווקא בסדר גמור.
אבל בנושא רכבים חשמליים, עם כל הכבוד לכולם, אני מאמין ומתייחס ברצינות רק לחנן.
חלאס להסיט את הדיון.
הקולורדו ZR2 החדש נראה מעולה, והמפרט מצויין - שתי נעילות מקוריות. צמיגים 285/70R17. בולמי הזעזועים DSSV.
זה שלושה מארבעת הדברים החשובים שהופכים רכב-מומלץ-לסמל ל"רכב שטח!" (הדבר הרביעי זה יחס זחילה קצר, לא מצאתי במפרט מה LOW בטרנספר של ZR2).
במשך שנים היה רכב אחד שהגיע עם מפרט כזה - רנגלר רוביקון. הצטרף אליו ברונקו בדלנדס. עוד אפשרות, פה בארץ, בתצורת טנדר, זה נפלא. ריינג'ר רפטור גם עם מפרט דומה, הלוואי שגם הוא יגיע. מול השניים האלו, אין להיילקס מה לחפש יותר, עד שטויוטה יוציאו גרסא מתחרה.
בכל רכב אחר צריך להשקיע כסף בהגבהה יקרה עם בולמי זעזועים איכותיים כאלו, בצמיגים גדולים, בנעילות דיפרנציאל, ביחסי העברה. מעדיף בהרבה לקבל את זה אורגינל.
ואני יודע שאותך זה לא מעניין, אבל חשוב מכך-
חוקי!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מי צריך דיזל. הלכתי למלא לוטו, אם אני זוכה אני מזמין שניים ;)
אני מבין שיש דגם trailboss עם הפיצ'רים לשטח ובלי התוספות של ה zr2
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מול השניים האלו, אין להיילקס מה לחפש יותר, עד שטויוטה יוציאו גרסא מתחרה.
בכל רכב אחר צריך להשקיע כסף בהגבהה יקרה עם בולמי זעזועים איכותיים כאלו, בצמיגים גדולים, בנעילות דיפרנציאל, ביחסי העברה. מעדיף בהרבה לקבל את זה אורגינל.
חרטטן
אתה תעדיף היילקס גם אם יהיו לו ג'נטים מעץ ובולמי זעזועים של לגו והנעילה היחידה תהיה מנעול של "ירדני" תלוי מהבקאקס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
חרטטן
אתה תעדיף היילקס גם אם יהיו לו ג'נטים מעץ ובולמי זעזועים של לגו והנעילה היחידה תהיה מנעול של "ירדני" תלוי מהבקאקס.
אני מעדיף היילקס היום כי הוא יותר טוב מכל מתחרה. על הנייר ובפועל. אתה אפילו כתבת את זה שחור על גבי מסך בכל מבחן דרכים שבחנת בו טנדרים. הי, אני נוסע בטנדר שעליו ברלי המליץ!
אם וכאשר נרד לנגב למבחן דרכים עם טנדר קולורדו ZR2 או ריינג'ר רפטור או שניהם - להיילקס לא יהיה איפה להתחבא מהבושה.
גם ריינג'ר ווילדטרק מול קולורדו טריילבוס יהיה מעניין מול היילקס... איזה בדיוק? אין היילקס על 32 מיגונים מקוריים והגבהה קטנה מקורית.
ועוד לא דיברנו על יחידות ההנעה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
גם ריינג'ר ווילדטרק מול קולורדו טריילבוס יהיה מעניין מול היילקס... איזה בדיוק? אין היילקס על 32 מיגונים מקוריים והגבהה קטנה מקורית.
ועוד לא דיברנו על יחידות ההנעה.
לגמרי. טויוטה נשארת לגמרי מאחור.
אבל זה בתיאוריה, בתכלע'ס יש לנו שתי זונות בבית. עוד לא ראינו בארץ לא את זה ולא את זה ולא את זה, ומה שיש כרכב משומש ונפוץ בשוק זה רק היילקס.
עכשיו זה תיאורטי אבל אני עוד שנה אהיה במצב של למכור את הויגו ולשבת על סכום שאפשר לקנות איתו טנדר חדש או היילקס משומש + שיפורים ב30000 שיביאו אותי למה שיש לי היום (הגבהה מיגונים צמיגים ארגז כננת)
אם המחיר של הכוכבים החדשים יהיה נכון - תחרותי להיילקס - אני לחלוטין רואה את עצמי נכנס לחנות של פורד.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אם וכאשר נרד לנגב למבחן דרכים עם טנדר קולורדו ZR2 או ריינג'ר רפטור או שניהם - להיילקס לא יהיה איפה להתחבא מהבושה.
להשוות גרסת אקסטרים מול בסיס מראה בדיוק מה שזה, מה הבסיס ומה האקסטרים.. מה המבחן כאן?
תבדוק אותו מול כמו גלדיאטור רוביקון, רפטור קטן.. ברונקו ברמת דיגום מקבילה,רכבים כאלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
להשוות גרסת אקסטרים מול בסיס מראה בדיוק מה שזה, מה הבסיס ומה האקסטרים.. מה המבחן כאן?
תבדוק אותו מול כמו גלדיאטור רוביקון, רפטור קטן.. ברונקו ברמת דיגום מקבילה,רכבים כאלו.
מהי גרסת האקסטרים של ההיילקס?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אם וכאשר נרד לנגב למבחן דרכים עם טנדר.....
אני רק הערה: (לא מבין כלום בדיונים האלה)
לנגב - עולים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אני מסתמך רק על מה שנכתב בעיתונות, בכתבות בשרשור הזה. אם הן יתממשו, אז UMI יביאו קולורדו ZR2 במחיר דומה להיילקס בגרסא הבכירה, ולכן זו ההשוואה.
לשאלה של שחר - אין גרסאת אקסטרים להיילקס.
המפרט הנדרש ברור ומשותף לZR2 ולריינג'ר רפטור: 33 אינץ' עם הגבהה ויחסי העברה שתומכים בהם, שתי נעילות אמיתיות, בולמי זעזועים מודרניים.
אפשר לבנות היילקס כזה תמורת 50,000 שקל. זה כמובן בדיוק מה שאני עושה, אני בשני שליש הדרך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
עכשיו זה תיאורטי אבל אני עוד שנה אהיה במצב של למכור את הויגו ולשבת על סכום שאפשר לקנות איתו טנדר חדש או היילקס משומש + שיפורים ב30000 שיביאו אותי למה שיש לי היום (הגבהה מיגונים צמיגים ארגז כננת)
אם המחיר של הכוכבים החדשים יהיה נכון - תחרותי להיילקס - אני לחלוטין רואה את עצמי נכנס לחנות של פורד.
אסף.
אני אשמח להבין את התמחיר הוירטואלי שאתה מתבסס עליו... בן כמה ההילקס המשומש שאתה מניח שתקנה וכמה הוא אמור לעלות?
אתה טוען שבמחיר של היילקס בן חמש + שיפורים יהיה אפשר לקנות ריינג'ר רפטור חדש?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אני מסתמך רק על מה שנכתב בעיתונות, בכתבות בשרשור הזה. אם הן יתממשו, אז UMI יביאו קולורדו ZR2 במחיר דומה להיילקס בגרסא הבכירה, ולכן זו ההשוואה.
לשאלה של שחר - אין גרסאת אקסטרים להיילקס.
המפרט הנדרש ברור ומשותף לZR2 ולריינג'ר רפטור: 33 אינץ' עם הגבהה ויחסי העברה שתומכים בהם, שתי נעילות אמיתיות, בולמי זעזועים מודרניים.
אפשר לבנות היילקס כזה תמורת 50,000 שקל. זה כמובן בדיוק מה שאני עושה, אני בשני שליש הדרך.
בדיוק אז אם אין גרסת אקסטרים אז משווים עם מה שיש….