רציתי לשאול אם אין לי חגורות במושב האחורי של הסמוראי
אז אני לא עובר טסט ?
הסמוראי שנת 93
Printable View
רציתי לשאול אם אין לי חגורות במושב האחורי של הסמוראי
אז אני לא עובר טסט ?
הסמוראי שנת 93
התשובה מתחלקת לשני חלקים:
1. כל רכב משנת 86 וצפונה חייב בחגורות בטיחות מאחור. אפשר להוריד אותך על זה מהכביש, ויש תקדימים כאלה.
2. לא תמיד קיים קשר בין מצב הרכב שלך, והיכולת שלך לעבור טסט. וזה גם לא קשור דוקא לג'יפים, למרות שיש לי הרגשה שהטסטרים מסתכלים על ג'יפים כמו שהודים מסתכלים על תיירים (שק כסף גדול ומתנייע). הפתרון הפשוט הוא לתת למוסכניק שאתה סומך עליו להעביר אותו טסט ולשלם לו בסביבות 150 ש"ח פלוס מינוס.
שיהיה בהצלחה
עוד כמה שאלות לגבי טסט עם סמוראי, אני מתקרב לטסטס הראשון שלי איתו ואני אשמח לתשובות מאנשים שעברו כבר.
סוככי שמש-חובה?
הסמוראי מוגדר ברישיון כרכב שדה פתוח (88) - האם צריך חגורות מאחורה (תשובה בטוחה אם מישהו יודע).
סטיבליזר-מישהו הצליח לעבור בלי?
גומיות מרכב ופחחות במרכב (קצת חלודה וריקבון)-מכשילים על זה?
תפנים רגע, וזה קצת קשה בהתחלה, שכל קשר בין מה שאמורים להכשיל אותך עליו, בין מצב הרכב במכללים האלו ובין התוצאה הסופית של הטסט תלוי רק, אבל רק, בטסטר. אותי לא הכשילו בטסט על חוסר במוט מייצב, הכשילו אותי על זויות קמבר לא נכונות (שאין להם איך לבדוק וחשוב לא פחות, אין איך לשנות בסמוראי. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות, בלי תעודה הם לא מוכנים לדבר איתך). אין להם מושג שזה אמור להיות שם, אני גם לא אופתע אם אין להם מושג מה זה עושה.
כן, אתה חייב חגורות מאחור. כן, אני עברתי כבר 2 טסטים "טהורים" בלי שאף אחד יאמר מילה על זה שאין לי. נכשלתי בשניהם על שטויות אחרות, אבל בשניהם חזרתי בלי לשנות כלום ברכב, הרכב עבר בדיקה נוספת והכל היה בסדר (הפלא ופלא). את הלקח שלי למדתי - חבל על הכסף ועל הזמן, תן את האוטו למוסכניק שיעביר לך אותו בתוספת תשלום. יצא פחות מיום עבודה + כאב ראש, כנראה שיתנו לו נתונים אמיתיים ואם הוא בחור טוב ואמין הוא גם יתקן לך את הליקויים בלי קשר למעבר הטסט (בתשלום, אבל מה אכפת לך לשלם על כאלו דברים?).
לגבי סוככי השמש אין לי מושג.
לגבי המשפט של "רק מי שיודע לבטח", ברוך הבא לג'יפולוג. לא יודע => לא כותב, זו המנטליות כאן מאז ומעולם. מותר לחשוב שאתה יודע ולטעות, זה אנושי...
הבנתי
ותודה רבה