זוג , 2 מזוודות, 1/2 טרולים, טיול בצרפת דרכים רגילות.
אופציות השכרה:
-פיג'ו 308,
-טויוטה chr
-פיג'ו 208
וברמת מחיר קצת יותר גבוהה:
-bmw סדרה 2
-אאודי כלשהו
-פיג'ו 3008.
לא מכיר אף אחת מהמכוניות.
במה יהיה הכי נוח?
תודה לעוזרים
Printable View
זוג , 2 מזוודות, 1/2 טרולים, טיול בצרפת דרכים רגילות.
אופציות השכרה:
-פיג'ו 308,
-טויוטה chr
-פיג'ו 208
וברמת מחיר קצת יותר גבוהה:
-bmw סדרה 2
-אאודי כלשהו
-פיג'ו 3008.
לא מכיר אף אחת מהמכוניות.
במה יהיה הכי נוח?
תודה לעוזרים
אני יודע לספר רק על הCHR. היה לי אותה בצרפת לשבוע, נהגתי לא מעט, לי הרכב מרגיש מאוד צפוף וחלש, אבל לא תהיה בעיה ממש עם מזוודות וטרולי כי המושב האחורי פנוי ואתם זוג.
זוג? צרפת? דרכים צדדיות? זאת בלי הגג
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אין טעם להשקיע אנרגיה בהבנת ההבדלים בין הדגמים, תבחר קטגוריה, את הדגם הספציפי שתקבל זה עניין של מזל.
Asaf-a
אסף.א
3008 מרווח, נעים לנסיעה ומפנק.
אבל כמו שקדמו לפני - בכל לא בטוח שזה מה שתקבל...
נשלח מהנייד
הפיז'ו נוחות מאוד (++)
אבל,
אם לפני תקופת הגשמים והקור,
אמרו לפני, כל עוד יש מספיק תא מטען, עוד כמה ארואים וקח את זו בלי הגג.
אתם נוסעים לטייל.
באתם להינות.
ולכן לא טויוטה. בטח לא את הדבר הצפוף והחשוך הזה שנקרא CHR.
יש כאלה שמוכרחים את הקרוסאובר והישיבה הגבוהה גם בטיול בחו"ל, אז פיז'ו 3008 יהיה להם אחלה. זו גם האופציה הכי נוחה לנסיעה מכל אלה שהזכרת.
ככל שתלוי בי? אני אומר כן לכל רכב עם גג נפתח/קבריולה כלשהו, אם יש (קיבלנו פעם בצפון איטליה אודי A3 קבריולה. תענוג. אפילו שהיה חורף ושלג)
אני אומר כן גדול לכל רכב שבהגדרתו ספורטיבי/מהנה לנהיגה (ב.מ.וו סדרה 2) אפילו שזה בצרפת והאנטישמים האלה אוכפים שם מהירות באכזריות. בכבישים הצדדיים אתה תהנה הרבה יותר עם מכונית דינמית.
אני אומר כן ענק לכל דבר מיוחד שבישראל היית רוצה אבל לא היית מרשה לעצמך כי "יקר מדי/מוחצן מדי/מהיר מדי/סקסי מדי/"זולל דלק"/מה יגידו השכנים" וכו'.
והכי חשוב - לזכור שכל זה נכון רק בתיאוריה.
חברות ההשכרה נמצאות כרגע בחוסר של כלי רכב שגרם גם לעליות מחירים רציניות ובסוף אתם תקבלו ותקחו את מה שיש באותו רגע.
קחו גם בחשבון שבניגוד לעבר, אם אין רכב מהקטגוריה שהזמנתם, כבר לא תמיד משדרגים אתכם אוטומטית למשהו טוב יותר. לעתים זה בדיוק הפוך פשוט כי לפעמים אין להם באותו רגע ובאותו סניף משהו טוב יותר. הרבה חברות השכרה דאגו לערבב את כלי הרכב מקטגוריות שונות כדי לייצר "הקבלות" שבעינינו הן מאוד מוזרות - למשל, מבחינתם סיטרואן קקטוס/C-ELYSSE/פיאט טיפו, "מקבילה" לאלפא ג'ולייטה. זוג אחר שהזמין VW פולו (סופר מיני נוחה ואיכותית עם תא מטען סביר עד מספק) קיבל טויוטה אייגו (מכונית מיני בגודל של צעצוע ונטולת תא מטען) כי הן "מקבילות" אליבא דחברת ההשכרה - בפועל זה שינמוך רציני.
אוף דרור הלחצת אותי.
סוכות אנחנו בדרום איטליה שני זוגות + 2 מזוודות+2 טרולי.
לכן הזמנתי סטיישן מקטגוריה גבוהה ב.אמ. וו. סידרה 3 טורר/ סטיישן...מקווה שזה מה שאכן אקבל.
אם הזמנת סטיישן תקבל סטיישן. ואם הזמנת פרימיום לא תקבל רכב 'זול'.
ב'כללי המשחק' יש אפשרות שיתנו לך suv במקום.
אבל חשוב שאם מזמינים למשל אוטו לשניים פלוס 2 מזוודות זה מאפשר להם לתת לך כל רכב כמעט. ואם הזמנת רכב ל4 פלוס 4 מזוודות זה כבר לא מאפשר לתת לך יאריס או פולו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני פעם הזמנתי ניסאן X טרייל וקיבלתי מרצדס וויטו. בטענה ששניהם 7 מקומות. ניסיונות להסביר שאנחנו נכנסים עם הרכב לשטח ולכן בחרנו בניסן (שנאמר לנו טלפונית שנקבל) לא ממש עניינו את הפקידה המנומנמת באי סרדינייה.
הזמנתי באיטליה סטיישן משהו ורצו לתת לי מן ברלינגו של ניסאן, עם חלון קטנצ'יק בדלת הזזה,
אמרתי לבחורה בדלפק, איך אני אשים 2 ילדים שבוע ברכב שלא רואים כלום מהחלונות צד?אמרה מה בעיה? זה רכב מאוד פופולרי לקבוצות סקי! אמרתי קיץ! אני עם 2 ילדים בני 2 ו 5, איזה קבוצת סקי בדיוק?!
אחרי מלחמה של שעה נתנו לי סיטרואן סי 4 פיקאסו (סטייל ה5008 שיש לי היום)
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
באוקראינה קבלנו שדרוג לפולקסוואגן טרנספורטר במקום פורד פוקוס שהזמנו ..
לא עזר להם .. :)
Sent from my DN2103 using Tapatalk
אני בנסיעות עבודה בארהב, החברה השכירה אוטו סטייל קורולה. ביעד הראשון קיבלתי ניסאן סנטרה שזה כמו... קורולה.
ביעד השני לא היו מכוניות אז שודרגתי לקטגוריה מעל. היה מאליבו וניסאן אלטימה. באופן שרירותי בחרתי בניסאן, אוטו חביב, מאובזר לאללה, רק קצת יותר רועש ממה שהייתי מצפה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
בפעם הבאה קח מקסימה או אימפלה.
ההבדלים במחיר מצחיקים והמכוניות פרימיום. כיף לנסוע מרחקים
טיפ חשוב מזמר מדושן ונהנתן -
כשאתה מגיע לחברת השכרה, לפני הכל תן לפקיד 20 יורו, זה בשבילך.
ברוב המקרים זה עוזר, מנסיון.
אחלה הזדהות עם הניק ניים והאווטר...אכן אחלה טיפ תרתיי משמע
הרכב (דגם) שאתה שוכר אינו בהכרח הרכב שתקבל. מדובר ברכבים שמייצגים קטגוריות. לפעמים עלול גם להיות שנמוך. אני תמיד בגישה של לשכור את מה שהכי טוב מבחינה קטגורית - כלומר מה שיותר מפואר וגדול, כי זה מבטיח פשוט רכב שיותר נעים לנהוג בו לאורך זמן. זו גם שאלה אינדיבידואלית מאוד שתלויה בטעם שלך כנהג. יש אנשים שישמחו לנהוג בפיג'ו 208 מאיטליה לצרפת בשמחה גדולה וחיוך רחב (כמוני) ויש אנשים שלפני כמה חודשים הגיעו לסוכנות השכרה בארה"ב וקיבלו מפתח של משהו גדול ואמריקאי - ובאותו רגע אמרו שלא אכפת להם אוטו קטן יותר ואין להם בעיה להשתנמך ואיזה יופי יש לכם אאודי 4A בחניון תדחפו את האמריקאית לתחת!!! (שוב, גם הפעם זה אני)
ואני "שנמכתי" לפני שנה ממרצדס A לפולו, מרצון.
אבל, במקרה היה להם בחברת ההשכרה פולו GTI...